Jump to content

Βλέπετε anime;

Legend1416003172

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Καμπαμαρου,τα εχω ολα τα επς,στην αθανατη ελληνικη μεταγλωτιση XD.Δυστυχως απο δευτερα ξεκιναω εξεταστικη οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω κι εγω.Μια λιστα με το ~70% περιπου των δικων μου ανιμε ειναι εδω -> http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=mylist&uid=57550

Το βρηκα στο DC++ αλλα ειναι 4 κομματια απο 700ΜΒ το κεθενα . Μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα να κατεβαζω :cool:

:OT:

sorry αλλα πρεπει να ρωτησω :

Εισαι στο πρωτο ετος στο Φυσικο στα Γιάννενα ?

:OT:

Κοιτα τα αγορια λιγο πολυ τα ξερω. Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αυτος ηταν απο θεσσαλονικη. Οκ αν βρω καποιον θα πω χαιρετισματα απο fireknight, αν καταλαβει οκ αλλιως στον επομενο!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Κοιτα τα αγορια λιγο πολυ τα ξερω. Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αυτος ηταν απο θεσσαλονικη. Οκ αν βρω καποιον θα πω χαιρετισματα απο fireknight, αν καταλαβει οκ αλλιως στον επομενο!

:hehe:

Πάντως τα παιδικάπου λες είναι όλα ένα και ένα...Αχ ξαναθυμήθηκα τα παλιά.Μάσκες,Η Ζώνη...Τι ωραία πράγματα.Και οχι Μπομπ ο Μάστρορας και κλίφορντ που βλέπουν τώρα τα παιδιά.Παιδιά Τζουμαρού και τα λπ και το άλλο με τα αεροπλάνα Περιοχη 88 νομίζω όποιος τα έχει πείτε τπτ...

Μασκες : "Σκοτ απαντησε,που εισαι?"!

Και σημερα βγαινουν πολυ αξιολογα anime το θεμα ειναι οτι τα καναλια δεν ενδιαφερονται πλεον να τα προωθησουν,αν εξαιρεσεις καπως το σταρ.

Η αρχη εγινε με τον αλφα και ολοκληρωθηκε με το κλεισιμο του πολυ καλου -καποτε- disneyclub

darkwing duck!!!Κορυφή.Σε αυτό έχεις δίκιο.Αυτήν την στιγμή μόνο το σταρ βάζει καλά πράγματα.Οι άλλοι έχουν παραγίνει φλούφληδες.Που ναι το σταρκομ που έβαζε το μεγκα ξημερώματα?Ρε παιδιά τώρα που το ανέφερα.Έχει κανείς το Starcom?Για όποιον το θυμάται είναι παιδικό στο διάστημα σχετικά λογικό όμως.

Θυμαται κανεις στο Σταρ νομιζω ενα με κατι μαντουμαδορους που τους λεγαν Technomen?Που τους καταπιναν κατι τεχνοφυτα και μετα βγαιναν φοβεροι μαγκες απο μεσα?Ο Blade o Lance o Axe και ο Darkonktl

Aκομη μπορει κανεις απο σαλονικα να βρει επεισοδια naruto να αντιγραψω?Η απο που θα τα κατεβασΩ?

Ευχαριστω

kabamaru-jumaru ειναι πιο ευκολο να βρω παρα τα καινουρια!

Το θεμα ειναι οτι δε μενω αθηνα αρα δε μπορω να σας βρισκω για ανταλλαγες-καφεδες κτλ

Κριμα

ουτε εγω δεν ειμαι απο Αθήνα..Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο

Μασκες : "Σκοτ απαντησε,που εισαι?"!

Και σημερα βγαινουν πολυ αξιολογα anime το θεμα ειναι οτι τα καναλια δεν ενδιαφερονται πλεον να τα προωθησουν,αν εξαιρεσεις καπως το σταρ.

Η αρχη εγινε με τον αλφα και ολοκληρωθηκε με το κλεισιμο του πολυ καλου -καποτε- disneyclub

δεν μας ειπες η φωτο απο που την βρηκες :o :o :o :o δωσε κανενα λινκ

:o :o :o :o :o :o :o :o

Χμ εχω μπερδευτει λιγο. Νομιζα οτι ειναι η Taylor rain αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι η Jenna Haze. Και οι δυο μοιαζουν τοσο πολυ. Αnyway google και θα τις βρειτε.

Οσον αφορα το θεμα ηθελα να βρω κατι που εβαζε το μεγκα παλια ονοματι x o squad(τουλαχιστον ετσι προφερονταν.).Ηταν κατι τυποι στο διαστημα που μπαινανε μεσα σε κατι ρομποτ και πολεμουσαν εξωγηινους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.