Virus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 To απογευμα αγορασα ενα SATA δισκο κ τον εβαλα πανω στην IC7-G αλλα τον βλεπει σαν ΙDE LBA 100:blink:!Δεν εχω εγκαταστησει ακομα windows αλλα ειναι λογικο αυτο?Δεν εχω αλλο δισκο μονο ενα DVD-Rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Kανεις βρε..........??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Απο ότι ξέρω πρέπει εγκαταστήσεις drivers για να τον βλέπει στα windowsTώρα στο bios μήπως θέλει κάνενα update η μητρική σου?Φαντάζομαι το σύνδεσες σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 η μητρικη σου εχει καμια δισκετα πριν ξεκινησεις την εγκατασταση των win σου λεει να πατησεις f6 αν εχεις raid sata κτλ αλλα υπαρχουν και μητρικες που τον αναγνωριζουν κανονικα αλλα οχι ετσι οπως λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.