YDinopoulos Σεπτέμβριος 6, 2005 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και εγω σημερα τα ειδα κ θυμισε πααααρα πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Νοέμβριος 28, 2005 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αυτο το ψαχνω, οποιος εχει οποιαδηποτε πληροφορια (,που μπορω να το βρω η οτιδηποτε αλλο...μιληστε μου).....απλα βοηθηστε το παιδικο λεγεται υποβρυχιο κεραυνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 28, 2005 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Έχετε δει τα τελευταία επεισόδια Naruto??Είναι πραγματικά άθλια.Σε αντίθεση με το manga που τα πράγματα πάνε κατευχήν στο anime έχουν γεμίσει fillers και το έχουν βιάσει.Συν το ότι για να δεις καινούργια κίνηση από χαρακτήρα περνάει μισός χρόνος...Ενώ αντίθετα το bleach γίνεται όλο και καλύτερο.Κάθε επεισόδια έχει και καλές μάχες και καινούργιες κινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Νοέμβριος 28, 2005 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Bleach rulz! Χτες βράδυ είδα και το 59. Πολύ καλό! Eat my dust Kuchiki-kun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Νοέμβριος 28, 2005 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 υπαρχουν υποτιτλοι για τα anime που κατεβαζετε? ελπιζω πως ναι αλλιως πρεπει να εισται ολοι γνωστες της γιαπωνικης γλωσσας? κ που ακριβως βρισκεται αυτους τους υποτιτλους? thnx....οπως βλεπετε νεος στο broadband Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Νοέμβριος 29, 2005 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Στα περισσότερα υπάρχουν forced αγγλικοί υπότιτλοι. Δεν μου έχει τύχει δηλαδή να έχω anime χωρίς υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 29, 2005 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Τα ορίτζιναλ Γιαπωνέζικα λέγονται RAW.Υπάρχουν τύποι που παίρνουν τα raw και βάζουν υπότιτλους.Αυτά είναι τα funsubs.Ανάλογα το γκρούπ παίζουν και οι υπότιτλοι,δλδ για κάθε επεισόδια κάθε γκρούπ βγάζει την δική του βέρσιον με υπότιτλους.Γοογλε ιτ Anbu-One Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 1, 2005 #188 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Δεν γνωρίζω ακριβώς σε ποια κατηγορία εντάσσεται η ταινία αυτή (manga-anime) αλλά το Κορεάτικο Wonderful Days είναι απλά απίστευτο. Το έχω σε divx και ψάχνω αρκετό καιρό σε διάφορα videoclub να το βρω DVD αλλά τζίφος. Αν δεν το έχετε δει αξίζει πραγματικά πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 1, 2005 #189 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Μηπως λεγεται και Princess Mononoke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Δεκέμβριος 1, 2005 #190 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 και σε μένα υπαρχουν αγγλικοί υποτιτλοι...και αν ειναι δυνατον κατεβασα capten harlock και μιλανε τουρκικα...απλα ΕΛΕΟΣ...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να βρς ελληνικους υποτιτλους και να τους βαλω στη θεση τον αλλον που υπαρχουν... σε μερικα αρχεια divx υπηρχαν ξεχωριστα αρχεια απο σημειωματαριο που ειχαν τους υποτιτλους εκει ευκολα θα τους αλαζα...αλλα τωρα που ειναι μονο ενα αρχειο .avi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt Δεκέμβριος 1, 2005 #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Παιδες κοιταχτε εδω http://www.anidb.infoΒαλτε emule και κατεβαστε οτι θελετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 1, 2005 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 apostolt Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt Δεκέμβριος 1, 2005 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Για emule ειναι το καλυτερο site που εχω δει, hash links για τα επισοδεια απο καθε fansubbing group και γενικα πολλες πληροφοριες.Βεβαια τα λινκς για τα παλια anime ειναι λογικο να μην εχουν πολλα sources αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 1, 2005 #194 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Aυτο το θυμαται κανεις? http://animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4037Μου αρεσε πολυ. Ειναι με τον τυρανοσαυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιανουάριος 5, 2006 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Εγώ πάντως ψάχνω το '' Περιοχή 88'' ή αλλιώς ''Η Λεγεώνα των ξένων''. Ενα αρκετά καλό παιδικό με μαχητικά αεροπλάνα και σχετικά καλή υπόθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 5, 2006 #196 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Ψάξε σε τορρεντ. Απο εκει κατέβασα όλα τα επεισόδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 5, 2006 #197 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Εχω το πρωτο σε ελληνικα, αν μπορεσω θελω και τα αλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 5, 2006 #198 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Μήπως θυμάται κανείς πως λέγεται ένα anime που στην εισαγωγή είχε ένα κοριτσάκι που πετούσε πάνω σε ένα δράκο? Υ.Γ. Όχι δεν εννοώ το 3dMark... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 5, 2006 #199 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Κάτι πολύ αχνό μου θυμίζει!Γαμώτο παλιά βάζανε ανιμε τώρα μόνο μακεδονία να πετύχαινεις κανά kensin και αν θεωρηθεί anime το Yu-gi-oh στο σταρ!Αν κάποιος ψάχνει κάτι απο τα δύο αυτή τη στιγμή τα έχω (απο Yu-gi-oh! μου λείπουν τα τελευταία 70 περίπου επεισόδια απο τα 200+)Δεν κανονίζουμε κανά trade γιατί απο νετ αργούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 5, 2006 #200 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Λόγο των πολλών anim που προσπαθώ να κατεβάσω έκανα την dsl 512 από 384...πολύ κάψημο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.