Jump to content

Βλέπετε anime;

Legend1416003172

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsunami

Παρεπιπτώντως Νίκο το Full Metal Alchemist και το Naruto μετράνε άσχημα!!!Και φυσικά στο επόμενο meeting περιμένω και άλλα...:D:T: :T:

Μετράνε άσχημα??? :confused:

Αρχική απάντηση από JiMeS

Ρε παιδιά βάλτε κανένα link από τα καλύτερα που νομίζετε

Τι λινκ? Μέσω torrent τα κατεβάζω κι αν τύχει κανένα corrupted (από πολλά επεισόδια), πάω σε DC++

Ρε παιδιά βάλτε κανένα link από τα καλύτερα που νομίζετε

Καλό θα ήταν να μας πεις τι προτιμάς να δεις. Αν θες πχ cyber punk anime δες το Akira μπορείς να το βρεις σε dvd stores.

Δε ξέρω τι προτιμαώ:p Απλώς για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει κάτι να το παρακολουθώ.Είχα την εντύπωση πως υπήρχαν μερικά free που δίνονταν μέσω κάπoιων site αλλά μάλλον έκανα λαθος!

Δε ξέρω τι προτιμαώ:p Απλώς για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει κάτι να το παρακολουθώ.Είχα την εντύπωση πως υπήρχαν μερικά free που δίνονταν μέσω κάπoιων site αλλά μάλλον έκανα λαθος!

Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπαμε. :p

• 2 months later...

Ποιο καλό παιδάκι έχει τα επεισόδια cabamaru απαίσιου (νόμιζα ότι λέγεται καπαμαρού) σε καλή ποιότητουλα να γίνει μια copia. Αθήνα :inlove:

Αλήθεια το Neon Genesis Evangelion ακούγεται ενδιαφέρον. Εϊναι σειρές ή ταινία. Δεν έχω δει πολλά αλλά το Ghost in the shell 1 το καλύτερο που είδα

Αρχική απάντηση από nobig

Ποιο καλό παιδάκι έχει τα επεισόδια cabamaru απαίσιου (νόμιζα ότι λέγεται καπαμαρού) σε καλή ποιότητουλα να γίνει μια copia. Αθήνα :inlove:

Αλήθεια το Neon Genesis Evangelion ακούγεται ενδιαφέρον. Εϊναι σειρές ή ταινία. Δεν έχω δει πολλά αλλά το Ghost in the shell 1 το καλύτερο που είδα

Το NGE είναι και σειρά και ταινίες (δύο)

Μεγάλο κόλημα έχω φάει με τα Tekkaman...

Πρόσφατα βρήκα σε dvd και τo Initial D (batle 01), με μπρήζωσε άσχημα και δυστηχός ανακάληψα ότι δεν υπάρχουν τα υπόληπα batle στην Ελληνική αγορά(τόυλάχηστον όχι ακόμα...)

Ρε σεις και εγω ειμαι πορωμενο αλλα που βλεπετε εσεις? Τηλεοραση κτλ δε δειχνει τιποτα

Ειδατε την κυριακη στη νετ κατι που ειχε? Ηταν θεικα. Japan all the way4me. Αν ηταν και πιο ομορφες οι Γιαπωνεζες ξερετε που θα ζουσα τωρα

Χμ κ θα το ψαξω. Προχθες μου εγραψε ενας φιλος μου δυο dvd με τον καμπαμαρου. Οποιος τον ξερει οκ οποιος δεν τον ξερει να τον μαθει! Δεν προερχεται απο manga αλλα ολα τα γιαπωνεζικα ειναι φοβερα

εγω εχω δει μεχρι τωρα τα Ghost In The Shell,Ghost In The Shell 2 Innocense,AKIRA,Perfect Blue,NGE και κατεβαζω το Vampire Hunter D.καμια καλη προταση στα στανταρντ των παραπανω?...σε cyberpunk κυριως,η να εχει καλη υποθεση-οχι παιδικο. (το Vampire Hunter δε ξερω τι παιζει,εχω διαβασει ομως καλα σχολια..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.