Jump to content

Βλέπετε anime;

Legend1416003172

Recommended Posts

υπαρχει τετοιο 8ρεντ για anime και δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο ????????

εχω πολυ πραμα οπως και πολυ νυστα ομως atm οποτε αυριο 8α το Σ/Κ 8α το ριξω μια ματια.

@Ydinopoulos

τα εχω τα Sabber Rider αλλα δεν εχω βρει subs και η γλωσσα ειναι Αραβικη... αν βρεις τπτ σφυρα ;)

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

εχω πολυ πραμα και δεν τα 8υμαμαι ολα για να καταλαβεις :D :flower:

απο αυτα που 8υμαμαι

Yu Gi OH! +movie || Yu Gi OH! GX || Hellsing || Silverhawks || Thundercats || NAruto || Full Metal Alchemist + movie || Cowboy Beebop || Samurai Deeper Kio || Bleech || Captain Harlock || Transformers || Hunter X Hunter || Trinity Blood || DragonBall Z || Berseker || Saber Rider (searching for subs)

αυτα τα εχω ολοκληρωμενα (νταξ τα ναρουτο οχι γιατι κα8ε βδομαδα βγαινει καινουριο επισοδειο και τα yu gi oh GX εχει κανα 2-3 βδομαδες να βγει καινουριο οποτε εχω μεχρι το 104) αλλα εχω και καποια ακομη τα οποια δεν 8υμαμαι τα ονοματα και δεν εχω τους δισκους συνδεμενους αυτη τη στιγμη για να τα δω :p

συνολικα εχω καμια 300-400 γιγα anime :)

ειμαι animaniac τι να κανουμε :hehe:

Εγω εχω 2 dvd saber rider στα αγγλικα, οποιος θελει ας μου στειλει pm :), απο σειρες/OVA εχω δει τα : zone of the enders - dolores, kabamaru ( :p ) , plawres sanshiro 1-37, hellsing, naruto 1-135 + μερικους τονους fillers :p area 88 act 1-2-3 και area 88 (2004)

Αυτον τον καιρο βλεπω deathnote και περιμενω να φτιαξει η τηλεοραση στο σαλονι για να δω τα υπολοιπα 22 (!) επεισοδεια του macross με ενα φιλαρακι και σκεφτομαι να αρχισω naruto shippuden

edit : ξεχασα το akira και το ninja scroll :o

• 1 month later...

Εγώ βλέπω Death Note. Από ότι είδα μόνο ο GruntGR το βλέπει. Παίδες πραγματικά πρέπει να το δείτε είναι καταπληκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαι φανατισμένος το anime πραγματικά αξίζει ! Θα με θυμηθείτε !

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Χθες, στις 18:39]

τα macross δεν ειναι το πρωτο saga του Robotech?

η υπαρχει και διαφορετικο anime ονοματι Macross?

http://en.wikipedia.org/wiki/Macross

http://www.geocities.com/Tokyo/Dojo/9093/diff_sim.html#RobotechorMacross

Με λιγα λογια το robotech ειναι μια αμερικανια που βιασε το macross στην διαδικασια της μεταγλωττισης στα αγγλικα .....

Τωρα περιμενω το macross zero απτο ebay που τοποθετειται στο χρονικο των unification wars, μετα θα τα παω ολα με την χρονολογικη σειρα (αν φυσικα το αξιζουν ) super diamensional fortress macross - macross : do you remember love - macross plus - macross 7 - macross dynamite 7

Τo death note ειναι οντως καλο,ενδεικτικα την τεταρτη βγαινει το επισοδειο 30 δηλαδη προλαβαινετε ολοι να το αρχισετε, ειναι αρκετα διαφορετικο anime δεν προκειται να δειτε τρελες μαχες ή κατι το σουπερ ουαου, το 90% του ζουμιου βρισκεται στην υποθεση οποτε οσοι δεν γνωριζετε καλα αγγλικα καλυτερα να προμηθευεστε τα επισοδεια απτο animeclipse.com για να το απολαυσετε ακομα πιο πολυ :)

Αρχική απάντηση από JohnG85

Εγώ βλέπω Death Note. Από ότι είδα μόνο ο GruntGR το βλέπει. Παίδες πραγματικά πρέπει να το δείτε είναι καταπληκτικό. Δεν το λέω επειδή είμαι φανατισμένος το anime πραγματικά αξίζει ! Θα με θυμηθείτε !

ehem άκου μόνο ο gruntgr το βλέπει...

[spoiler mode on] τώρα που μας άφησε ο λ χρόνους τι άβαταρ θα βάλεις? χεχε, raito = σταθερή αξία [\spoiler mode off]

Παιδιά δείτε Death Note και αν δε πάθετε τη πλάκα της ζωής σας....

[spoiler mode on] τώρα που μας άφησε ο λ χρόνους τι άβαταρ θα βάλεις? χεχε, raito = σταθερή αξία [\spoiler mode off]

Με ¨τον άλλο¨ είσαι εσύ ε ?! Κιρα-ικός ?! Δεν πειράζει ! Το άβαταρ θα μείνει και ο L θα ζει για πάντα! Και εσύ από τον διάδοχο θα το βρεις ! Kira πες αλεύρι ! O Near σε γυρεύει !! :p:hehe:

Αρχική απάντηση από JohnG85

Με ¨τον άλλο¨ είσαι εσύ ε ?! Κιρα-ικός ?! Δεν πειράζει ! Το άβαταρ θα μείνει και ο L θα ζει για πάντα! Και εσύ από τον διάδοχο θα το βρεις ! Kira πες αλεύρι ! O Near σε γυρεύει !! :p:hehe:

καλά καλά όταν φτάσουμε στον trompa (l, m, n...... t) και θα είναι το παλικάρι μας ο kira 80 χρονών κάτι θα γίνει.... (btw διαβασε το yagami ανάποδα---> I'm a gay, δε πειράζει εμείς τον στηρίζουμε ακόμα!)

καλά καλά όταν φτάσουμε στον trompa (l, m, n...... t) και θα είναι το παλικάρι μας ο kira 80 χρονών κάτι θα γίνει.... (btw διαβασε το yagami ανάποδα---> I'm a gay, δε πειράζει εμείς τον στηρίζουμε ακόμα!)

Σωστός !!! :woot: lol or what ?!! Πες μου ότι αυτό είναι τυχαίο ! Please πες μου ότι έτυχε και ότι δεν περνάει subliminal μηνύματα σαν άλλος κινέζικος speaker tower !! (C&C Generals :p)

Πολύς λαός βλέπει Death Note έ?

Να δώ ποιός θα μείνει στο τέλος...Ολοι ψοφάνε...Να το δείτε που μετά θα φύγει άκλαυτη η τύπισσα που τον γουστάρει...

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 02:24]

Να το δείτε που μετά θα φύγει άκλαυτη η τύπισσα που τον γουστάρει...

misa misaaaAaaaAAAaaA, με την γυναικα του penbar χαλαστηκα πολυ παντως, οπως και στο 29 με εναν αλλο χαμο :(

Πιο καλό παιδί μπορεί να μου κάνει ένα copy απο το ep25 του death note μέχρι το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει??? ο κολλητός έφερε απο πάτρα που σπουδάζει μέχρι το 24 κ έχω μείνει με το π... στο χέρι...:hehe:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Πιο καλό παιδί μπορεί να μου κάνει ένα copy απο το ep25 του death note μέχρι το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει??? ο κολλητός έφερε απο πάτρα που σπουδάζει μέχρι το 24 κ έχω μείνει με το π... στο χέρι...:hehe:

animeclipse.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.