Jump to content



Βλέπετε anime;


Legend1416003172

Recommended Posts

  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ssjin5

δοκίμασε στο DVD VIDEO PLANET δίπλα στα :sick:goodys:sick: έχει πόλλά manga και σειρες και ταινίες. πχ LODOS WAR. Όλα τα επισόδια. και πολλά άλλα.

ΥΓ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΥΤΟ....!;)

Μπα, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο... τα περισσότερα είναι με 3-4 πρώτα επεισόδια από κάποια σειρά και τίποτα παραπάνω...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 11:36]

ειδα χθες 16 επεισοδια naruto, μου εδωσε ενα παιδι κατι cd που εχουν απτο 1-20 και εχω κολλησει !

Ωραία! Έχω τα πρώτα 179! :p. Θα καώ αυτές τις μέρες...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Λοιπον παιδια ψάχνω τους εξής τίτλους.

Linda

Ideon

Robot Taekwon V - Βόλταρ ο αήτητος

Gall Force - Eternal Story-Η φρουρά του γαλαξία

DALLOS

Sea-Boats

Nils Holgersson

Candy Candy

UMI NO TRITON

Macron 1

2 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους - Dino Adventure Jurassic Tripper

2 xronia diakopes me kati paidia pou nabagisan se ena nisi.

Video Senshi Lezarion

Triton of the Sea

Age Of The Great Dinosaurs

Nayuta -Το κορίτσι με το φωτοστέφανο

Captain Halrock(στα ελληνικά)

Thunder Prince - Με την κλοτσια του φιδιού και του αετού

ultraman

Go-bots

Step Jun (τα ρομποτάκια)

Lalabell

Sandybell

Haindi

Λολον το αρκουδάκι πάντα

Ένα με ένα Πάντα, που είναι στο τσίρκο και πιάνει φωτιά, και αυτό αναλαμβάνει να σώσει τα άλλα ζώα.

2 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους

Το δεύτερο Anime που ψάχνω ήταν σειρά,πρέπει να παίχτηκε πρίν 6-7 χρόνια στο New Channel/Tempo(δεν θυμάμαι αν είχε αλλάξει τότε όνομα ο σταθμός),την ίδια εποχή που έπαιζε το Super Mario.Η ιστορία μίλαγε για μια ομάδα νεαρών που πήγαν κρουαζιέρα με ένα κότερο,αλλά στη μέση του ταξιδιού(στη θάλασσα συγκεκριμένα)έπεσαν σε μια χρονική δίνη και μεταφέρθηκαν στην...προϊστορία. Εκεί συνάντησαν ανθρώπους με πολιτισμό της μορφής του μεσαίωνα(υπήρχαν πόλεις,χωριά,...κτλ όπως αν είχε εξελιχθεί ο πολιτισμός μας στην προϊστορία)που είχαν προσαρμόσει τη ζωή τους στα δεδομένα του κόσμου που ζούσαν(με τους δεινόσαυρους κτλ).Ο πολιτισμός αυτός ζούσε κάτω από την κυριαρχεία κάποιων ιερέων (κληρικών,σε στυλ καθολικής εκκλησιάς του μεσαίωνα)που έκρυβε από το λαό αλήθειες για τον κόσμο,την ιστορία,την τεχνολογία κτλ.Οι κληρικοί αυτοί(και με ιδιαίτερο πάθος οι ανώτεροι-μπορεί να ήταν και ένας μόνο ο ανώτερος,δεν θυμάμαι)στράφηκαν από την αρχή εναντίον των νεοφερμένων από το μέλλον(γιατί άραγε...;!),οι οποίοι έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στην εποχή τους,καθώς και τον λόγο που ήρθαν στο παρελθόν.Τελικά η ομάδα αυτή των νεαρών κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες(ανελέητο κυνήγι από τον στρατό των κληρικών,επιθέσεις από σαρκοβόρους δεινόσαυρους,φιλίες με ανθρώπους της εποχής κτλ)και έχοντας πάντα για βοήθεια την ασφάλεια ενός φουτουριστικού μεταφορικού μέσού(συνδιασμός Bigfoot και λεωφορείου) και τις συμβουλές ενός νεαρού πτεροδάκτυλου,που είχε την ικανότητα να μιλά,να σώσουν τον προϊστορικό αυτό κόσμο από την καταστροφή(ναι,κινδύνευε από την αρχή που πήγαν)και να επιστρέψουν στην εποχή τους!Αυτό το Anime με είχε πορώσει πολύ,κυρίως λόγο της αγάπης μου για τους δεινόσαυρους,αλλά και της πανέξυπνης ιστορίας του.Τη σειρά νομίζω την έλεγαν στα Ελληνικά "2 Χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους"(τι πρωτότυπος τίτλος!),όπως είπα προβάλλονταν από το New Channel/Tempo μεταξύ 20:00 και 22:00 περίπου,μετά το Super Mario World,πριν 6 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Linda

Edeixne mia kopelitsa pou perpatouse se ena parko kai xafnika eno akouei ena tragoudi sto Walkman tis zalizetai kai lipothymaei.Epeita xypnaei se enan allo kosmo entelos foutouristiko opou einai i epilekti gia na kanei mia megali epanastasi enantia se enan tyrrano ...kapos etsi den thymamai alla.

Robot Taekwon V - Βόλταρ ο αήτητος

Opilotos tou einai athlitis tou karate kai to robot maxetai xrisimopoiontas polemikes texnes,se kapoia fasi oi kakoi exoun parei to pneuma enos sunathliti tou kai to exoun valei se ena robot xrommatos prasinou pou tou psilomiazei ,teleuteos adipalos einai enas mixanikos drakos.to eixe deixei palia kai i ert 2 komeno se sunexeies eno prepei na einai ena epeisodio

Gall Force - Eternal Story-Η φρουρά του γαλαξία

einai me kati gunaikes sto diasthma pou gennousan kati mwra kai epikoinwnousan mazi me ton kako mesw tou diastimoploiou tous

DALLOS

Ειχα δει παλιοτερα ενα anime, πιστευω ηταν ταινια οχι σειρα. Το θεμα του ηταν γυρω απο την απανασταση των ΄γηινων΄κατοικων του φεγγαριου. Με αυτο εννοω οτι υπηρχαν οι γηινοι της Γης και οι γηινοι του φεγγαριου που ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στο φεγγαρι. Οι πρωτοι εκμεταλλευοντουσαν τους δευτερους, τους ειχαν σαν σκλαβους δηλαδη. Για αυτο και οι δευτεροι επαναστατησαν, ζητωντας την ελευθερια τους. Θυμαμαι οτι ηταν με mecha ή τουλαχιστον κατι παρεμφερες. Ακομα θυμαμαι οτι ο ηρωας με την βοηθεια ενος τυφλου γεροντα ψαχνει να βρει το Ταλος(κατι τετοιο), που αποτελει την τελευταια σωτηρια των φεγγαριανων. Νομιζω οτι ηταν καποιο εξωγηινο κατασκευασμα ή ενα μεγαλο παλιο τεχνολογικο δημιουργημα απο τους γηινους ή ενας περιεργος ζωντανος οργανισμος. Σορυ για το οτι δεν ημουν κατατοπιστικος, αλλα η μνημη μου δεν ειναι κατι για το οποιο ειμαι γνωστος. Αυτα για πρωτο μυνημα. Να πω και ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανουν τα παιδια με την ευκαιρια.

Εχω και εγω καποια συλλογη.Δείτε στην υπογραφή μου.Οποιος θέλει ας μου στείλει pm να κανονισουμε.Γυρίζω απο forum σε forum μπας και βρώ κάτι.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

το andromeda stories το εχω :>

ουπς σορρι.Είναι το μοναδικο που το βρήκα τελικα προχτές.Δεν το ξερα οτι το ειχα αφήσει στη wanted list.Κάτι άλλο my friend??Μπας και έχεις?

Link to comment
Share on other sites

Αυτήν την περίοδο βλέπω το Cowboy Bebop,το Mai Hime και φυσικά συνεχίζει το Bleach...όποιος δεν έχει δει το 94 χάνει...Και το 95 αναμένεται να είναι κορυφή...Μετά από αυτά περιμένω να μου στείλει ένας φίλος την συνέχεια του Naruto και του Prince Of Tennis μαζί με ολόκληρο το School Rumble...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MasterAlchemist [Σήμερα, στις 13:52]

Ε ναι αυτό λέω.

Triton_Of_The_Sea_DVD.jpg

εχω τις σειρές που ψάχνεις.

Το triton of the sea το εχεις με την ελληνικη μετάφραση?ποσα επεισόδια?Νομίζω στην Ελλάδα είχανε βγει καμια 15αρια:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από _GaARa_

εχω τις σειρές που ψάχνεις.

Το triton of the sea το εχεις με την ελληνικη μετάφραση?ποσα επεισόδια?Νομίζω στην Ελλάδα είχανε βγει καμια 15αρια:)

Στείλε μου pm.Αυτά που έχω posάρει δεν ειναι αυτά που έχω αλλά αυτά που ψάχνω.

Αυτά που έχω εγώ είναι εδώ

www.freewebtown.com/full_metal

Link to comment
Share on other sites

@feanorian Ναι το έχω αρχίσει αλλά δεν το έχω τελειώσει...Και τα μυαλά στα κάγκελα...

@Αράπης: O Hitsugaya είναι όλα τα λεφτά....Περιμένω το 95 με αγωνία καθώς παίζει μάχη Jin - Byakuya

@όλους Όποιος μπορεί τσεκάρει το Mai-Hime...Τα πρώτα επεισόδια είναι λίγο ξενέρα αλλά μετά στρώνει..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...

Να ξυπνησουμε λιγο αυτο το θρεντ....

Χτες τελειωσα ολη την σειρα Voltron. Ψαχνω για Saber Rider & Star Sherriffs

Ψαχνω για το "Υποβρυχιο Κεραυνος"

@TheoV Θα εχω αρκετα απο Transformers σε 2-3 μερες...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.