Tsunami Μάϊος 28, 2007 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR misa misaaaAaaaAAAaaA, με την γυναικα του penbar χαλαστηκα πολυ παντως, οπως και στο 29 με εναν αλλο χαμο Kαλά αυτή ήταν και πολύ μωρό...Αλλά τον έχουν στριμώξει τώρα τον Ligth-o kun... Btw προχθές κατέβασα το Bartender.11 επεισόδια...Πλάκα είχε.Το έχει δεί κανένας άλλος? [Naruto Fan Mode :ON] Επιτέλους να δούμε λίγη δράση!!!Rasengannn [Naruto Fan Mode:OFF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 7, 2007 #282 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Τελος το death note (για μενα ειχε τελειωσει πολλα επεισοδια πριν το 37 αλλα τεσπα ) χθες το βραδυ ειδα με ενα φιλαρακι το 2ο dvd του macross μας εχουνε μεινει αλλα 2 τωρα shippuden να αρχισω λεει τπτ ? εχω να δω naruto απτο 145 ( + 3-4 fillers ) kurenai ποτε δειχνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 8, 2007 #283 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 To finale του deathnote ήταν πολύ καλό...Τρελά cliffhanger στο τέλος....Συνεχίζεται το Bleach,Naruto και άρχισα και το Devil may Cry.Καλούτσικο...Έχει καλές προοπτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 11, 2007 #284 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 αυτη που κανει τη misa ειναι διασημη και στη πραγματικοτητα. εχω μια φιλη απο ιαπωνια και μου ειπε πως εκει για να κανεις φωνη anime σε κινουμενο πρεπει να εισαι και ομορφη γιατι ο κοσμος ψαχνει και βρισκει ποια κανει τον καθε χαρακτηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabamaru_igano Ιούλιος 14, 2007 #285 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Χερεται παιδια ειμαι νέος εδω σας παρακαλω έχει κανεις ιδέα που θα βρω τον triton of the sea σας παρακαλω οποιος ξέρει ας μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 15, 2007 #286 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από kabamaru_igano Χερεται παιδια ειμαι νέος εδω σας παρακαλω έχει κανεις ιδέα που θα βρω τον triton of the sea σας παρακαλω οποιος ξέρει ας μου πει. ΠΟυ το θυμηθηκες αυτο?????Απο τι ειδα εχει μερικα επεισοδια στο emule... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabamaru_igano Ιούλιος 15, 2007 #287 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Ειναι στα κινεζικα ουτε καν αγγλικα και δεν κατεβενουν με τπτ3 μερες το εχω αφησει μα τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Ιούλιος 15, 2007 #288 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2007 Αρχική απάντηση από kabamaru_igano [Χθες, στις 22:06] Χερεται παιδια ειμαι νέος εδω σας παρακαλω έχει κανεις ιδέα που θα βρω τον triton of the sea σας παρακαλω οποιος ξέρει ας μου πει. Κι εγω το εψαχνα αυτο. Αλλα τιποτα Και τον μογλη που εβαζε στην et1 εψαχνα. Αλλα ουτε αυτο το βρισκω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2007 #289 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 area 88 greek amv απτον φιλο μου raidenheaven, post your comments Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 15, 2007 #290 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 Αρχική απάντηση από kabamaru_igano Χερεται παιδια ειμαι νέος εδω σας παρακαλω έχει κανεις ιδέα που θα βρω τον triton of the sea σας παρακαλω οποιος ξέρει ας μου πει. υπαρχει μια περιπτωση να το εχω. το παιδι με το μαχαιρι δε λες?θα κοιταξω μολις ανενω γιαννενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 15, 2007 #291 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 benjamin απο l'ecole des champions και γκολ του αετου. θυμαται κανεις? στα ελληνικα τα εσπαγε βεβαια και Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 26, 2010 #292 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Κανενα καλο animated? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 28, 2010 #293 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Κανενα καλο animated?Τι κατηγορια anime?Ψυχολογικο/δρασης/αστυνομικο/περιπετεια/ξυλο/ με βαμπυρ/ με μαθητριουλες / χαζομαριτσα κτλπ.Ποσα επισοδια θες να εχει περιπου? 12/24/36 ή παραπανω.Να ειναι on going ή να χει τελειωσει?Δωσε info να βοηθησουμε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 28, 2010 #294 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Κανενα καλο animated?Αν θες σειρά δες Ikkitousen.Κολεγιόπαιδα (και κυρίως κολεγιοκόριτσα) που παίζουν ξύλο.Έχει την πλάκα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούνιος 28, 2010 #295 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Τι κατηγορια anime?Ψυχολογικο/δρασης/αστυνομικο/περιπετεια/ξυλο/ με βαμπυρ/ με μαθητριουλες / χαζομαριτσα κτλπ.Ποσα επισοδια θες να εχει περιπου? 12/24/36 ή παραπανω.Να ειναι on going ή να χει τελειωσει?Δωσε info να βοηθησουμε Οτιδηποτε θα προτεινατε να δει καποιος...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 28, 2010 #296 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Δε με βοηθας ομως Λοιπον αν εχεις δει αρκετα anime - δες το [ame]http://el.wikipedia.org/wiki/Death_Note[/ame] . Ειναι για μενα το τοπ αστυνομικο - αλλα ειναι δυσκολο. Σχεδον σε καθε φραση το σταματουσα για να διαβασω και δευτερη φορα αυτα που λεγαν - για να τα εμπεδωσω. Τωρα αν θες απλα να περναει η ωρα ευχαριστα με μαχες κλωτσομπουνιδια κλπ , ξεκινα bleach ή naruto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούνιος 28, 2010 #297 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0094625/]Akira (1988)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA5NzIwMjQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDEwNzQyMQ@@._V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjA5NzIwMjQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDEwNzQyMQ@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Από τα καλύτερα ανιμε που έχω δεί ποτε...επίσης:[ame=http://www.imdb.com/title/tt0386741/]Renaissance (2006)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEyMzA4ODQ3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTkwNDUzMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjEyMzA4ODQ3MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTkwNDUzMQ@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]επίσης αρκετά καλό, με πολύ αληθοφανής χαρακτήρες, γαλλικής παραγωγής...ταινία δράσης/μυστηρίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 28, 2010 #298 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Κανενα καλο animated?Final Fantasy: The Spirits WithinSteamboyGhost in the ShellAppleseedThe Sky CrawlersCastle in the SkyHowl's Moving CastleJin Roh: The Wolf BrigadeNausica of the Valley of the WindVexilleSword of the Stranger... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 28, 2010 #299 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 +Resident Evil Degeneration Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 28, 2010 #300 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Full Metal Alchemist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.