duende Δεκέμβριος 31, 2004 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εγω ειχα νοικιασει το NGE σε dvd αλλα απ'οτι καταλαβα εχει κομματια απο διαφορα επισοδεια και ηταν λιγο (πολυ)mperdeway.κυκλοφορει μια συλλογη απο 7 (αν θυμαμαι καλα) dvd's και λεγεται ultimate collection και τα εχει ολα.αλλα αντε βρες το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 31, 2004 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από duende εγω ειχα νοικιασει το NGE σε dvd αλλα απ'οτι καταλαβα εχει κομματια απο διαφορα επισοδεια και ηταν λιγο (πολυ)mperdeway.κυκλοφορει μια συλλογη απο 7 (αν θυμαμαι καλα) dvd's και λεγεται ultimate collection και τα εχει ολα.αλλα αντε βρες το.... 8 πρεπει να ειναι και λέγεται Perfect Collection. Την έχω παραγγείλει απο play.com και την περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Δεκέμβριος 31, 2004 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 zomg,δεν ηξερα οτι εχει και εδω τετοια θεμα :Ρ Μεγας φαν του ειδους και εγω αν και ξεκινησα προσφατα.Τα αγαπημενα μου ειναι:Macross Zero,Hellsing,FLCL(<- επικινδυνα πραματα :Ρ),Serial Experiments Lain(:worship:),Haibane Renmei,Bleach & Ghost In The SHell 2,που τολμω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν.Btw το Ακιρα ειναι τραγικη ταινια.Μπορει να ακουγομαι αθλιος,αλλα αμα διαβασετε το αυθεντικο manga θα με καταλαβετε.Μαζι με το Lone Wolf and Cub και ενα δυο αλλα ειναι αριστουργηματα,μακραν πανω απο ολα τα αλλα.@duende μαλλον ειχες παρει το death and rebirth.@Trooper εχει βγει επανεκδοση του NGE με ηχο 5.1 και λοιπα καλουδια με τιτλο Platinum Edition.Δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορησει ολα ακομα στο εμποριο,στο νετ ομως υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 31, 2004 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Shadow, προφανώς μιλας για αυτό: http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=560665&p=57&g=72Ακομα δεν έχει κυκλοφορήσει, οποτε εγω πήρα το άλλο. Δε λεει και τι διαφορά έχει... Το Hellsing τι ειδους ειναι ? Ειναι καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 31, 2004 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Δεν ξερω για εσας αλλα εγω τα "manga style" τα γουσταρω κυριως αν ειναι μεταγλωτισμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 31, 2004 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper 8 πρεπει να ειναι και λέγεται Perfect Collection. Την έχω παραγγείλει απο play.com και την περιμένω... αυτη ειναι!τυχερε....εχω ψαξει σε videoclub αλλα σιγα μην την ειχαν... @Shadow KnighT αυτο ηταν,και ηταν ολο flashbacks κλπ.αν και ειχαν πολυ ενδιαφερον οι χαρακτηρες δε καταλαβα σχεδον τιποτα..πρεπει να δω ολο το στορι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 31, 2004 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Το NGE είναι και σειρά και ταινίες (δύο) Για αρχή τι θα ήταν καλύτερα να δω, Ταινίες ή επεισόδιαΣτο ghost in the shell 2 δεν έπιασα και πολλά πράγματα. Λίγο τα νοήματα λίγο ίσως ότι δεν έχω δει τις σειρές (αν και ένα επεισόδιο απο stand alone complex που είδα μούφα και άσχετο μου φάνηκε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 1, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Εμένα μου αρέσουν τα Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT.Έχω όλες τις ταινίες Dragonball Z και τώρα ψάχνω να βρω επεισόδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 1, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2005 Trooper το ειχα δει στο playusa,δεν ηξερα οτι θα κυκλοφορησει και R2.Παλι σε εξοδα θα με βαλετε εδω Τ_Τ :Ρ Ειναι remastered η εκδοση,με ηχο Dolby 5.1 και στις 2 γλωσσες,και πιστεψε με αλλη η αισθηση να ακους τα κτιρια γυρω σου να διαλυονται και να πας να κανεις dodge τα κομματια :ΡΤο hellsing ειναι με βρυκολακες και τα συναφη,ριξε μια ματια εδω:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Ιανουάριος 2, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 το hellsing εχει καμια σχεση με την κανονικη ταινια που εχει βγει?κατεβασα κ ειδα τα Vampire Hunter D και Vampire Hunter D Bloolust...εξαιρετικα και τα 2! ειδικα το 2ο μερος...πολυ καλο στορι,τεχνικα αρτιο...αψογο.καμια εξισου καλη προταση?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 To Hellsing δεν εχει καμι σχεση με το heLsing (ενα L λιγοτερο)...Τα αγαπημενα μου μεχρι τωρα ειναι τα εξης:Ghost in the shell: movie kai SAC1Hellsing, απλα κορυφαιο αλλα πολυ μικρο ,επρεπε να ηταν καμια 80αρα επεισοδια να γοθσταρουμε...Οne Piece, το αγαπημενο μου απο τα αγαπημενα, μονο που ειναι γυρω στα 200 επεισοδιαΘα το βρειτε στο www.kaizoku-fansubs.com ε πολυ καλη ποιοτητα και στο Alter ως "Ντρεηκ,και το κυνηγι του θησαυρου" με ελεεινη μεταφραση...FLCL, μου αρεσε αλλα ηταν πολυ μπερδεμα...Τωρα βλεπω το Serial Experiments Lain,Slayers TV (το ειχε και ο αντενα καποτε), ./Hack (πολυ μικρουσ υποτιτλουσ πετυχα γαμοτο) ...Αν ψαχνετε anime ριξτε ενα pm για πληροφοριες...Note: Ψαχνω απεγνωσμενα το Lensman ,μερικες φορεσ το εχω πετυχει σε TV παλια, δεν το βρισκω πουθενα, οπιωσ ξερει βοηθεια... (Ηταν αυτο με κατι τυπους με φακους στο χερι που μιλουσαν και ταξιδευαν στο διαστημα και εκαναν διαφορα πολεμωντας κατι περιεργουσ κακους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 2, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Το Hellsing ειναι αυτό ? http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=181193&p=57&g=72To Helsing με ενα L δε το βρηκα εκτος αν ενοείς το van helsing που εχει βγει και σε κανονική ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 To Van Helsing εννοουσα, οτι δεν εχει σχεση με το ανιμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 3, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 @Trooper Έχωντας δει και τα 115 επεισόδια του Naruto (όσα έχουν βγει μέχρι στιγμής) μπορώ να σου πω ότι θα φας κόλλημα κατά 90%. Πρόσφατα το έδωσα σε ένα φιλαράκι και κόλλησε πολύ άγρια. Από τότε κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου βάζει να δει αμέσως Naruto αν και τώρα θα πρέπει να έχει τελειώσει τα DVD που του έχω δώσει. Το Hellsing είναι φοβερό αλλά μικρό σχετικά (13 eps). Σου προτείνω να το δεις και είναι στο link που παρέθεσες. @Mut3 Τα 200 επεισόδια είναι RAW κι όχι translated. Μεταφρασμένα είναι μέχρι στιγμής τα 124. Και η Ελληνική μετάφραση είναι καλή κατά την γνώμη μου (πέραν από τα ονόματα αλλά το "BlackJack" είναι κορυφή). @nobig Πρωσοπικά στην σειρά προτιμώ όλα τα επειδόσια εκτός από τα (νομίζω) τρίτα τελευταία. Τότε γίνεται πολύ psycho και δεν με πολυενθουσιάσε. Τις ταινίες δεν τις έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Hellsing....RULESS!!Πρέπει να ομολογίσω ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει...Naruto=Κόλλημα.Το Lensman που το θυμήθηκες??Μου άρεσε πάρα πολύ.Ρε παιδιά το Ghost In The Shell 2 έχει βγεί??Αν το έχει κάποιος στείλτε πμ.Σε λίγο βγαινει ταινία με θέμα το Final Fantasy 7.Είδα το τρέιλερ και μου έτρεχαν τα σάλια.Για τους φανατικούς το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και κάτι τελευταίο.Στο Bleach έχω δεί μόνο τα 5 πρώτα επεισόδια.Έχουν βγει άλλα με αγγλκούς υπότιτλους??Νικολάκη ξέρεις τπτ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 5, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Κατέβασα μερικά πραγματάκια , το πρώτο επισόδειο δηλαδή απο μερικές σειρές, οπως Naruto, .hack/sign, Cowboy Bebop, Rurouni Kenshin - Reminisence... Μου ήρθε επιτέλους και το NGE σε DVD οπότε έχω να δώ πράγμα τώρα. Το Naruto μου φάνηκε αρκετά καλό, θα κατεβάσω κι άλλα να δω...Το cowboy bebop φαινεται ενδιαφέρον οπως και το hack. Το αλλο το κατέβασα επειδη ηταν νουμερο 1 στη λίστα και ειναι μονο 4 επισόδεια...(ειναι samurai X) Αφου λοιπόν λέτε τοσο πολύ για το Hellsing, ε να μη το πάρω ο καημένος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 5, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Bleach pwnz!!!Eχει βγει μεχρι το 13 στο ανιμε και μεχρι το 150 στο manga.Το FF:Advent Children εφαγε κι αλλη αναβολη και δεν εχω ιδεα ποτε θα βγει τελικα.Το ghost in the shell 2 κυκλοφορει ριπαρισμενο και εδω και αρκετο καιρο στο νετ,οποτε δε θα δυσκολευτεις ειτε να το κατεβασεις ειτε να το βρεις απο καποιον.Naruto αρκετα καλο,αρκει να μη το εσκιζαν τοσο στα fillers τελευταια.Επισης σε οσους αρεσουν αυτου του στυλ τα ανιμε,κοιταξτε και το Hunter X Hunter,ειναι κλασεις ανωτερο,αλλα ειναι ψιλο του στυλ love-it-or-hate-it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 5, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από TrooperΤο Naruto μου φάνηκε αρκετά καλό, θα κατεβάσω κι άλλα να δω... Σου προτείνω να κατεβάζεις δέκα δέκα τα επεισόδια γιατί αν σ'άρεσε απλώς το πρώτο, τα υπόλοιπα θα σε καθηλώσουν. @Shadow KnighT και τα filler καλά είναι. Κάποια είχαν γέλιο ενώ κάποια άλλα μας κρατάνε περισσότερο σε αγωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 11, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Ρε παιδια θελω να βρω καποιο anime αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Ειναι καποιες ομαδες ποδοσφαιρου με παιδια. Κεντρικος ηρωας ενα παιδι ονοματι Βενιαμην.Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 12, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Κατάλαβα ποιο λες αλλά δεν ξέρω το όνομα.Νομίζω ήταν L'ecoles de Champions.Απότι θυμ΄μαι από τα τραγούδια των τίτλων δλδ.Αυτό που είχε και τον Καίσαρα με το τρελό σουτ δεν λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.