gbdanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 Μόλις πριν κάτι λεπτά έκανε σεισμό 2 φορές και ο υπολογιστής μου επανεκκίνηση Μπράβο συγχρονισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Χεχε, στο igoum??Αθήνα, δεν κατάλαβα τίποτε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Είναι που στην Αθήνα δεν ξέρετε από σεισμούς Πλάκα πλάκα έχω μία θεία η οποία με την ιδέα και μόνο του σεισμού αλλάζει 10 χρώματα και τρέχει στο μπαλκόνι (το μεγαλύτερο λάθος είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Igoum=Ηγουμενιτσα να υποθεσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 σωστός έχεισ περάσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Nαι!Οταν πηγα Κερκυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 2, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Όλοι ξέρουν την Ηγουμενίτσα επειδή ή θα περνούσαν για Κέρκυρα ή για Ιταλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Παρε UPS :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 ποιος το γ@@@ει το ups... αν κανει σεισμο εγω να σωθω κ το pc δε πα να γινει θρυψαλα...δεν με νοιαζει καθολου!!!!! τα υλικα αγαθα ξανα αποχτιουνται....οι ανθρωποι ομως οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 κουνησε καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Καλά απλά για τα restart μιλούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.