nobig Ιανουάριος 5, 2006 #201 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 είναι γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 15, 2006 #202 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Area 88 έχει 2 εκδόσεις..η καινούρια (2004) είναι 12 επισόδια και την έχω, είναι αρκετά διαφορετηκό από το παλιό!Αν ξέρει κάποιος που θα βρω το παλιό ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει ένα πμ... ούτε σε video club το έχω βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 15, 2006 #203 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 επειδη ειναι μεγαλο το post και δεν το εχω τσεκαρει ,να πω για το www.animeclipse.com με ελληνικους υποτιτλους στα anime που εχει.Η δουλεια των παιδιων ειναι φανταστικη απλα δεν εχει μεγαλη ποσοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιανουάριος 15, 2006 #204 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Ninja Scroll σαν καλύτερη ταινία, με μικρή διαφορά βέβαια από Ghost in the shell... Το δεύτερο δε μου άρεσε, αν είχε λιγότερα ρητά από Κομφούκιο, ίσως... Το Akira δε λέω καλό, αλλά χαζεύεις υπερβολικά στο τέλος. Animatrix, σχεδιαστικά ορισμένα ήταν καταπληκτικά (αυτό με τον δρομέα και με τον the-kid, ρευστό σχέδιο, τέλειο), αλλά best ήταν το second renaissance 1,2. Από τις σειρές που αναφέρθηκαν, rurouni kenshin καταπληκτικό robotech (πριν τα βγάλει το free έτσι?) Χ-1999 καλό Ξεχνάω και ορισμένα... Neon Genesis Evangelion, κορυφή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 15, 2006 #205 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Aias επειδη ειναι μεγαλο το post και δεν το εχω τσεκαρει ,να πω για το www.animeclipse.com με ελληνικους υποτιτλους στα anime που εχει. Η δουλεια των παιδιων ειναι φανταστικη απλα δεν εχει μεγαλη ποσοτητα. από'τι βλέπω rullίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 15, 2006 #206 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2006 To final fantasy ήδη κατεβαίνει Thx για το λινκ Αία :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιανουάριος 22, 2006 #207 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Καλό σας βρήκα. Σχετικά με το περιοχή 88 σε OVA έκδοση, το έχω κατεβάσει από e-mule.3 επεισόδια, περιπου 1,5 Gb. Συστυχώς όμως, είναι στα ιαπωνικά και έχει ισπανικούς υπότιτλους. Λίγα πράγματα καταλαβαίνω και αυτά από όσο θυμάμαι από μικρός που έβλεπα την σειρά στο Junior's TV (αξέχαστο). Πιστεύω όμως ότι η ελληνική έκδοση είναι μακράν η καλύτερη, γιατί είχε φοβερές φωνές από ηθοποιούς. Θέλω να μεταφράσω τους ισπανικούς υπότιτλους σε αγγλικούς αλλά δεν ξέρω πως. Οι ήρωες και τα αεροπλάνα τους είναι Shin Kazama F-8E Crusader/ F-5E Tiger II/ F-20 Tigershark (F-5G), Mickey Simon F-14 Tomcat και F-100 Super Sabre, πρίγκηπας Saki Vashutal IAI Kfir, Bucksy F-4E Phantom II. Οι αντίπαλοι είχαν κυρίως Mig-21, Mig-27 Flogger και AV-8A Harrier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιανουάριος 28, 2006 #208 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Παιδιά τι γίνεται με την μετάφραση της περιοχής 88 από το www.animeclipse.com. Τελείωσαν, και πως θα την προμηθευτεί όποιος ενδιαφέρεται;Δεν μπορώ άλλο να διαβάζω ισπανικούς υπότιτλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 28, 2006 #209 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Kaman327 Παιδιά τι γίνεται με την μετάφραση της περιοχής 88 από το www.animeclipse.com. Τελείωσαν, και πως θα την προμηθευτεί όποιος ενδιαφέρεται;Δεν μπορώ άλλο να διαβάζω ισπανικούς υπότιτλους! Δεν τελείωσαν ακόμα όταν τελειώσουν θα το βγάλουν σε torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Φεβρουάριος 3, 2006 #210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σαουντρακς από ανιμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 8, 2006 #211 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Γεια σας παιδια εδω και πολυ καιρο ψαχνο ενα ανιμ που εβλεπα μικροσ.Ονομα δεν ξερω συγνωμη.Απλος μια συντομη περιγραφη.Ηταν ενα ανιμ με παιδια οπου ειχαν ρομποτ οπου τα πεταγαν μεσα σε μια αρενα και κανανε μαχες.Τα παιδια ελεγχαν αυτα τα μικρα ροπμοτ μεσω ενοσ υπολογιστη εκτος της αρενας.Μετα το καμπαμαρου το πιο αγαπημενο μου ανιμ.Plz help οι φαν μπρεπει να το ξερουν η εστω να παει σε μερικα το μυαλο του.ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 8, 2006 #212 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αυτό με τα robot είναι το Jumaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 8, 2006 #213 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Σε ευχαριστω Frost Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Μάρτιος 8, 2006 #214 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Kaman327 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σαουντρακς από ανιμ; http://www.hongfire.com/forum/forumdisplay.php?f=117Αν δεν σε εμφανίσει τίποτε , απλά κάνε register στο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 8, 2006 #215 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Ρε παιδιά αυτό το περιοχή 88 τι γίνεται; Σχετικά με σαουντρακς έχω κατεβάσει από Robotech, Area 88, Saber Rider 2cd.Το καλύτερο από όλα είναι του περιοχή 88.Ακούστε το και θα καταλάβεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 8, 2006 #216 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Από το animeclipse κανένα νέο για το aeria 88Αλλά κυκλοφόρησαν τα OVA σε ένα torrent... ψάχτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 8, 2006 #217 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Με ελληνικούς υπότιτλους;Αν ξέρεις γράψε το όνομα του torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 8, 2006 #218 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Kaman327 Με ελληνικούς υπότιτλους;Αν ξέρεις γράψε το όνομα του torrent Ελληνικούς υπότιτλου? lol καλό... απλά ψάξε aeria 88 στο mininova, είναι στα japs με en subs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάρτιος 8, 2006 #219 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 :tomato: αφού λέγανε να βάλουν ελληνικούς υπότιτλους. Θα ποστάρο κανένα μην στο site τους μπας και πάρω καμιά απάντηση....Thanxs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 8, 2006 #220 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Kaman327 [22-01-2006 02:45] Καλό σας βρήκα. Σχετικά με το περιοχή 88 σε OVA έκδοση, το έχω κατεβάσει από e-mule.3 επεισόδια, περιπου 1,5 Gb. Συστυχώς όμως, είναι στα ιαπωνικά και έχει ισπανικούς υπότιτλους. Λίγα πράγματα καταλαβαίνω και αυτά από όσο θυμάμαι από μικρός που έβλεπα την σειρά στο Junior's TV (αξέχαστο). Πιστεύω όμως ότι η ελληνική έκδοση είναι μακράν η καλύτερη, γιατί είχε φοβερές φωνές από ηθοποιούς. Θέλω να μεταφράσω τους ισπανικούς υπότιτλους σε αγγλικούς αλλά δεν ξέρω πως. Οι ήρωες και τα αεροπλάνα τους είναι Shin Kazama F-8E Crusader/ F-5E Tiger II/ F-20 Tigershark (F-5G), Mickey Simon F-14 Tomcat και F-100 Super Sabre, πρίγκηπας Saki Vashutal IAI Kfir, Bucksy F-4E Phantom II. Οι αντίπαλοι είχαν κυρίως Mig-21, Mig-27 Flogger και AV-8A Harrier. καλως σε βρηκαμε και εμεις m8, περιοχη 88, ah the memories ...... προσπαθω και εγω απτο μουλαρι να κατεβασω μερικα επεισοδια kabamaru, προς το παρον μονο ενα εχει κατεβει, ολοκληρο τουλαχιστον ειναι στα ελληνικα, το κακο ειναι οτι καποιο προβλημα παιζει με αυτο και τα μεταγγλωτισμενα τζουμαρου, πολλες φορες η εικονα ειναι πιο μπροστα απτον ηχο, καμια ιδεα για το τι φταιει ακριβως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.