blade_pan Οκτώβριος 2, 2004 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Στα tools? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 20:27] ΚΑτι βρηκα,δε ξερω ομως!! http://www.concord.org/downloads/#14 @Dagalidi πες κανα site αν δε βοηθα αυτο... Καμμία σχέση..... Πρέπει με κάποιο τρόπο να το ανεβάσω κάπου για να το πάρετε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Οκτώβριος 2, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 για δειτε πως τα πατε και εδω εγω παντος εβγαλα μεγαλυτερο score!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Λοιπόν έψαξα παντού να βρώ το ΖΟΟΜιΤ αλλά τζίφος..... Εκανα λοιπόν RAR το SETUP του και είναι 6ΜΒ .... Το πρόβλημα είναι που να το ανεβάσω ????? Εαν μου βρείτε χώρο πέστε μου να το δοκιμάσετε και εσείς....... :T: Aν θες κανεις ενα λογαριασμο εδω www.ripway.com αλλα μεγηστο μεγεθος ειναι τα 3ΜΒ Οπωτε πρεπει να το σπασεις στα 2.Εναλλακτικα στηλε μου ενα πμ να το ανεβασω στο δικο μου Ripway. (Eεε αντμινια!Γινετε κανενα κουμαντο??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teakias Οκτώβριος 2, 2004 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 δεν μπορω να βαλω εικοναααααααα:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Οκτώβριος 2, 2004 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Καμμία σχέση..... Πρέπει με κάποιο τρόπο να το ανεβάσω κάπου για να το πάρετε....... Αν μπορεις να στειλεις τοσο μεγαλο μαιλ μπορεις να μου το στειλεις εσυ στο hemispasm at cdfreaks.com και θα το ανεβασω εγω για όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 2, 2004 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Communications 252.9 kilobits per secondStorage 30.9 kilobytes per second1MB file download 33.2 secondsSubjective rating Mediocre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 To ανεβάζω στο RIPWAY και σε λίγο θα το έχετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 2, 2004 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Communications 266.7 kilobits per secondStorage 32.6 kilobytes per second1MB file download 31.5 secondsSubjective rating Mediocre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Eδώ είμαστε.....Το ΖΟΟΜιΤ είναι δικό σας......Δοκιμάστε το και ποστάρετε τα αποτελέσματά σας ..........FILE1 FILE2 FILE3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 οχι ,,δεν ανοιγει,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 23:09] οχι ,,δεν ανοιγει,, Tα δοκίμασα και κάνουν Download κανονικά.....Για ποιό λόγο δεν σου ανοίγουν ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Tα δοκίμασα και κάνουν Download κανονικά.....Για ποιό λόγο δεν σου ανοίγουν ????? δεν ξερω..The page cannot be foundThe page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.το δοκίμασε κανεις αλλος ??,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 2, 2004 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings δεν ξερω..The page cannot be foundThe page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.το δοκίμασε κανεις αλλος ??,.. Ούτε εγώ μπορώ να το κατεβάσω.Ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Παιδιά μάλλον δεν μπορούν να γίνουν SHARE και θα πρέπει να κάνετε login με το δικό μου account για να τα πάρετε...Εδώ μπορεί να βοηθήσει κάποιος ADMIN να τα πάρει και να τα ανεβάσει κάπου που μπορείτε να τα πάρετε και εσείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι μια ISDN 128K έχει αυτές τις επιδόσεις ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Οκτώβριος 2, 2004 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από tsihlini [Σήμερα, στις 20:48] για δειτε πως τα πατε και εδω εγω παντος εβγαλα μεγαλυτερο score!! Πετάει το ZOOMit....... Eδώ έχω το ID για όσους θέλουν να το επαλυθεύσουν.... This was tested from a 748 KB file and was downloaded in 2.141 seconds Test ID: I74WXYWWP (if this is a screenshot go to www.testmy.net to see if this is fake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 θελω και εγω..το http://homepages.pathfinder.gr δινει 12mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 177.8 kilobits per secondCommunications 177.8 kilobits per secondStorage 21.7 kilobytes per second1MB file download 47.2 secondsSubjective rating Mediocre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Οκτώβριος 2, 2004 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Speed 311.5 kilobits per second Communications 311.5 kilobits per second Storage 38 kilobytes per second 1MB file download 26.9 seconds ... ADSL 384 tellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.