Aoratos77 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με έχει παιδέψει πολύ και δεν μπορώ να βρω λύση!! Είμαι κάτοχος ενός Logitech k810 πληκτρολογίου του οποίου η χρήση προορίζεται για ένα home cinema που διαθέτω. Προχώρησα επίσης στην αγορά του παρακάτω Bluetooth USB adaptor για να συνδέσω το πληκτρολόγιο στον υπολογιστή μου. HAMA 49236 BLUETOOTH USB ADAPTER - BLUETOOTH - Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να κάνω την σύνδεση με τίποτα. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά (το έχω συνδέσει με το ipad και λειτουργεί μια χαρά), επίσης το στικάκι λειτουργεί μια χαρά (συνέδεσα το κινητό μου με τον υπολογιστή) αλλά το πληκτρολόγιο με τίποτα. Στον υπολογιστή έχω Windows 7, κατά την διάρκεια της διαδικασίας, πηγαίνω add new device και δεν το βλέπει το πληκτρολόγιο, ενώ αν πατήσω δεξί κλικ στο εικονίδιο του Bluetooth που βρίσκεται στο system tray εμφανίζεται κανονικά το πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορώ να το κάνω pair με τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό το πληκτρολόγιο με το συγκεκριμένο στικάκι? Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Υποθετω οτι αυτα που λεει εδω τα εχεις κανει σωσταConnecting the K810 Bluetooth keyboard to a Windows 7 or Windows 8 computer - Logitech FAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Οκτώβριος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Ναι φυσικά τα έχω κάνει. Εκεί είναι το πρόβλημα ότι πατώντας add a device δεν βλέπει το πληκτρολόγιο.Μόνο αν πάω όπως είπα και παραπάνω στο εικονίδιο του bluetooth στο system tray και το ενεργοποιήσω τότε το βλέπει αλλά δεν μπορεί να κάνει pair Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Οκτώβριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Μηπως ειναι ειδη συνδεδεμενο με αλλη συσκευη και πρεπει πρωτα να το αποσυνδεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Οκτώβριος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Είναι συνδεδεμένο με ένα ipad που έχωΤο θέμα είναι πως έχει 3 διαφορετικά "κανάλια" και μπορεί να συνδεθεί με 3 διαφορετικές συσκευέςΧρησιμοποιώντας το F1, F2 και F3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Οκτώβριος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Μήπως έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο; Αν είχε το στικάκι δε θα συνδεόταν οι άλλες συσκευές που αναφέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Οκτώβριος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχει το πληκτρολόγιο. Στο ipad που το συνδέω δουλεύει κανονικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 μηπως βρηκες λυση γιατι θελω να το παρω,αν ναι με τι bluetooth thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Φεβρουάριος 23, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 Όχι κάποια λύση δεν βρήκα για να το συνδέσω..Πήρα άλλο πληκτρολόγιο τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.