kilahed Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2013 Λοιπον με λιγα λογια αγορα στις 05/09/13 μια u2312hm production date 04/13 Α00 μιας και το revision στην ελλαδα εχει κολλήσει στο Α00 πριν μια εβδομαδα παρουσιάζει ενα spot την οθόνη διαμέτρου 1 εκατοστού ασπρο σαν παλιος κάτοχος 2711 και alienware 3d μονιτορ λεω δεν πειραζει παμε για αλλαγη και τηλεφωνώ στην Dell και μεχρι σημερα μετράω 6 monitor που μου στελνουν για αντικατασταση ΟΛΑ production date 2011 και ολα με κιτρινο Bleeding ορατο ακομα και σε broswing σημερα εσπασαν τα νευρα μου ακουγοντας τον τεχνικο να μου λεει πως ισως ειμαι σχολαστικος πολυ και πως εκεινον δεν θα τον ενοχλουσε τοσο πολυ και ειχε και το θρασος να μου πει να τον βαθμολογήσω θετικα στο mail που θα μου εστελνε η dell αποτελεσμα να σπασω την οθονη και να την παταω στο δωματιο μου....κριμα για μια εταιρια που ειχα σε μεγαλη εκτιμηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdemetri Οκτώβριος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Λυπάμαι φίλε γιατί τα ίδια έπαθα κι εγώ με το απαράδεκτο κίτρινο bleeding σε U2713hm... Τα ίδια μου έλεγαν κι εμένα αλλά δεν την έσπασα απλά την ξεφορτώθηκα με χασούρα και πήγα και πήρα ένα αριστούργημα από την ΚΟΡΕΑ την QNIX 2710! Αν σε παίρνει οικονομικά ~250€ κάνε την κίνηση και γράψε την DELL και όλους αυτούς που πουλάνε πανάκριβα προϊόντα της πλάκας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου άλλο έλεος δηλαδή η κορεα αργει να ερθει με ems και δεν μπορώ να είμαι χωρίς monitor και δεν θελω να ρισκάρω αμα πάθει κατι κοιτάω απο HP μεριά τωρα δεν ξερω τι παιζει με τα pixels ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 2, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 νομιζω οτι αυτο δε θεωρειται βλαβη αν δεν υπερβαινει τα 5 καμενα πιξελ και αυτο γιατι οι οθωνες αυτες φτιαχνονται με ενα τροπο που δεν ειναι τελειος τωρα το πιθανοτερο ειναι να στο αντικατεστησαν με ενα το ιδιο ενταξει δεν ειναι πια κ τρομερο προβλημα οστοσο εγω δε θα εδινα ευκολα πανω απο χιλιαρικο σε λαπτοπ κ με σποτ κ ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 2, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 νομιζω οτι αυτο δε θεωρειται βλαβη αν δεν υπερβαινει τα 5 καμενα πιξελ και αυτο γιατι οι οθωνες αυτες φτιαχνονται με ενα τροπο που δεν ειναι τελειος τωρα το πιθανοτερο ειναι να στο αντικατεστησαν με ενα το ιδιο ενταξει δεν ειναι πια κ τρομερο προβλημα οστοσο εγω δε θα εδινα ευκολα πανω απο χιλιαρικο σε λαπτοπ κ με σποτ κ ολαςΕίσαι λίγο εκτός θέματος φίλε μου ξαναδιάβασε το αρχικό post μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 2, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Λοιπον με λιγα λογια αγορα στις 05/09/13 μια u2312hm production date 04/13 Α00 μιας και το revision στην ελλαδα εχει κολλήσει στο Α00 πριν μια εβδομαδα παρουσιάζει ενα spot την οθόνη διαμέτρου 1 εκατοστού ασπρο σαν παλιος κάτοχος 2711 και alienware 3d μονιτορ λεω δεν πειραζει παμε για αλλαγη και τηλεφωνώ στην Dell και μεχρι σημερα μετράω 6 monitor που μου στελνουν για αντικατασταση ΟΛΑ production date 2011 και ολα με κιτρινο Bleeding ορατο ακομα και σε broswing σημερα εσπασαν τα νευρα μου ακουγοντας τον τεχνικο να μου λεει πως ισως ειμαι σχολαστικος πολυ και πως εκεινον δεν θα τον ενοχλουσε τοσο πολυ και ειχε και το θρασος να μου πει να τον βαθμολογήσω θετικα στο mail που θα μου εστελνε η dell αποτελεσμα να σπασω την οθονη και να την παταω στο δωματιο μου....κριμα για μια εταιρια που ειχα σε μεγαλη εκτιμηση... σε αυτο αναφερομαι επισης αν δε σε καλυπτε η οθωνη θα μπορουσες να την πουλησεις σε καπιον απλα τωρα οχι πολυ γνωστες εταιριες δεν πολυεμπιστευομαι ευκολα για να δοσω παρα πολα χρηματα αν ηθελα καλο μονιτορ θα εψαχνα σε eizo http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/m/158/Eizo.html αφου εγω εχω αυτο κ ειναι εξαιρετικο http://www.skroutz.gr/s/31259/Eizo-FlexScan-L363T-C.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 2, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ενα εκατοστό είναι πάνω απο 5 pixel θα μπορουσες να κοιτας ενα monitor με ενα σημαδι 1 εκατοστού???Δεν νομιζωΝα πουλήσω προβληματική οθόνη σε άλλον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 2, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ενα εκατοστό είναι πάνω απο 5 pixel θα μπορουσες να κοιτας ενα monitor με ενα σημαδι 1 εκατοστού???Δεν νομιζωΝα πουλήσω προβληματική οθόνη σε άλλον? εχω λερωσα κατα λαθος την οθωνη στην ακρη κ δε τη εχω καθαρισει ακομα γιατι εχει κολησει κ πρεπει να βαλω υγρο καθαριστικο και ειναι τουλαχιστον 7 εκατοστα θα το ελεγες οτι εχει σημαδι φυσικα κ η αλλη οθωνη η eizo εχει λιγο σκονη επιδη την εχω παρα πολα χρονια κανονικα θα επρεπε να στην αλλαξουν αν ειναι πανω απο 5 πιξελς τελοσπαντον... παρε eizo ειναι εγγυηση εχω την εχω 13 χρονια και ειναι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 2, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 εχω λερωσα κατα λαθος την οθωνη στην ακρη κ δε τη εχω καθαρισει ακομα γιατι εχει κολησει κ πρεπει να βαλω υγρο καθαριστικο και ειναι τουλαχιστον 7 εκατοστα θα το ελεγες οτι εχει σημαδι φυσικα κ η αλλη οθωνη η eizo εχει λιγο σκονη επιδη την εχω παρα πολα χρονια κανονικα θα επρεπε να στην αλλαξουν αν ειναι πανω απο 5 πιξελς τελοσπαντον... παρε eizo ειναι εγγυηση εχω την εχω 13 χρονια και ειναι μια χαρα...Δεν εχω χρήματα για EIZO η πιο σωστα δεν εχω χρηματα για το νταβατζιλίκι της EIZO Hellas :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 3, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 [MENTION=21976]kilahed[/MENTION] έχεις ΡΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 3, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Δεν εχω χρήματα για EIZO η πιο σωστα δεν εχω χρηματα για το νταβατζιλίκι της EIZO HellasΟ άλλος την έχει 13 χρόνια.Παιδεύεσαι με τη DELLΦοβάσαι τι θα σου ξημερώσει με τις άλλεςΑλλά κατά τα άλλα, νταβατζιλίκι...Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 3, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ο άλλος την έχει 13 χρόνια.Παιδεύεσαι με τη DELLΦοβάσαι τι θα σου ξημερώσει με τις άλλεςΑλλά κατά τα άλλα, νταβατζιλίκι...Καλή συνέχεια.Σου έθιξα την ΕΙΖΟ και εριξες και κόκκινη κάρτα? γιατι σε πολλά θέματα γίνεται (Spam - Hijack)...και ΝΑΙ ειναι νταβατζιλικι να ζητας +150 και +200 για 0 πιξελ ΕΙΖΟ ειναι δεν μπορουν να κανουν μια αντικατασταση για ενα πιξελ που συμφωνα με αυτους ειναι 1 στις 1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 3, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Η καλύτερη οθόνη που μπορείς να πάρεις αυτήν την στιγμή στις ιντσες που είχε και η DELL είναι η EIZO FS2333. Είναι η καλύτερη επιλογή αν θες την γνώμη μου. Την DELL θα μπορούσες να την πουλήσεις φθηνότερα ως μεταχειρισμένη με πρόβλημα. ΟΚ και εγώ μπορεί να θόλωνα και να την έσπαγα, άνθρωποι είμαστε, απλά μην το αποκλείεις ότι μπορεί κάποιος να την ήθελε έστω και με πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 3, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Η καλύτερη οθόνη που μπορείς να πάρεις αυτήν την στιγμή στις ιντσες που είχε και η DELL είναι η EIZO FS2333. Είναι η καλύτερη επιλογή αν θες την γνώμη μου. Την DELL θα μπορούσες να την πουλήσεις φθηνότερα ως μεταχειρισμένη με πρόβλημα. ΟΚ και εγώ μπορεί να θόλωνα και να την έσπαγα, άνθρωποι είμαστε, απλά μην το αποκλείεις ότι μπορεί κάποιος να την ήθελε έστω και με πρόβλημα.Ειχα fs2333 και την έδωσα επειδή η super duper EIZO Hellas δεν την αλλαζε επειδη ειχε καμενο πιξελ και ηταν αγορα αγγλια και ειχε γινει ολοκληρο θεμα δεν πληρώνω το χαρατσι της EIZO Hellas για 0 πιξελ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 3, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ειχα fs2333 και την έδωσα επειδή η super duper EIZO Hellas δεν την αλλαζε επειδη ειχε καμενο πιξελ και ηταν αγορα αγγλια και ειχε γινει ολοκληρο θεμα δεν πληρώνω το χαρατσι της EIZO Hellas για 0 πιξελout-of-the-box είχε καμένο πιξελ ? Το κατάστημα δεν στην έπερνε πίσω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 3, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ειχα fs2333 και την έδωσα επειδή η super duper EIZO Hellas δεν την αλλαζε επειδη ειχε καμενο πιξελ και ηταν αγορα αγγλια και ειχε γινει ολοκληρο θεμα δεν πληρώνω το χαρατσι της EIZO Hellas για 0 πιξελΝταβατζιλίκι της Eizo που δε σου άλλαξε οθόνη που πήρες από άλλη χώρα;Ρε τι μαθαίνει κανείς...Η εγγύηση στη χώρα που την πήρες τι έλεγε; Γράφει πουθενά για καμμένο pixel; Μάλλον όχι.Όπως έγραψα και στο άλλο thread, η εγγύηση για 0px είναι της Ελληνικής Αντιπροσωπείας και φυσικά ισχύει μόνο για κομμάτια που έχουν πουληθεί μέσω αυτής. Αν δε διαβάζετε τις εγγυήσεις και δεν ξέρετε τι ισχύει, δεν σας φταίει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ειχα fs2333 και την έδωσα επειδή η super duper EIZO Hellas δεν την αλλαζε επειδη ειχε καμενο πιξελ και ηταν αγορα αγγλια και ειχε γινει ολοκληρο θεμα δεν πληρώνω το χαρατσι της EIZO Hellas για 0 πιξελ μηπως απο τη μεταφωρα εφαγε καμια αδεσποτη κ εκαψε το πιξελ περιεργο ολα τα καμενα πιξελ εσενα βρηκαν? ενταξει αυτο με τα καμενα πιξελ ισχιει παντου αλλα τι να κανουμε δε μπορεις να αποριψεις ενα πραγμα ενω δεν υπαρχει αλλο καλυτερο οταν χρειαζεσε οθωνη τωρα ελατωματα υπαρχουν παντου μπορει να συμβει στον οπιοδηποτε αλλοι πχ πηραν πανακριβες συσκευες κ τους βγηκαν ελατωματικες..κ εμενα η οθωνη μου ειναι γεματη μπιχλα κ στιγματα αλλα δε χαλασα το κοσμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Οκτώβριος 3, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 κ εμενα η οθωνη μου ειναι γεματη μπιχλα κ στιγματα αλλα δε χαλασα το κοσμο...Ενταξει ρε φιλε αν θες να εισαι μεσα στην μπιχλα δικαίωμα σου ειναι έλεος δηλαδή κανεις διαφήμιση την μπιχλα στο PC σου?Δεν σέβεσαι τα λεφτά που έχεις δώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ενταξει ρε φιλε αν θες να εισαι μεσα στην μπιχλα δικαίωμα σου ειναι έλεος δηλαδή κανεις διαφήμιση την μπιχλα στο PC σου?Δεν σέβεσαι τα λεφτά που έχεις δώσει? εγω την οθωνη την εχω για να επεξεργαζομαι σωστα τις φωτογραφιες οστε να βγαινουν καλα στην εκτυπωση γιατι με αλλες οθονες αλλα βλεπω στην οθωνη και αλλα βλεπω να τυπωνει ο εκτυπωτης για αυτο πληρωσα οχι για να εχω την οθονη στη τριχα εμενα με ενδιαφερει να λειτουργει για να βλεπω σωστα τα σημαδια αφου δεν τυπωνωνται δε με ενδιαφερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 3, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.