Red-Dragon Ιανουάριος 28, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 αααα κατι που ξεχασα να πω...βρηκα κατι VHS σε ενα μαγαζι με σπορτ μπιλι , τοσοδουλια , σνουπι , σουπερμαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 kabamaru-jumaru ειναι πιο ευκολο να βρω παρα τα καινουρια!Το θεμα ειναι οτι δε μενω αθηνα αρα δε μπορω να σας βρισκω για ανταλλαγες-καφεδες κτλΚριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 To Jumaru το εχει κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 28, 2005 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Καμπαμαρου,τα εχω ολα τα επς,στην αθανατη ελληνικη μεταγλωτιση XD.Δυστυχως απο δευτερα ξεκιναω εξεταστικη οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω κι εγω.Μια λιστα με το ~70% περιπου των δικων μου ανιμε ειναι εδω -> http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=mylist&uid=57550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Το εχουν καποια ατομα που εχω βρει και θα ρωτησω αν γινεται να μου το στειλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Το βρηκα στο DC++ αλλα ειναι 4 κομματια απο 700ΜΒ το κεθενα . Μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα να κατεβαζω :OT: sorry αλλα πρεπει να ρωτησω : Εισαι στο πρωτο ετος στο Φυσικο στα Γιάννενα ? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Yea man, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 :OT: Εχω ενα φιλο εκει και λεω μηηηπως και τον ξερεις [Χρηστος Παππας] Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Απο θεσσαλονικη ξερω αρκετα παιδια. Ξερω και εναν χρηστο, ψηλο με μουσακι,τωρα επιθετα δε θυμαμαι :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Aυτος που σου λεω ειναι απο Εδεσσα ... Καποτε ειχε και ολα τα kabamaru ... Τεσπα αν τον πετυχεις πες του χεραιτισματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Κοιτα τα αγορια λιγο πολυ τα ξερω. Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αυτος ηταν απο θεσσαλονικη. Οκ αν βρω καποιον θα πω χαιρετισματα απο fireknight, αν καταλαβει οκ αλλιως στον επομενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 28, 2005 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Κοιτα τα αγορια λιγο πολυ τα ξερω. Δεν ειμαι και σιγουρος οτι αυτος ηταν απο θεσσαλονικη. Οκ αν βρω καποιον θα πω χαιρετισματα απο fireknight, αν καταλαβει οκ αλλιως στον επομενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 28, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Πάντως τα παιδικάπου λες είναι όλα ένα και ένα...Αχ ξαναθυμήθηκα τα παλιά.Μάσκες,Η Ζώνη...Τι ωραία πράγματα.Και οχι Μπομπ ο Μάστρορας και κλίφορντ που βλέπουν τώρα τα παιδιά.Παιδιά Τζουμαρού και τα λπ και το άλλο με τα αεροπλάνα Περιοχη 88 νομίζω όποιος τα έχει πείτε τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 28, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Μασκες : "Σκοτ απαντησε,που εισαι?"!Και σημερα βγαινουν πολυ αξιολογα anime το θεμα ειναι οτι τα καναλια δεν ενδιαφερονται πλεον να τα προωθησουν,αν εξαιρεσεις καπως το σταρ.Η αρχη εγινε με τον αλφα και ολοκληρωθηκε με το κλεισιμο του πολυ καλου -καποτε- disneyclub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 29, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 darkwing duck!!!Κορυφή.Σε αυτό έχεις δίκιο.Αυτήν την στιγμή μόνο το σταρ βάζει καλά πράγματα.Οι άλλοι έχουν παραγίνει φλούφληδες.Που ναι το σταρκομ που έβαζε το μεγκα ξημερώματα?Ρε παιδιά τώρα που το ανέφερα.Έχει κανείς το Starcom?Για όποιον το θυμάται είναι παιδικό στο διάστημα σχετικά λογικό όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Ιανουάριος 29, 2005 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Θυμαται κανεις στο Σταρ νομιζω ενα με κατι μαντουμαδορους που τους λεγαν Technomen?Που τους καταπιναν κατι τεχνοφυτα και μετα βγαιναν φοβεροι μαγκες απο μεσα?Ο Blade o Lance o Axe και ο DarkonktlAκομη μπορει κανεις απο σαλονικα να βρει επεισοδια naruto να αντιγραψω?Η απο που θα τα κατεβασΩ?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 29, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- kabamaru-jumaru ειναι πιο ευκολο να βρω παρα τα καινουρια!Το θεμα ειναι οτι δε μενω αθηνα αρα δε μπορω να σας βρισκω για ανταλλαγες-καφεδες κτλΚριμα ουτε εγω δεν ειμαι απο Αθήνα..Δεν παιζει κανενα ρολο αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red-Dragon Ιανουάριος 29, 2005 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Μασκες : "Σκοτ απαντησε,που εισαι?"! Και σημερα βγαινουν πολυ αξιολογα anime το θεμα ειναι οτι τα καναλια δεν ενδιαφερονται πλεον να τα προωθησουν,αν εξαιρεσεις καπως το σταρ. Η αρχη εγινε με τον αλφα και ολοκληρωθηκε με το κλεισιμο του πολυ καλου -καποτε- disneyclub δεν μας ειπες η φωτο απο που την βρηκες :o :o δωσε κανενα λινκ :o :o :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 29, 2005 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Χμ εχω μπερδευτει λιγο. Νομιζα οτι ειναι η Taylor rain αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι η Jenna Haze. Και οι δυο μοιαζουν τοσο πολυ. Αnyway google και θα τις βρειτε.Οσον αφορα το θεμα ηθελα να βρω κατι που εβαζε το μεγκα παλια ονοματι x o squad(τουλαχιστον ετσι προφερονταν.).Ηταν κατι τυποι στο διαστημα που μπαινανε μεσα σε κατι ρομποτ και πολεμουσαν εξωγηινους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Ιανουάριος 29, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 το animatrix λεει τιποτα?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.