Jump to content

Βλέπετε anime;

Legend1416003172

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Αυτο το ψαχνω, οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια (,που μπορω να το βρω η οτιδηποτε αλλο...μιληστε μου).....απλα βοηθηστε :D

το παιδικο λεγεται υποβρυχιο κεραυνος

post-1783-1416072313,5711_thumb.jpg

Έχετε δει τα τελευταία επεισόδια Naruto??Είναι πραγματικά άθλια.Σε αντίθεση με το manga που τα πράγματα πάνε κατευχήν στο anime έχουν γεμίσει fillers και το έχουν βιάσει.Συν το ότι για να δεις καινούργια κίνηση από χαρακτήρα περνάει μισός χρόνος...Ενώ αντίθετα το bleach γίνεται όλο και καλύτερο.Κάθε επεισόδια έχει και καλές μάχες και καινούργιες κινήσεις.

υπαρχουν υποτιτλοι για τα anime που κατεβαζετε?

ελπιζω πως ναι αλλιως πρεπει να εισται ολοι γνωστες της γιαπωνικης γλωσσας?

κ που ακριβως βρισκεται αυτους τους υποτιτλους?

thnx....οπως βλεπετε νεος στο broadband :)

Τα ορίτζιναλ Γιαπωνέζικα λέγονται RAW.Υπάρχουν τύποι που παίρνουν τα raw και βάζουν υπότιτλους.Αυτά είναι τα funsubs.Ανάλογα το γκρούπ παίζουν και οι υπότιτλοι,δλδ για κάθε επεισόδια κάθε γκρούπ βγάζει την δική του βέρσιον με υπότιτλους.Γοογλε ιτ Anbu-One

Δεν γνωρίζω ακριβώς σε ποια κατηγορία εντάσσεται η ταινία αυτή (manga-anime) αλλά το Κορεάτικο Wonderful Days είναι απλά απίστευτο. Το έχω σε divx και ψάχνω αρκετό καιρό σε διάφορα videoclub να το βρω DVD αλλά τζίφος. Αν δεν το έχετε δει αξίζει πραγματικά πολύ.

και σε μένα υπαρχουν αγγλικοί υποτιτλοι...και αν ειναι δυνατον κατεβασα capten harlock και μιλανε τουρκικα...απλα ΕΛΕΟΣ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να βρς ελληνικους υποτιτλους και να τους βαλω στη θεση τον αλλον που υπαρχουν...

σε μερικα αρχεια divx υπηρχαν ξεχωριστα αρχεια απο σημειωματαριο που ειχαν τους υποτιτλους εκει ευκολα θα τους αλαζα...αλλα τωρα που ειναι μονο ενα αρχειο .avi ? :eek:

Για emule ειναι το καλυτερο site που εχω δει, hash links για τα επισοδεια απο καθε fansubbing group και γενικα πολλες πληροφοριες.

Βεβαια τα λινκς για τα παλια anime ειναι λογικο να μην εχουν πολλα sources αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.....

• 1 month later...

Κάτι πολύ αχνό μου θυμίζει!Γαμώτο παλιά βάζανε ανιμε τώρα μόνο μακεδονία να πετύχαινεις κανά kensin και αν θεωρηθεί anime το Yu-gi-oh στο σταρ!

Αν κάποιος ψάχνει κάτι απο τα δύο αυτή τη στιγμή τα έχω (απο Yu-gi-oh! μου λείπουν τα τελευταία 70 περίπου επεισόδια απο τα 200+)

Δεν κανονίζουμε κανά trade γιατί απο νετ αργούνε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.