BanOr Οκτώβριος 3, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 @ Legend..Brolly??Είχες δει τις ταινίες?Εγώ έχω δει αρκετές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Οκτώβριος 3, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Ποιός Brolly ρε συ μη με βιδώνεις τώρα! :rant: Ο Goku είναι ο LSSJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Ναι ρε man αλλα ο Broly γενήθηκε με την 10πλασια δύνμη απο τον Goku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Οκτώβριος 3, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ’ντε άστο αυτό για τώρα θα σου πω άλλη στιγμή, ιδιαιτέρως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Παρεπιπτώντως Νίκο το Full Metal Alchemist και το Naruto μετράνε άσχημα!!!Και φυσικά στο επόμενο meeting περιμένω και άλλα... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Παρεπιπτώντως Νίκο το Full Metal Alchemist και το Naruto μετράνε άσχημα!!!Και φυσικά στο επόμενο meeting περιμένω και άλλα... :T: Μετράνε άσχημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 5, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ρε παιδιά βάλτε κανένα link από τα καλύτερα που νομίζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 5, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMeS Ρε παιδιά βάλτε κανένα link από τα καλύτερα που νομίζετε Τι λινκ? Μέσω torrent τα κατεβάζω κι αν τύχει κανένα corrupted (από πολλά επεισόδια), πάω σε DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Οκτώβριος 6, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMeS Ρε παιδιά βάλτε κανένα link από τα καλύτερα που νομίζετε Καλό θα ήταν να μας πεις τι προτιμάς να δεις. Αν θες πχ cyber punk anime δες το Akira μπορείς να το βρεις σε dvd stores. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 6, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Δε ξέρω τι προτιμαώ Απλώς για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει κάτι να το παρακολουθώ.Είχα την εντύπωση πως υπήρχαν μερικά free που δίνονταν μέσω κάπoιων site αλλά μάλλον έκανα λαθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από JiMeS Δε ξέρω τι προτιμαώ Απλώς για να δοκιμάσω και αν μου αρέσει κάτι να το παρακολουθώ.Είχα την εντύπωση πως υπήρχαν μερικά free που δίνονταν μέσω κάπoιων site αλλά μάλλον έκανα λαθος! Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 30, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Ποιο καλό παιδάκι έχει τα επεισόδια cabamaru απαίσιου (νόμιζα ότι λέγεται καπαμαρού) σε καλή ποιότητουλα να γίνει μια copia. Αθήνα Αλήθεια το Neon Genesis Evangelion ακούγεται ενδιαφέρον. Εϊναι σειρές ή ταινία. Δεν έχω δει πολλά αλλά το Ghost in the shell 1 το καλύτερο που είδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Δεκέμβριος 30, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Μου αρέσουν τα Urotsukidoji (uncut). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 31, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από nobig Ποιο καλό παιδάκι έχει τα επεισόδια cabamaru απαίσιου (νόμιζα ότι λέγεται καπαμαρού) σε καλή ποιότητουλα να γίνει μια copia. Αθήνα Αλήθεια το Neon Genesis Evangelion ακούγεται ενδιαφέρον. Εϊναι σειρές ή ταινία. Δεν έχω δει πολλά αλλά το Ghost in the shell 1 το καλύτερο που είδα Το NGE είναι και σειρά και ταινίες (δύο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 31, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Μεγάλο κόλημα έχω φάει με τα Tekkaman...Πρόσφατα βρήκα σε dvd και τo Initial D (batle 01), με μπρήζωσε άσχημα και δυστηχός ανακάληψα ότι δεν υπάρχουν τα υπόληπα batle στην Ελληνική αγορά(τόυλάχηστον όχι ακόμα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 31, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Ρε σεις και εγω ειμαι πορωμενο αλλα που βλεπετε εσεις? Τηλεοραση κτλ δε δειχνει τιποταΕιδατε την κυριακη στη νετ κατι που ειχε? Ηταν θεικα. Japan all the way4me. Αν ηταν και πιο ομορφες οι Γιαπωνεζες ξερετε που θα ζουσα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 31, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Ρε σεις και εγω ειμαι πορωμενο αλλα που βλεπετε εσεις? Τηλεοραση κτλ δε δειχνει τιποτα Πολλά Video Club φέρνουν σε DVD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 31, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Χμ κ θα το ψαξω. Προχθες μου εγραψε ενας φιλος μου δυο dvd με τον καμπαμαρου. Οποιος τον ξερει οκ οποιος δεν τον ξερει να τον μαθει! Δεν προερχεται απο manga αλλα ολα τα γιαπωνεζικα ειναι φοβερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 31, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 εγω εχω δει μεχρι τωρα τα Ghost In The Shell,Ghost In The Shell 2 Innocense,AKIRA,Perfect Blue,NGE και κατεβαζω το Vampire Hunter D.καμια καλη προταση στα στανταρντ των παραπανω?...σε cyberpunk κυριως,η να εχει καλη υποθεση-οχι παιδικο. (το Vampire Hunter δε ξερω τι παιζει,εχω διαβασει ομως καλα σχολια..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 31, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Εγω κατεβάζω τώρα το NGE (αν και το παρήγειλα σε DVD) και βλέπω ενα χαμό με το Naruto. Ειναι τόσο καλό ? Το NGE παντως, μου αρέσει πολύ, εχω δει τα πρώτα 5 επισόδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.