FrOsT Ιανουάριος 12, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Αυτό που είχε και τον Καίσαρα με το τρελό σουτ... Όλοι σε εκείνη την σειρά τρελά σουτ είχαν! Μέχρη που στο τέλος άρχησαν να τα συνδιάζουν μεταξή τους!!!Πολύ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Ναι και θυμάμαι οτι στην τελευταία ομάδα που παίζαν όλοι μαζί την λέγανε τα Φτερά του Δία.Και νικήσανε στον τελικό με γκολ που έκβαλε ο Βενιαμίν με το χτύπημα ’λμπατρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 12, 2005 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από TsunamiΑυτό που είχε και τον Καίσαρα με το τρελό σουτ δεν λές? :flower: Δε μπορω να το βρω ομως,μπορει να μην ειναι αυτο το ονομα. Μια απο τις κορυφαιες φασεις. Καισαρας βολιδα απο κεντρο,η μπαλα περναει τους παντες, βενιαμην αναποδο ψαλιδι στη γραμμη, τη διωχνει και σπαει το ποδι του :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 12, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- :flower: Δε μπορω να το βρω ομως,μπορει να μην ειναι αυτο το ονομα. Μια απο τις κορυφαιες φασεις. Καισαρας βολιδα απο κεντρο,η μπαλα περναει τους παντες, βενιαμην αναποδο ψαλιδι στη γραμμη, τη διωχνει και σπαει το ποδι του :clap: Κάνω μια υπόθεση. Το γκολ λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 12, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Μαλλον το βρηκα!δειτε Λεγεται και "Gol"και L'École des champions αναλογα με τι γλωσσα. Ωραια. Ας ελπισω να το βρω στο καζαα ή πουθενα σε κανενα videoclub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Απόσο θυμάμαι από τους τίτλους της σειράς αυτό πρέπει να είναι.Αν το βρεί κανείς ρίχτε και κανα πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Ιανουάριος 16, 2005 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 να προτεινω 2-3 anime που ειδα προσφατα και μου αρεσαν.τα προτεινω ανεπιφυλακτα για οποιον θελει κατι πιο "σοβαρο" σαν υποθεση και εχει ορεξη να σκεφτειπρωτο και καλυτερο Jin-Roh: The Wolf Brigadehttp://www.animecritic.com/jin-roh/anr-jin-roh.htmlσε οποιον αρεσουν τα κλασσικα soundtracks ας κατεβασει το ost,ειναι πολυ καλοδευτερο Ghost In The Shell 2 Innocensehttp://www.theanimereview.com/reviews/ghost2.htmlτριτο το Memories http://www.theanimereview.com/reviews/memories.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 16, 2005 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω (αγορασω ή κατεβασω ή νοικιασω) ολα τα dragonball αλλα τα μεταγλωτισμενα που ειναι απαιχτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 17, 2005 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Μορφέα ενδιαφέρομαι και εγω. Αν τελικά κάνεις κάτι ρίξε μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 17, 2005 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω (αγορασω ή κατεβασω ή νοικιασω) ολα τα dragonball αλλα τα μεταγλωτισμενα που ειναι απαιχτα? Στην Ελλάδα εχουν κυκλοφορήσει 3-4 τενίες dragonball (σφίνες στην τηλεοπτηκή σειρά!) αλλά όχι τα επισόδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 17, 2005 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Kabamaru Rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 17, 2005 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αυτές οι χαρακτηρηστηκές εκφράσεις του προσόπου του είναι όλα τα λεφτά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 17, 2005 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Προφανως ειδε καμμια μακαροναδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 17, 2005 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Όποτε και να το δω εχει πολυ γελιο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 17, 2005 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Ωχ ελπίζω να μην τα δεί ο trendy αυτά...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 18, 2005 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Σήμερα τέλειωσα το Shaman King.Tsunami αν είναι να στο δώσω. Το συγκεκριμένο είναι φοβερό. 64 επεισόδια είναι.Αλήθεια το Naruto το είδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 18, 2005 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Υπαρχει καποιος με ορεξη να μου γραψει anime που διαθετει? Εναντι αμοιβης παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 18, 2005 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Νικόλα δεν έχω προλάβει να ανπαπνεύσω.Αλλά τώρα που έχω λίγο κενό θα το δώ γιατί το πεθύμησα.Ήδη έχω αρχίσει.Βασικά το bleach θέλω σίγουρα απο το 6 και μετά.Και αφού λες οτι το Shaman King ειναι καλό φέρτο σε εμπιστεύομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 18, 2005 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 κινουμενα σχεδια καθεστε και βλεπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Ναι, γιατι οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.