Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από gleon [Σήμερα, στις 11:07] eat my dust :banging: :alien: AXXXX δεν προσέχεις καθόλου...... Αυτό το έχεις ξεχάσει με την ISDN 128K που έχω ????? 2.8 Μegabit Connection είναι καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2004 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αν πατε στο test, και το κανετε 5-6 φορες συνεχομενα, θα αυξανετε η ταχυτητα. Μαλλον για bug πρόκειται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 11:20] Αν πατε στο test, και το κανετε 5-6 φορες συνεχομενα, θα αυξανετε η ταχυτητα. Μαλλον για bug πρόκειται... Υπάρχει και η cache που ενεργεί σε αυτή την περίπτωση και ανεβάζει την ταχύτητα...... BTW αυτά τα SCREEN είναι με την πρώτη φορά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Οκτώβριος 4, 2004 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 11:19] AXXXX δεν προσέχεις καθόλου......Αυτό το έχεις ξεχάσει με την ISDN 128K που έχω ?????2.8 Μegabit Connection είναι καλά ? Με τη διαφόρα ότι η δική μου ταχύτητα είναι πραγματική αφού είμαι πάνω σε Τ1 :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Σας αρέσει αυτή η ταχύτητα Download ????? Mην ρωτάτε πως .... αλλά είναι σταθερή και έχει ελάχιστη μέχρι τα 93 ΚΒ/s και μερικές φορές πάει μέχρι τα 180 ΚΒ/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Aυτή είναι η ελάχιστη...... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 4, 2004 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 plz καποιος να μου στειλει και εμενα το προγραμμα αν μπορει perl.perlepes@gmail.com thanxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2004 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes plz καποιος να μου στειλει και εμενα το προγραμμα αν μπορει perl.perlepes@gmail.com thanxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes [Σήμερα, στις 13:06] plz καποιος να μου στειλει και εμενα το προγραμμα αν μπορει perl.perlepes@gmail.com thanxxx ΩΧ .... Το έστειλα και εγώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 4, 2004 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Και γω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2004 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Google mail εχει. Δεν μασαει.....looool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:15] Google mail εχει. Δεν μασαει..... looool Μασάει .... Μασάει γιατί μάλλον του γεμίσαμε το INBOX του ανθρώπου ..... Εμένα μου λέει ότι γέμισε........ :D Your message did not reach some or all of the intended recipients. Subject: ZOOMit Sent: 04/10/2004 1:12 μμ The following recipient(s) could not be reached: perl.perlepes@gmail.com on 04/10/2004 1:12 μμ This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again. <PERXCHCLUST.sys.telestet.gr #5.2.3> Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 4, 2004 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Πες μας ότι κάνεις overclock την ISDN σου. Τεχνολογικά δε μπορούν να περάσουν τόσα δεδομένα απο το διχάλκινο καλώδιο. Μόνο στην DSL γίνετε που χρησιμοποιήτε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2004 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μασάει .... Μασάει γιατί μάλλον του γεμίσαμε το INBOX του ανθρώπου ..... Εμενα δεν εβγαλε τπτ, αρα μαλλον σε πρόλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 13:25] Πες μας ότι κάνεις overclock την ISDN σου. Τεχνολογικά δε μπορούν να περάσουν τόσα δεδομένα απο το διχάλκινο καλώδιο. Μόνο στην DSL γίνετε που χρησιμοποιήτε όλο το φάσμα των συχνοτήτων. ΟΧΙ βρε Τζιμάκο...... ΑΠΛΑ ένα OVERSPEED τις κάνω για να στρώσει λιγάκι...... :D Θα τις κάνω και ένα BURN μπάς και πάρει κάτι τις παραπάνω..... LOOOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 4, 2004 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 thanx παιδες για το prog Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Οκτώβριος 4, 2004 Author #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 ε τοτε στειλτο εδω tsihlini2@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από tsihlini [Σήμερα, στις 13:37] ε τοτε στειλτο εδω tsihlini2@yahoo.com Σε λιγάκι θα το έχεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes [Σήμερα, στις 13:37] thanx παιδες για το prog Δώσε να δούμε διαφορές..... Μην φοβάσαι το Register για ΤRIAL USER ... απλά κάντο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 4, 2004 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Τι γίνεται ρε παιδιά γεμίσανε όλα τα MAILBOX ?????Your message did not reach some or all of the intended recipients. Subject: ZOOMit Sent: 04/10/2004 1:41 μμThe following recipient(s) could not be reached: tsihlini2@yahoo.com on 04/10/2004 1:42 μμ This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.