Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθένουν οι καινούργιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθένουν οι καινούργιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ελπιζω να σας θυμησα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αυτο το ψαχνω, οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια (πως λεγεται,που μπορω να το βρω η οτιδηποτε αλλο...)απλα βοηθηστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 !!!!! !!!!! locke the superman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 30, 2005 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 31, 2005 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 @Duende:Ναι το Animatrixλέει.Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.Και σου δέιχνει και το στόρυ πριν την ταινία."Εμπρός ορειχάλκινο μαχαίρι μου!!"Σας θυμίζει κάτι η ατάκα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 31, 2005 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Triton αλλά γενικά δεν μου άρεσε. Προτιμώ Jumaru, voltus 5, Voltron Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 31, 2005 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ουτε εμενα μου αρεσε πολυ ο τριτον.Παντως οταν ημουν μικρος εβλεπα σαν τρελο power ranger! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 31, 2005 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Aν καποιος εχει το jumaru μεταγλωτισμενο msg me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 1, 2005 #176 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Καλα και μένα μου άρεσε πιο πολύ ο Τζουμαρού.Αλλά φανατικά έβλεπα Χ-Men.Έχω και κάποια επεισόδια αλλά χωρίς υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 18, 2005 #177 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 οποιος εχει τα shaman king και μπορει να μου τα γραψει εναντι αμοιβης pls pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Ιούλιος 19, 2005 #178 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Λοιπόν :Neon Genesis EvangelionCowboy BeBopRurouni Kenshin (Anime, Manga, OVA)Ghost in the Shell (Movie, Anime Series 1 & 2)Naruto (Manga)Peacemaker KuroganeSamurai Deeper KyoMacross Zero'Ολα αυτά τα έχω στο PC. Τώρα αν βάλουμε και τα παλιά που έβλεπα ως πιτσιρίκι θα πρέπει να προσθέσω Saber Rider. Τά X-Men τα έβλεπα αλλά δεν νομίζω οτι είναι anime. Αλήθεια το Thundercats anime είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Ιούλιος 19, 2005 #179 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Απάντηση προς τον Shadow KnighT 2 σελίδες πίσω. Θα διαφωνήσω με την εκτίμησή σου περί θεών στο σπαθί. O Kyo δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να μετράει καθώς ποιό πολύ με μαγεία μου μοιάζει παρά με ξιφομαχία. To Berserk δεν το έχω δεί. Νομίζω πάντως οτι ο απόλυτος κυρίαρχος στο σπαθί είναι ο Hiko Seijuro απο Rurouni Kenshin. Μετα απο αυτόν όλοι οι άλλοι έιναι σκουπίδια... Ο ποιό θεικός χαρακτήρας πάντως που έχω δεί σε anime είναι μακράν ο Saito Hajime απο το Kenshin. Η επιτομή του cool στα πάντα. Φωνή, αττάκες, attitude (Aku Soku Zan) ! Ο απόλυτος badass που είναι το άκρος αντίθετο του γλυκερού Himura Kenshin. Ακολουθούν ο Hiko Seijuro και Shinomori Aoshi (άντε και ο Kenshin και ο Shi-Shi-o Makoto) απο Kenshin και ο Oni me no Kyo απο Samurai Deeper Kyo o οποίος έχει και απο τις πιό cool ατάκες σε anime "You heard it too didn't you? The Voice of the Wind..." :banging: Και ο Spike Spiegel πλάκα έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 6, 2005 #180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Λοιπον μια απο τις αγαπημενες μου σειρες σε anime ειναι πλεον ελευθερη.Οποιος θελει μπορει να την κατεβασει απο την παρακατω σελιδα.http://www.smartbombstudios.com/public/Exosquad/Ονομαζεται exosquad. Εχει 52 επεισοδια αν και ελειξε αδοξα καθως συγχωνευτηκαν κατι εταιριες που την εφτιαχναν και ο τριτος χρονος δεν αρχισε ποτε.Σας διαβεβαιω οτι καποιοι απο εσας θα γινουν fanatic με τη σειρα και ο χρονος του να κατεβασετε καποια επεισοδια θα αμειφθειRED DRAGON σου ειναι ευκολο να κανεις edit και να περασεις και ονοματα στις φωτογραφιες σου? Μερικα απο αυτα ειναι τελεια αλλα δε θυμαμαι ονοματα τοσο καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.