Jump to content

Αναβάθμιση υπολογιστή

Johnny_Sco

Recommended Posts

Πολύ καλή για το σύστημά σου, όταν έρθει βέβαια γιατί βλέπω σ' όλα τα μαγαζιά " κατόπιν παραγγελίας "

Όταν λες πολύ καλή εννοείς ότι δεν κάνει για το σύστημά μου; ή θα είναι κομπλέ;

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Τι γίνεται όταν έχεις παραγγείλει κάτι και σε έχουν πάρει τηλ. ότι θα το φέρουν τετάρτη, αλλά εσύ έχεις τα χρήματα την πέμπτη; ακυρώνεται η παραγγελία ή τους το λες και σου το φέρνουν την άλλη μέρα ή πας και το παίρνεις από κάπου; μιλάω για αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής.

τους ενημερώνεις ότι δεν μπορείς την τάδε μέρα να το κάνετε τότε.

Παρέλαβα το τροφοδοτικό Thermaltake Berlin 630W 80PLUS PSU . Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να το βάλω τώρα ή αργότερα όταν θα πάρω και τα υπόλοιπα; Νομίζω ότι θα καίει λιγότερο τώρα, έτσι δεν είναι;

Παρέλαβα το τροφοδοτικό Thermaltake Berlin 630W 80PLUS PSU . Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να το βάλω τώρα ή αργότερα όταν θα πάρω και τα υπόλοιπα; Νομίζω ότι θα καίει λιγότερο τώρα, έτσι δεν είναι;
Επίσης υπάρχουν πολλά καλώδια. Δεν μπαίνουν όλα κάπου έτσι;

Το τοποθέτησα και όλα καλά φαίνονται, απλά μου έβγαλε ένα μήνυμα η nvidia ότι η κάρτα γραφικών που έχω 9600GT δεν λαμβάνει αρκετή ισχύ και να τσεκάρω αν είναι συνδεδεμένη και κάτι τέτοια. Καμιά ιδέα;;

Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο μπορεί να μου έβγαλε προειδοποίηση τέτοια; μάλιστα λέει ότι έριξε την απόδοση της κάρτας γραφικών αυτόματα.

τσεκαρισε τις συνδεσεις. μπορει να μην εχει "πατησει" σωστα το βυσμα..!!

αυτη ειναι η καρτα σου? https://www.asus.com/Graphics_Cards/EN9600GTHTDI512M/

εχει βυσμα για 6πιν τροφοδοσια.... το εβαλες?

ναι αυτή είναι η κάρτα μου..θα το τσεκάρω.πάντως δεν νομίζω να φταίει το τροφοδοτικό. υποτίθεται ότι είναι καλύτερο από αυτό που είχα.

Το πρόβλημα λύθηκε! Ευχαριστώ!!

πες και τι εφταιγε, ομως....!!!

θα βοηθησεις καποιον αλλον που μπορει να εχει παρομοιο προβλημα!!

πες και τι εφταιγε, ομως....!!!

θα βοηθησεις καποιον αλλον που μπορει να εχει παρομοιο προβλημα!!

Αυτό που έφταιγε είναι ότι δεν είχε τοποθετηθεί καλά το 6-pin του τροφοδοτικού στην κάρτα γραφικών. Μάλιστα όταν άνοιξα το κουτί το καλώδιο είχε φύγει εντελώς από την υποδοχή.

• 2 weeks later...

Παιδιά ποια η διαφορά του interface PCI express x16, PCI express x16 2.0 & 2.1 και PCI express x16 3.0;;; Αν η μητρική έχει 4 PCI express x16 και 2 PCI express x1, μπαίνουν όλες οι κάρτες γραφικών με pci express x 16 είτε γράφει 2.0, 2.1 ,3.0 είτε σκέτο PCI express x16;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.