NooDle Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Grafikkarte AMD Radeon HD 7970 DirectCU II TOP, ASUS μολις με ενημέρωσε ενας φιλος γιατι σκεφτομουν να πουλήσω την δικιά μου.. Μαλλον θα την κρατήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Grafikkarte AMD Radeon HD 7970 DirectCU II TOP, ASUSμολις με ενημέρωσε ενας φιλος γιατι σκεφτομουν να πουλήσω την δικιά μου.. Μαλλον θα την κρατήσω στα 200 την παίρνω εγώ + cafe μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Σεπτέμβριος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Αναλογα τι cafe Στην Ελλαδα γιατι δεν βλέπουμε τετοιες τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Αναλογα τι cafe Στην Ελλαδα γιατι δεν βλέπουμε τετοιες τιμες? που θέλεις Μοναστηράκι , θησείο , Γκάζι (περιοχές ακριβού περιεχομένου) στην ελλάδα δεν βλέπουμε τέτοιες τιμές γιατί α . είμαστε έλληνες και μετά από δυο μήνες πτώση τιμών εξακολουθούμε να το έχουμε στην τιμή όταν πρωτοβγήκε πριν 1-2 χρόνια β. ζούμε σε άλλον πλανήτη γ. η τρόικα δεν αφήνει πτώση τιμών δ. έρχονται κατευθείαν από το διάστημα τα προϊόντα εξού και η αυξημένες τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.