nobig Απρίλιος 9, 2006 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Ρε παιδιά ξέρετε αυτό το anime? Το βρήκα σε ένα videoclip που κατέβασα και φαίνετε καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 9, 2006 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 δοκίμασε στο DVD VIDEO PLANET δίπλα στα :sick:goodys:sick: έχει πόλλά manga και σειρες και ταινίες. πχ LODOS WAR. Όλα τα επισόδια. και πολλά άλλα. ΥΓ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΥΤΟ....! Μπα, δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο... τα περισσότερα είναι με 3-4 πρώτα επεισόδια από κάποια σειρά και τίποτα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 15, 2006 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 ειδα χθες 16 επεισοδια naruto, μου εδωσε ενα παιδι κατι cd που εχουν απτο 1-20 και εχω κολλησει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 15, 2006 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 11:36] ειδα χθες 16 επεισοδια naruto, μου εδωσε ενα παιδι κατι cd που εχουν απτο 1-20 και εχω κολλησει ! Ωραία! Έχω τα πρώτα 179! . Θα καώ αυτές τις μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterAlchemist Αύγουστος 25, 2006 #245 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Λοιπον παιδια ψάχνω τους εξής τίτλους.LindaIdeonRobot Taekwon V - Βόλταρ ο αήτητοςGall Force - Eternal Story-Η φρουρά του γαλαξίαDALLOSSea-BoatsNils HolgerssonCandy CandyUMI NO TRITONMacron 12 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους - Dino Adventure Jurassic Tripper2 xronia diakopes me kati paidia pou nabagisan se ena nisi.Video Senshi LezarionTriton of the SeaAge Of The Great DinosaursNayuta -Το κορίτσι με το φωτοστέφανοCaptain Halrock(στα ελληνικά)Thunder Prince - Με την κλοτσια του φιδιού και του αετούultramanGo-botsStep Jun (τα ρομποτάκια)LalabellSandybellHaindiΛολον το αρκουδάκι πάνταΈνα με ένα Πάντα, που είναι στο τσίρκο και πιάνει φωτιά, και αυτό αναλαμβάνει να σώσει τα άλλα ζώα. 2 Χρόνια Διακοπές με τους Δεινόσαυρους Το δεύτερο Anime που ψάχνω ήταν σειρά,πρέπει να παίχτηκε πρίν 6-7 χρόνια στο New Channel/Tempo(δεν θυμάμαι αν είχε αλλάξει τότε όνομα ο σταθμός),την ίδια εποχή που έπαιζε το Super Mario.Η ιστορία μίλαγε για μια ομάδα νεαρών που πήγαν κρουαζιέρα με ένα κότερο,αλλά στη μέση του ταξιδιού(στη θάλασσα συγκεκριμένα)έπεσαν σε μια χρονική δίνη και μεταφέρθηκαν στην...προϊστορία. Εκεί συνάντησαν ανθρώπους με πολιτισμό της μορφής του μεσαίωνα(υπήρχαν πόλεις,χωριά,...κτλ όπως αν είχε εξελιχθεί ο πολιτισμός μας στην προϊστορία)που είχαν προσαρμόσει τη ζωή τους στα δεδομένα του κόσμου που ζούσαν(με τους δεινόσαυρους κτλ).Ο πολιτισμός αυτός ζούσε κάτω από την κυριαρχεία κάποιων ιερέων (κληρικών,σε στυλ καθολικής εκκλησιάς του μεσαίωνα)που έκρυβε από το λαό αλήθειες για τον κόσμο,την ιστορία,την τεχνολογία κτλ.Οι κληρικοί αυτοί(και με ιδιαίτερο πάθος οι ανώτεροι-μπορεί να ήταν και ένας μόνο ο ανώτερος,δεν θυμάμαι)στράφηκαν από την αρχή εναντίον των νεοφερμένων από το μέλλον(γιατί άραγε...;!),οι οποίοι έψαχναν τρόπο να επιστρέψουν στην εποχή τους,καθώς και τον λόγο που ήρθαν στο παρελθόν.Τελικά η ομάδα αυτή των νεαρών κατάφερε μετά από πολλές περιπέτειες(ανελέητο κυνήγι από τον στρατό των κληρικών,επιθέσεις από σαρκοβόρους δεινόσαυρους,φιλίες με ανθρώπους της εποχής κτλ)και έχοντας πάντα για βοήθεια την ασφάλεια ενός φουτουριστικού μεταφορικού μέσού(συνδιασμός Bigfoot και λεωφορείου) και τις συμβουλές ενός νεαρού πτεροδάκτυλου,που είχε την ικανότητα να μιλά,να σώσουν τον προϊστορικό αυτό κόσμο από την καταστροφή(ναι,κινδύνευε από την αρχή που πήγαν)και να επιστρέψουν στην εποχή τους!Αυτό το Anime με είχε πορώσει πολύ,κυρίως λόγο της αγάπης μου για τους δεινόσαυρους,αλλά και της πανέξυπνης ιστορίας του.Τη σειρά νομίζω την έλεγαν στα Ελληνικά "2 Χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους"(τι πρωτότυπος τίτλος!),όπως είπα προβάλλονταν από το New Channel/Tempo μεταξύ 20:00 και 22:00 περίπου,μετά το Super Mario World,πριν 6 χρόνια αν θυμάμαι καλά. LindaEdeixne mia kopelitsa pou perpatouse se ena parko kai xafnika eno akouei ena tragoudi sto Walkman tis zalizetai kai lipothymaei.Epeita xypnaei se enan allo kosmo entelos foutouristiko opou einai i epilekti gia na kanei mia megali epanastasi enantia se enan tyrrano ...kapos etsi den thymamai alla. Robot Taekwon V - Βόλταρ ο αήτητοςOpilotos tou einai athlitis tou karate kai to robot maxetai xrisimopoiontas polemikes texnes,se kapoia fasi oi kakoi exoun parei to pneuma enos sunathliti tou kai to exoun valei se ena robot xrommatos prasinou pou tou psilomiazei ,teleuteos adipalos einai enas mixanikos drakos.to eixe deixei palia kai i ert 2 komeno se sunexeies eno prepei na einai ena epeisodioGall Force - Eternal Story-Η φρουρά του γαλαξίαeinai me kati gunaikes sto diasthma pou gennousan kati mwra kai epikoinwnousan mazi me ton kako mesw tou diastimoploiou tousDALLOSΕιχα δει παλιοτερα ενα anime, πιστευω ηταν ταινια οχι σειρα. Το θεμα του ηταν γυρω απο την απανασταση των ΄γηινων΄κατοικων του φεγγαριου. Με αυτο εννοω οτι υπηρχαν οι γηινοι της Γης και οι γηινοι του φεγγαριου που ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στο φεγγαρι. Οι πρωτοι εκμεταλλευοντουσαν τους δευτερους, τους ειχαν σαν σκλαβους δηλαδη. Για αυτο και οι δευτεροι επαναστατησαν, ζητωντας την ελευθερια τους. Θυμαμαι οτι ηταν με mecha ή τουλαχιστον κατι παρεμφερες. Ακομα θυμαμαι οτι ο ηρωας με την βοηθεια ενος τυφλου γεροντα ψαχνει να βρει το Ταλος(κατι τετοιο), που αποτελει την τελευταια σωτηρια των φεγγαριανων. Νομιζω οτι ηταν καποιο εξωγηινο κατασκευασμα ή ενα μεγαλο παλιο τεχνολογικο δημιουργημα απο τους γηινους ή ενας περιεργος ζωντανος οργανισμος. Σορυ για το οτι δεν ημουν κατατοπιστικος, αλλα η μνημη μου δεν ειναι κατι για το οποιο ειμαι γνωστος. Αυτα για πρωτο μυνημα. Να πω και ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανουν τα παιδια με την ευκαιρια. Εχω και εγω καποια συλλογη.Δείτε στην υπογραφή μου.Οποιος θέλει ας μου στείλει pm να κανονισουμε.Γυρίζω απο forum σε forum μπας και βρώ κάτι.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 25, 2006 #246 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 το andromeda stories το εχω :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterAlchemist Αύγουστος 25, 2006 #247 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- το andromeda stories το εχω :> ουπς σορρι.Είναι το μοναδικο που το βρήκα τελικα προχτές.Δεν το ξερα οτι το ειχα αφήσει στη wanted list.Κάτι άλλο my friend??Μπας και έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 25, 2006 #248 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 απο τα συγκεκριμενα που ψαχνεις εχω το τριτον αν λες το παιδι με το μαχαιρι αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα που ειναι το cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 25, 2006 #249 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αυτήν την περίοδο βλέπω το Cowboy Bebop,το Mai Hime και φυσικά συνεχίζει το Bleach...όποιος δεν έχει δει το 94 χάνει...Και το 95 αναμένεται να είναι κορυφή...Μετά από αυτά περιμένω να μου στείλει ένας φίλος την συνέχεια του Naruto και του Prince Of Tennis μαζί με ολόκληρο το School Rumble... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterAlchemist Αύγουστος 25, 2006 #250 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- απο τα συγκεκριμενα που ψαχνεις εχω το τριτον αν λες το παιδι με το μαχαιρι αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα που ειναι το cd Ε ναι αυτό λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Αύγουστος 25, 2006 #251 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από MasterAlchemist [Σήμερα, στις 13:52] Ε ναι αυτό λέω. εχω τις σειρές που ψάχνεις. Το triton of the sea το εχεις με την ελληνικη μετάφραση?ποσα επεισόδια?Νομίζω στην Ελλάδα είχανε βγει καμια 15αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2006 #252 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Χαχαχ ο Mr."Εμπρός Ορειχάλκινο Μαχαίρι Μου!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterAlchemist Αύγουστος 26, 2006 #253 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από _GaARa_ εχω τις σειρές που ψάχνεις. Το triton of the sea το εχεις με την ελληνικη μετάφραση?ποσα επεισόδια?Νομίζω στην Ελλάδα είχανε βγει καμια 15αρια Στείλε μου pm.Αυτά που έχω posάρει δεν ειναι αυτά που έχω αλλά αυτά που ψάχνω. Αυτά που έχω εγώ είναι εδώ www.freewebtown.com/full_metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterAlchemist Αύγουστος 26, 2006 #254 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami Χαχαχ ο Mr."Εμπρός Ορειχάλκινο Μαχαίρι Μου!!" Χαχα ναι κάπως έτσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 26, 2006 #255 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Elfen Lied έχετε δει; ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!!!! !!!!! !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Αύγουστος 27, 2006 #256 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 bleach! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 31, 2006 #257 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 @feanorian Ναι το έχω αρχίσει αλλά δεν το έχω τελειώσει...Και τα μυαλά στα κάγκελα...@Αράπης: O Hitsugaya είναι όλα τα λεφτά....Περιμένω το 95 με αγωνία καθώς παίζει μάχη Jin - Byakuya@όλους Όποιος μπορεί τσεκάρει το Mai-Hime...Τα πρώτα επεισόδια είναι λίγο ξενέρα αλλά μετά στρώνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Σεπτέμβριος 2, 2006 #258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 εγώ είμαι με τον zaraki χαλάρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 19, 2006 #259 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Παιδια μηπως ξερει κανεις που θα βρω τα επεισοδια απο transformers και thundercats .Σεtorrents kati yparxei αλλα ψαχνω ελλην υποτιτλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 30, 2007 #260 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2007 Να ξυπνησουμε λιγο αυτο το θρεντ....Χτες τελειωσα ολη την σειρα Voltron. Ψαχνω για Saber Rider & Star SherriffsΨαχνω για το "Υποβρυχιο Κεραυνος"@TheoV Θα εχω αρκετα απο Transformers σε 2-3 μερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.