fiestanik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2013 Παιδιά τα φώτα σας.. Αξίζει αυτή η αγορά ή θα μου βγει καμια μούφα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 δε παιρνεις αυτο καλυτερα Toshiba Stor.E Basics 500GB | Skroutz.gr ? egv αγορασα αυτο τελευταια http://www.skroutz.gr/s/2486795/LG-XE3-500GB-USB-3-0.html?from=drop Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Οκτώβριος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 και εγω δεν εχω την καλύτερη γνωμη πλεον για wd. ειδικά οι green ειναι χαλια μαυρα. αν εχεις μεσα στο κουτακι τετοιον, τα επιασες τα λεφτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 και εγω δεν εχω την καλύτερη γνωμη πλεον για wd. ειδικά οι green ειναι χαλια μαυρα. αν εχεις μεσα στο κουτακι τετοιον, τα επιασες τα λεφτα σου αφου οι περισσοτεροι οταν αγοραζουν κατι κοιτανε τα ωραια χρωματα και τις μεταλιζε επιφανειες λες και καπιος τους ειπε οτι αν ομορφινεις εξωτερικα ενα προιον θα λειτουργει και καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Οκτώβριος 1, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Και τους είχα σε εκτίμηση απο παλιότερες αγορές. Ευχαριστώ παιδιά για την πληροφόρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.