Jump to content

Απαράδεκτο After Sales DELL

kilahed

Recommended Posts

εκτός αν σου ζήτησε να μην το πεις -ρώτα τον αν δεν είσαι βέβαιος- υποτίθεται πως καλό τους κάνει να ακούγεται θετικά το όνομά τους. Είσαι ειδική περίπτωση γιατί και καλός πελάτης τους είσαι και πρόβλημα με 6 αντικαταστάσεις είχες και σπάνιο είναι κάποιος να κάνει το ελάχιστο click από το «μου ΄ρχεται να το σπάσω» (που έχει συμβεί στους περισσότερους υποθέτω) μέχρι το «το έσπασα».

Αν η συμπεριφορά του καταστήματος θεωρείς ότι ισχύει μόνο για εσένα κι ότι σε έναν άλλο πελάτη με απλό πρόβλημα θα συμπεριφέρονταν με αδιαφορία, τότε ορθώς δεν αναφέρεις όνομα. Απλώς εκεί για τους τρίτους αναγνώστες δεν ισχύει και το «άριστη υποστήριξη».

Όσο μιλούσες με Dell, τους ζήτησες καθόλου τα λεφτά πίσω ή είχες αρκεστεί στις αλλαγές; Ξέρεις αν τα μοντέλα που σου έστελναν από κάποιο σημείο και μετά ήταν νέα ή επισκευασμένα (refurbished);

Δεν μου ειπε να μην το πω αλλα φαντασου να γινει κατι παρομοιο με αλλον πελατη και να πει τοτε ο ταδε στο the lab ειχε πει αυτο...θα φέρω το καταστημα σε δυσκολη θεση εξαλου δεν χρειάζεται και διαφήμιση...H Dell δεν κανει επιστροφή χρημάτων και ολα τα monitor που πηρα ηταν refurbished

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Φίλε μου αν πας εδώ: http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/prosoxi-min-tin-patisete-me-tin-dell-122109.html

θα δεις το πρόβλημα. Μου την άλλαξαν μόνο 1 φορά με καινούργια με περισσότερο και μεγαλύτερο σε έκταση yellow bleeding ... Refurbished από εκεί και πέρα μου είπανε κάτι που δεν ήθελα φυσικά αφού πλήρωσα για καινούργια απροβλημάτιστη οθόνη! Δεν με ενδιαφέρει εάν έχει πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής της η DELL εγώ ήθελα απροβλημάτιστη οθόνη ας έκοβαν το λαιμό τους να με εξυπηρετήσουν αλλά δεν ήθελαν οπότε κι εγώ ΤΕΛΟΣ στην DELL :hi:! Υπάρχουν και καλύτερα monitors που κοστίζουν τα μισά χρήματα της U2713hm, με Samsung panels, που ανεβαίνουν στα 96hz (- για καθημερινή χρήση-) αλλά και έως και 120hz και χωρίς το frame skipping της DELL. Στην U2713hm οτιδήποτε κινείται "ζαλίζει" ενώ στην QNIX όλα είναι smooth ! Ειδικά αν ασχολέισαι με Gaming σου συνιστώ να πουλήσεις την ΑΡΓΗ U2713hm και να πας σε κάτι πιο γρήγορο! ΜΟΝΟ αν δεις μια από κοντά σε δράση θα καταλάβεις τι σου γράφω εδώ ... Φιλικά πάντα σου εύχομαι να χαρείς την U2713hm σου ...

Ευχαριστώ και σεβαστή η άποψη και πολύ περισσότερο το πρόβλημά σου. Ίσως να έπεσα σε καλό κομμάτι , τι να πώ. Για την Dell και την Corsair πάντως είχα διαβάσει τα καλύτερα λόγια για το after sales τους. Σε άλλα φόρα παιδιά εκθίαζαν την 2713ΗΜ σαν άξιο διάδοχο της 2711. Την Qnix ειλικρινά πρώτη φορά την άκουσα και από περιέργεια θα το ψάξω το θέμα.

Νάσαι καλά.

Μιλησα με το καταστημα για την viewsonic vp2770 αλλα η viewsonic ειναι αφαντη στην ελλαδα...την 2713H την εχει ενας φιλος και εχει πολυ ghosting αντιθετα με αλλον με την HM που δεν εχει κανενα προβλημα (production date May 13 REV A01)

Update τελικά πάω για U2713H και ο θεος βοηθός για 2560*1440 δεν υπαρχει κατι άλλο διαθέσιμο σκεφτόμουν και για HP αλλά εκεί άμα πάθει κατι η οθόνη έρχεται πρωτα ο τεχνικός σπίτι κάνει έλεγχο και μετα στέλνει αιτημα αντικαταστασης και κάνει 15 μερες να ερθει η καινούργια....οποτε ρισκο παλι με Dell :(

...σκεφτόμουν και για HP αλλά εκεί άμα πάθει κατι η οθόνη έρχεται πρωτα ο τεχνικός σπίτι κάνει έλεγχο και μετα στέλνει αιτημα αντικαταστασης και κάνει 15 μερες να ερθει η καινούργια ανακατασκευασμένη...

Proper.

Εγω λεω τι μου ειπαν στο κατάστημα που τους πηρε και τηλεφωνώ για επιβεβαίωση εσυ απο που γνωρίζεις οτι η HP στελνει ανακατασκευασμενη?

Εγω λεω τι μου ειπαν στο κατάστημα που τους πηρε και τηλεφωνώ για επιβεβαίωση εσυ απο που γνωρίζεις οτι η HP στελνει ανακατασκευασμενη?

Γιατί έχω λάβει μία από αντικατάσταση.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Μήπως έχεις και φιλίες με τον ιδιοκτήτη του site ???

Τι εννοείς, ποιό site;

όλες μαύρο χάλι είναι [MENTION=173]Wizard![/MENTION] στο σκέλος αυτό δυστυχώς τουλάχιστον σε «γήινα» μοντέλα για απλούς θνητούς. Προσωπικά στη θέση του φίλου του αρχικού μηνύματος ούτε θα ακουμπούσα τις Dell αν είχα τέτοια πρόσφατη εμπειρία. Φαντάσου τα νεύρα με το παραμικρό πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί.

Μία μάρκα που δεν συζητιέται συχνά κι ίσως αξίζει μια ματιά είναι η fujitsu (τα IPS της P-Professional σειράς της) αλλά είναι κι αυτή δύσκολο μάλλον να την δεις εκτεταμένα σε ελληνικά μαγαζιά.

Ό,τι κι αν πάρεις είτε να έχεις συνεννοηθεί από πριν με τον καταστηματάρχη είτε να αγοράσεις online για να μπορείς να επιστρέψεις το πρώτο 7ήμερο χωρίς πολλή βαβούρα.

Έτσι για την ενημέρωση, παλαιότερο θέμα για εκτυπωτή: http://www.thelab.gr/ektypwtes-kai-psifiaki-fwtografia/e-gate-hp-kai-athlia-eksypiretisi-102255.html

Για την οθόνη δεν είχα κάνει thread αφού ήδη για εμένα έχει κλείσει σαν εταιρία.

το ιδιο αντιμετωπισα κ με την canon οταν ισως επιδη εφταιγα κ εγω χαλασε ο εκτυπωτης μου canon pro9000 κ οταν τα εφτυσε εντελως μου ειπαν οτι θα μας δωσουν αλλο καινουριο ελα ομως που το ματι μου το αετισιο ειδε σημαδια απο κατσαβιδι στις εγκοπες του εκτυπωτη αρα ηταν ανακατασκευασμενος.. οστοσο λειτουργουσε κανονικα κ δεν εκανα καμια φασαρια αφου λειτουργει μεχρι σημερα οστοσο υπαρχουν σημαδια για να δεις αν ενας εκτυπωτης ειναι μεταχηρισμενος οπος οταν κανει το χαρτι μπρος πισω οταν το τραβαει που αυτο σημαινει οτι εχουν λασκαρι τα λαστιχακια του απ τη χρηση.

Παίδες πια με τα ηλεκτρονικά παίζουμε όλοι λόττο αν δουλεύουν όπως πρέπει.

Απλά το καλό της Dell είναι ότι έστω θα σου κάνουν και 4+ αντικαταστάσεις ενώ σε πολλές άλλες εταιρείες μετά την δεύτερη ξεκινάει η σαπουνόπερα. Άσε που δε δέχονται και τυχόν προβλήματα

*GNex*

Update τελικα σημερα πηρα την 2713ΗΜ σκεφτόμουν για 2713Η αλλα εχει θεμα με ghosting και το wide gamut δεν με ενδιαφέρει REV01 April 13 η οθονη και ηξερα τι θα βρω οταν παω σπιτι κατω δεξια bleeding και κιτρινίλα οπως και τα βρηκα οπως και bleeding κατω απο το logo της dell δεδομενου της ειδικής εκπτωσης που μου εκανε το καταστημα αποφασισα να κανω κατι επικίνδυνο και να βγει εκτος εγγυησης η οθονη μιας και το εκανα και πλεον δεν εχω εγγύηση (την ανοιξα) βρηκα που ειναι το προβλημα πιθανόν για ολες της 2713ΗΜ ειναι το card reader και το καλωδιο που κανει την συνδεση με το board του monitor ειναι ετσι τοποθετημενο που η οθονη δεν κουμπωνει οπως πρεπει και στην αριστερη πλευρα της απο μεσα ασκει πιεση στο πανελ εφτιαξα το καλωδιο (το εβαλα σωστα) και η οθονη ειναι ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ουτε bleeding ουτε κιτρινιλα :worship:

"Έχασες" δηλαδή την εγγύηση για να διορθώσεις ένα κατασκευαστικό λάθος, λάθος σχεδιασμού δηλαδή. Δεν με ενθουσιάζει. Απαράδεκτο το θέμα για μια κατασκευάστρια σαν την Dell, και ειδικά για την σειρά των "ακριβών" ultrasharp.

Άρα αυτό θα μπορούσες να το κάνεις και στην 2713h έτσι? Δεν ξέρω είμαι πολύ κοντά στο να την αγοράσω και με όλα αυτά που διαβάζω ξενερώνω.. :fist:

αν είναι έτσι το πρόβλημα και δεν υπάρχουν άλλου τύπου παρατράγουδα με το πείραγμα, δεν μου κάνει τόσο εντύπωση το απράδεκτο στο στάδιο κατασκευής όσο το ότι οι τεχνικοί που υποτίθεται τις ελέγχουν μετά την επιστροφή δεν κάνουν το ίδιο ώστε και το πρόβλημα να διορθώνεται και η εγγύηση να μένει άθικτη και ο πελάτης ευχαριστημένος.

Μιλησα με το καταστημα για την viewsonic vp2770 αλλα η viewsonic ειναι αφαντη στην ελλαδα...την 2713H την εχει ενας φιλος και εχει πολυ ghosting αντιθετα με αλλον με την HM που δεν εχει κανενα προβλημα (production date May 13 REV A01)

Και εγώ την έψαχνα την vp2770, είναι πολύ καλύτερη επιλογή απο την DELL σε θέμα ποιότητας, βέβαια και ποιο ακριβή. Επίσης έχει τα χαμηλότερα νούμερα input lag και pixel response time απο τα 1440p monitors, σύμφωνα με το prad.de .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.