Jump to content

Κινητό android απο amazon

usagrinio

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες επειδη ειμαι νέος στις android συσκευές και επειδη η πρώτη που πήρα δεν έμεινα ικανοποιημένος θα ήθελα να σας πω να μου δώσετε καμία ιδέα για να πάρω άλλο αλλα μονο μέσω amazon δεν θέλω μάρκες ότι να ναι το μονο που με νοιάζει ειναι να εχει τουλάχιστον 8-16 giga (εσωτερικο χώρο) και να ειναι γρήγορο να μην κολλάει δεν ξερω πως το λένε 1 giga rom?

Ακούω λοιπόν τις προτάσεις σας και όπως προειπα δεν με μοιάζουν μάρκες και με κινέζικο μια χαρα ειμαι λόγο που δεν θέλω να δώσω τρέλα λεφτα...ευχαριστω...

To amazon-only είναι αρκετά περιοριστικό. Δες Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720 1.7GHz with Android 4.1 Qualcomm APQ8064 Dual Cam 16GB @367USD (~270Ευρώ) με κουπόνι -5% miui με paypal.

Δεν παίζει καλύτερο στα χρήματα αυτά.

attachment.php?attachmentid=58370&stc=1&d=1380528827

post-4796-1416077732,4_thumb.png

Ε ναι δεν θέλω μάρκες είχα και όλα τα μήλα και όλα ίδια μια χαρα φενεται αυτο αλλα σε κανά 2 με 3 μήνες θα το πάρω και συμφωνω μαζί σου το πιο καινούργιο μοντέλο τα σπάει παντός και τα παραξιζει τα λεφτα του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.