Jump to content

Αναβάθμιση GPU για starcraft II

gdp77

Recommended Posts

[MENTION=1066]gdp77[/MENTION] http://www.thelab.gr/pwliseis/vga-psu-and-rgb-led-controller-126832.html

10 ευρώ παραπάνω και παίρνεις την 660ti

Ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει φράγκο λέμε. Και τα 180 για την απλή 660 σε δόσεις θα τα βάλω...

Αν πρεπει να πας οπωσδηποτε σε καινουρια (λογω δοσεων) τοτε θα πηγαινα στην 760 απλα και μονο γιατι αξιζει πολυ περισσοτερο τα λεφτα της στα 230 σε σχεση με την 660-απλη στα 180...ας βγει η καθε δοση λιγο παραπανω, τουλαχιστον να παρεις κατι της προκοπης...

Το μικρόβιό μου μέσα.... Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό που γράφεις... Προς το παρόν έβαλα πωλητήριο στη δικιά μου 275 να δούμε αν μπορεί να φύγει...

• 2 weeks later...

Αρχηγε,εγω επαιζα με 2 5870 και τις αλλαξα με μια 760 4gb,αυτο εγινε λογω αλλαγης συστηματος και ειμαι σχεδον στις ιδιες επιδοσεις,αλλα επειδη ειμαι κολλημενος με αυτο το παιχνιδι και θελω να τρεχει τελεια(ολα στο φουλ)μαλλον θα παρω δυνατοτερη η αλλη μια.Με τον επεξεργαστη εισαι μια χαρα ουτε να το σκεφτεσαι,αλλα κοιτα και καμια 580

Ειδικά το "άλλη μία" δεν ισχύει σε αυτό το παιχνίδι, μιας και δεν υποστηρίζει καθόλου crossfire/sli. Ακόμα, επειδή η 760 είναι παραπάνω από αρκετή για αυτό το παιχνίδι, μάλλον είσαι cpu limited κάπου - πράγμα εύκολο ακόμα και για high end cpu στο starcraft2 στις μεγάλες μάχες...

Ειδικά το "άλλη μία" δεν ισχύει σε αυτό το παιχνίδι, μιας και δεν υποστηρίζει καθόλου crossfire/sli. Ακόμα, επειδή η 760 είναι παραπάνω από αρκετή για αυτό το παιχνίδι, μάλλον είσαι cpu limited κάπου - πράγμα εύκολο ακόμα και για high end cpu στο starcraft2 στις μεγάλες μάχες...

περισσοτερο OS limited ειναι :p

Με την 760 επρεπε να πεταει το παιχνιδι...αλλα σε MAC καλα χριστουγεννα!

[MENTION=16539]tigas46[/MENTION] Δε λεω να πεταξεις το mac, αλλα για gaming σε Mac η λυση ειναι : Bootcamp+Windows7 partition αντι να δινεις λεφτα για διπλασιας ισχυος καρτας απλα για να πεσει στο μισο σε αποδοση και να εχεις την ιδια εμπειρια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.