FrOsT Ιανουάριος 18, 2005 #81 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από unseen κινουμενα σχεδια καθεστε και βλεπετε? Μικρό και αθώο παιδάκι... είμαι τι θα έπρεπε να βλέπω? :baby:
Guest Ιανουάριος 18, 2005 #82 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από unseen κινουμενα σχεδια καθεστε και βλεπετε? Επειδή έτσι μας αρέσει. Και μην ξανακούσω τίποτα για τα anime γιατί με τα αέρια που παίζετε μερικοί μερικοί είναι άκρως επικύνδινα και ουσιαστικά άχρηστα για τα PC (λέμε τώρα ).
morfeas-dsl- Ιανουάριος 18, 2005 #83 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Στην Ελλάδα εχουν κυκλοφορήσει 3-4 τενίες dragonball (σφίνες στην τηλεοπτηκή σειρά!) αλλά όχι τα επισόδια!!! Οταν λες επεισοδια εννοεις TV series?
FrOsT Ιανουάριος 18, 2005 #84 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Οταν λες επεισοδια εννοεις TV series? Ναι! Υπάρχουν κάτι DVD που περιέχουν μεγάλες ιστορίες που δεν έχω δει στο TVseries!Κάποτε είχα δει στο internet συλογές με το tvseries αλλά όχι στην Ελλάδα...
FrOsT Ιανουάριος 19, 2005 #86 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από zyx robotech βλεπατε? Αμέ!Προχθές μάληστα ξαναέβαλα να δώ το MacrosII (τενία με γεγονότα που διαδραματίζοντε πολλύ μετά από την σειρά...)Είναι στη λήστα μου (όπως και αρκετά άλλα) για κατάβασμα με το που έρθει η dsl:p
unseen Ιανουάριος 19, 2005 #87 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Hero [Χθες, στις 16:44] Επειδή έτσι μας αρέσει. Και μην ξανακούσω τίποτα για τα anime γιατί με τα αέρια που παίζετε μερικοί μερικοί είναι άκρως επικύνδινα και ουσιαστικά άχρηστα για τα PC (λέμε τώρα ). ενω τα anime ειναι χρησιμα? Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Περι ορεξεως... εμενα δεν μου πεφτει λογος.
Guest Ιανουάριος 19, 2005 #88 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen ενω τα anime ειναι χρησιμα? Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Περι ορεξεως... εμενα δεν μου πεφτει λογος. Παρεξηγηθήκαμε. Έχεις PM.
morfeas-dsl- Ιανουάριος 19, 2005 #89 Ιανουάριος 19, 2005 Λοιπον μολις κατεβασα στην τυχη ενα επεισοδιο απο dragonball z το νο12 kαι παρατηρησα οτι ή δεν εχει παιχτει σε εμας ή απλα δε το ειχα δει εγω!Σκηνικο απαιχτο για μια ακομα φορα,φωνες γιαπωνεζικες μεν αλλα αν εξαιρεσουμε του Σογκοκου ολες ειναι πολυ καλες και προκαλουν γελιο παρομοιο με την ελληνικη σειρα.Η ποιοτητα εικονας ειναι μετρια αλλα τι να κανουμε!Μεγεθος 340mb και κατεβηκε σε κατι λιγοτερο απο 3 ωρες επειδη υπηρχαν αρκετοι χρηστες
unseen Ιανουάριος 19, 2005 #90 Ιανουάριος 19, 2005 εχουμε εναν πελατη(απιστευτα ματσο!!) που ο γιος του εχει ενα δωματιο μονο γιαυτον το λογο. Τα αγοραζει απεξω με πιστωτικες. ~30 δισκακια το μηνα περνει. Εχει μαθει και κινεζικα και τα βλεπει ετσι. Εγω του εφτιαξα ενα μηχανημα για παιχνιδια και συμπιεσεις. Αν θελετε μπορω να του πω τιποτα οταν τον δω.
Guest Ιανουάριος 19, 2005 #91 Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Λοιπον μολις κατεβασα στην τυχη ενα επεισοδιο απο dragonball z το νο12 kαι παρατηρησα οτι ή δεν εχει παιχτει σε εμας ή απλα δε το ειχα δει εγω! Σκηνικο απαιχτο για μια ακομα φορα,φωνες γιαπωνεζικες μεν αλλα αν εξαιρεσουμε του Σογκοκου ολες ειναι πολυ καλες και προκαλουν γελιο παρομοιο με την ελληνικη σειρα. Η ποιοτητα εικονας ειναι μετρια αλλα τι να κανουμε! Μεγεθος 340mb και κατεβηκε σε κατι λιγοτερο απο 3 ωρες επειδη υπηρχαν αρκετοι χρηστες Το DB GT ποτέ δεν το πρόβαλλαν στην Ελληνική τηλεόραση. Αρχική απάντηση από unseenΕχει μαθει και κινεζικα και τα βλεπει ετσι. Iαπωνικά μάλλον θέλεις να πεις.
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #93 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από zyx ξερετε αν μπορουμε να βρουμε και υποτιτλους? Για το robotech? Για ποιους ακρηβός ενδιαφέρεσε(επισόδια, τενίες)?
zyx Ιανουάριος 20, 2005 #94 Ιανουάριος 20, 2005 ναι βασικα μονο robotech. κοιτα βασικα επεισοδια κατεβαζο αλλα μονο τα παλια. οχι την μετεπειτα version. ξες τπτ ?
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #95 Ιανουάριος 20, 2005 Aν ήταν για τις τενίες θα στα εύρησκα κατα 90% για τα επισόδια δεν ξέρω, αν πέσω πάνω τους (ψάχνω και εγώ κάτι υπότητλους) θα σε ειδοποιήσω...
zyx Ιανουάριος 20, 2005 #96 Ιανουάριος 20, 2005 εχεις τις ταινιες? εχεις τπτ απο robotech γιατι εχω ποροθη
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #97 Ιανουάριος 20, 2005 Έχω το Μacross2 (κυκλοφορεί και σε DVD), Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος και μια σκέτο Macross την οποία έχει ένα φηλαράκι μου.Τουλάχηστον το Macross 2 που έχω είναι πολύ μπροστά χρονολογηκά από τα επεισόδεια που είχα δει κάποτε στην TV... αφού μέχρι να φτάσει η τενία στην μέση δεν ήξερα ποιοι ήταν παιδιά ποιονών!!!
zyx Ιανουάριος 20, 2005 #98 Ιανουάριος 20, 2005 εγω ψαχνω βασικα μονο τα παλια. αν βρης παντος τπτ πες με:flower:
morfeas-dsl- Ιανουάριος 20, 2005 #99 Ιανουάριος 20, 2005 Για αυτο που λες δε το ξερω αλλα το εχει στο καζαα αρκετες φορες και οταν πατας πανω λεει robotech-1985Μιας και μιλαμε για anime μηπως θυμαται κανεις ενα παλιο γιαπωνεζικο με κατι παιδια που φτιαχνανε κατι ρομποτακια κ τα βαζανε να παλευουν σε αρενες? Ειχε πολυ φαση
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #100 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-Μιας και μιλαμε για anime μηπως θυμαται κανεις ενα παλιο γιαπωνεζικο με κατι παιδια που φτιαχνανε κατι ρομποτακια κ τα βαζανε να παλευουν σε αρενες? Ειχε πολυ φαση Τζουμαρού... νωμίζω λέγονταν! Πολύ κορυφή!Έχω μπρηζωθεί άχημα με το όλο θέμα των anime, δεν βλέπω την ώρα που θα ενεγοποιηθεί η adsl...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.