Jump to content

Βλέπετε anime;

Legend1416003172

Recommended Posts

εγω ειχα νοικιασει το NGE σε dvd αλλα απ'οτι καταλαβα εχει κομματια απο διαφορα επισοδεια και ηταν λιγο (πολυ)mperdeway.κυκλοφορει μια συλλογη απο 7 (αν θυμαμαι καλα) dvd's και λεγεται ultimate collection και τα εχει ολα.αλλα αντε βρες το....

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από duende

εγω ειχα νοικιασει το NGE σε dvd αλλα απ'οτι καταλαβα εχει κομματια απο διαφορα επισοδεια και ηταν λιγο (πολυ)mperdeway.κυκλοφορει μια συλλογη απο 7 (αν θυμαμαι καλα) dvd's και λεγεται ultimate collection και τα εχει ολα.αλλα αντε βρες το....

8 πρεπει να ειναι και λέγεται Perfect Collection. Την έχω παραγγείλει απο play.com και την περιμένω...:)

zomg,δεν ηξερα οτι εχει και εδω τετοια θεμα :Ρ Μεγας φαν του ειδους και εγω αν και ξεκινησα προσφατα.Τα αγαπημενα μου ειναι:Macross Zero,Hellsing,FLCL(<- επικινδυνα πραματα :Ρ),Serial Experiments Lain(:worship:),Haibane Renmei,Bleach & Ghost In The SHell 2,που τολμω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν.Btw το Ακιρα ειναι τραγικη ταινια.Μπορει να ακουγομαι αθλιος,αλλα αμα διαβασετε το αυθεντικο manga θα με καταλαβετε.Μαζι με το Lone Wolf and Cub και ενα δυο αλλα ειναι αριστουργηματα,μακραν πανω απο ολα τα αλλα.

@duende μαλλον ειχες παρει το death and rebirth.

@Trooper εχει βγει επανεκδοση του NGE με ηχο 5.1 και λοιπα καλουδια με τιτλο Platinum Edition.Δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορησει ολα ακομα στο εμποριο,στο νετ ομως υπαρχει.

Shadow, προφανώς μιλας για αυτό: http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=560665&p=57&g=72

Ακομα δεν έχει κυκλοφορήσει, οποτε εγω πήρα το άλλο. Δε λεει και τι διαφορά έχει...

Το Hellsing τι ειδους ειναι ? Ειναι καλό?

Αρχική απάντηση από Trooper

8 πρεπει να ειναι και λέγεται Perfect Collection. Την έχω παραγγείλει απο play.com και την περιμένω...:)

αυτη ειναι!τυχερε....εχω ψαξει σε videoclub αλλα σιγα μην την ειχαν...

@Shadow KnighT αυτο ηταν,και ηταν ολο flashbacks κλπ.αν και ειχαν πολυ ενδιαφερον οι χαρακτηρες δε καταλαβα σχεδον τιποτα..πρεπει να δω ολο το στορι

Αρχική απάντηση από Hero

Το NGE είναι και σειρά και ταινίες (δύο)

Για αρχή τι θα ήταν καλύτερα να δω, Ταινίες ή επεισόδια

Στο ghost in the shell 2 δεν έπιασα και πολλά πράγματα. Λίγο τα νοήματα λίγο ίσως ότι δεν έχω δει τις σειρές (αν και ένα επεισόδιο απο stand alone complex που είδα μούφα και άσχετο μου φάνηκε)

Trooper το ειχα δει στο playusa,δεν ηξερα οτι θα κυκλοφορησει και R2.Παλι σε εξοδα θα με βαλετε εδω Τ_Τ :Ρ Ειναι remastered η εκδοση,με ηχο Dolby 5.1 και στις 2 γλωσσες,και πιστεψε με αλλη η αισθηση να ακους τα κτιρια γυρω σου να διαλυονται και να πας να κανεις dodge τα κομματια :Ρ

Το hellsing ειναι με βρυκολακες και τα συναφη,ριξε μια ματια εδω:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=32

το hellsing εχει καμια σχεση με την κανονικη ταινια που εχει βγει?κατεβασα κ ειδα τα Vampire Hunter D και Vampire Hunter D Bloolust...εξαιρετικα και τα 2! ειδικα το 2ο μερος...πολυ καλο στορι,τεχνικα αρτιο...αψογο.καμια εξισου καλη προταση?...

To Hellsing δεν εχει καμι σχεση με το heLsing (ενα L λιγοτερο)...

Τα αγαπημενα μου μεχρι τωρα ειναι τα εξης:

Ghost in the shell: movie kai SAC1

Hellsing, απλα κορυφαιο αλλα πολυ μικρο ,επρεπε να ηταν καμια 80αρα επεισοδια να γοθσταρουμε...

Οne Piece, το αγαπημενο μου απο τα αγαπημενα, μονο που ειναι γυρω στα 200 επεισοδια

Θα το βρειτε στο www.kaizoku-fansubs.com ε πολυ καλη ποιοτητα και στο Alter ως "Ντρεηκ,και το κυνηγι του θησαυρου" με ελεεινη μεταφραση...

FLCL, μου αρεσε αλλα ηταν πολυ μπερδεμα...

Τωρα βλεπω το Serial Experiments Lain,Slayers TV (το ειχε και ο αντενα καποτε), ./Hack (πολυ μικρουσ υποτιτλουσ πετυχα γαμοτο) ...

Αν ψαχνετε anime ριξτε ενα pm για πληροφοριες...

Note: Ψαχνω απεγνωσμενα το Lensman ,μερικες φορεσ το εχω πετυχει σε TV παλια, δεν το βρισκω πουθενα, οπιωσ ξερει βοηθεια... (Ηταν αυτο με κατι τυπους με φακους στο χερι που μιλουσαν και ταξιδευαν στο διαστημα και εκαναν διαφορα πολεμωντας κατι περιεργουσ κακους )

@Trooper

Έχωντας δει και τα 115 επεισόδια του Naruto (όσα έχουν βγει μέχρι στιγμής) μπορώ να σου πω ότι θα φας κόλλημα κατά 90%. Πρόσφατα το έδωσα σε ένα φιλαράκι και κόλλησε πολύ άγρια. Από τότε κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου βάζει να δει αμέσως Naruto αν και τώρα θα πρέπει να έχει τελειώσει τα DVD που του έχω δώσει. :p

Το Hellsing είναι φοβερό αλλά μικρό σχετικά (13 eps). Σου προτείνω να το δεις και είναι στο link που παρέθεσες.

@Mut3

Τα 200 επεισόδια είναι RAW κι όχι translated. Μεταφρασμένα είναι μέχρι στιγμής τα 124.

Και η Ελληνική μετάφραση είναι καλή κατά την γνώμη μου (πέραν από τα ονόματα αλλά το "BlackJack" είναι κορυφή).

@nobig

Πρωσοπικά στην σειρά προτιμώ όλα τα επειδόσια εκτός από τα (νομίζω) τρίτα τελευταία. Τότε γίνεται πολύ psycho και δεν με πολυενθουσιάσε. Τις ταινίες δεν τις έχω δει.

Hellsing....RULESS!!Πρέπει να ομολογίσω ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει...Naruto=Κόλλημα.Το Lensman που το θυμήθηκες??Μου άρεσε πάρα πολύ.Ρε παιδιά το Ghost In The Shell 2 έχει βγεί??Αν το έχει κάποιος στείλτε πμ.Σε λίγο βγαινει ταινία με θέμα το Final Fantasy 7.Είδα το τρέιλερ και μου έτρεχαν τα σάλια.Για τους φανατικούς το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και κάτι τελευταίο.Στο Bleach έχω δεί μόνο τα 5 πρώτα επεισόδια.Έχουν βγει άλλα με αγγλκούς υπότιτλους??Νικολάκη ξέρεις τπτ??

Κατέβασα μερικά πραγματάκια , το πρώτο επισόδειο δηλαδή απο μερικές σειρές, οπως Naruto, .hack/sign, Cowboy Bebop, Rurouni Kenshin - Reminisence... Μου ήρθε επιτέλους και το NGE σε DVD οπότε έχω να δώ πράγμα τώρα.

Το Naruto μου φάνηκε αρκετά καλό, θα κατεβάσω κι άλλα να δω...Το cowboy bebop φαινεται ενδιαφέρον οπως και το hack. Το αλλο το κατέβασα επειδη ηταν νουμερο 1 στη λίστα και ειναι μονο 4 επισόδεια...(ειναι samurai X)

Αφου λοιπόν λέτε τοσο πολύ για το Hellsing, ε να μη το πάρω ο καημένος ?:rolleyes:

Bleach pwnz!!!Eχει βγει μεχρι το 13 στο ανιμε και μεχρι το 150 στο manga.Το FF:Advent Children εφαγε κι αλλη αναβολη και δεν εχω ιδεα ποτε θα βγει τελικα.Το ghost in the shell 2 κυκλοφορει ριπαρισμενο και εδω και αρκετο καιρο στο νετ,οποτε δε θα δυσκολευτεις ειτε να το κατεβασεις ειτε να το βρεις απο καποιον.

Naruto αρκετα καλο,αρκει να μη το εσκιζαν τοσο στα fillers τελευταια.Επισης σε οσους αρεσουν αυτου του στυλ τα ανιμε,κοιταξτε και το Hunter X Hunter,ειναι κλασεις ανωτερο,αλλα ειναι ψιλο του στυλ love-it-or-hate-it.

Αρχική απάντηση από Trooper

Το Naruto μου φάνηκε αρκετά καλό, θα κατεβάσω κι άλλα να δω...

Σου προτείνω να κατεβάζεις δέκα δέκα τα επεισόδια γιατί αν σ'άρεσε απλώς το πρώτο, τα υπόλοιπα θα σε καθηλώσουν.

@Shadow KnighT και τα filler καλά είναι. Κάποια είχαν γέλιο ενώ κάποια άλλα μας κρατάνε περισσότερο σε αγωνία. :p

Ρε παιδια θελω να βρω καποιο anime αλλα δε θυμαμαι το ονομα. Ειναι καποιες ομαδες ποδοσφαιρου με παιδια. Κεντρικος ηρωας ενα παιδι ονοματι Βενιαμην.

Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει

Κατάλαβα ποιο λες αλλά δεν ξέρω το όνομα.Νομίζω ήταν L'ecoles de Champions.Απότι θυμ΄μαι από τα τραγούδια των τίτλων δλδ.Αυτό που είχε και τον Καίσαρα με το τρελό σουτ δεν λές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.