JiMk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 Έπεσε κεραυνός στην Έδεσσα, και κάικε το dslam του ΟΤΕ. ελεινό?????????? τώρα είμαι με isdn lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Πακετο Τζιμ..... Η καταρα του LianLi ξαναχτυπα...... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:21] Πακετο Τζιμ..... Η καταρα του LianLi ξαναχτυπα...... :P Ευτυχώς αυτές τις μέρες δεν είμαι πολύ στο σπίτι, και δε μου κακοφάνηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 ROFLMAO!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Εγώ περιμένω να πέσει κεραυνός να μου κάψει τον υπολογιστή...25000$ εγγύηση αν καεί δίνει η MGE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 17:31] Εγώ περιμένω να πέσει κεραυνός να μου κάψει τον υπολογιστή... 25000$ εγγύηση αν καεί δίνει η MGE... Τοσα λιγα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Εγώ περιμένω να πέσει κεραυνός να μου κάψει τον υπολογιστή...25000$ εγγύηση αν καεί δίνει η MGE... Βάλε αλεξικέραυνο και σύνδεσέ το κατευθείαν στο MGE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 1, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Φένεται να δουλεύει h dsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 τι το φτιάξαν τόσο γρήγορα?αποκλείεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 1, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 2 μέρες έχει ρε συ, αν και ειλικρινά είναι ΠΟΛΥ παράξενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk 2 μέρες έχει ρε συ, αν και ειλικρινά είναι ΠΟΛΥ παράξενο. Εκτός και αν οι υπάλληλοι του πΟΤΕ στην περιοχή έχουν DSL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από yanni Βάλε αλεξικέραυνο και σύνδεσέ το κατευθείαν στο MGE.... Ν ασου πω έχω σκεφτεί οτι αν το τροφοδοτήσω με πολύ υψηλή τάση θα καεί και μάλλον δεν θα καταφέρει να προστατεύσει και τον υπολογιστή...Ένας κεραυνός είναι ότι πρέπει...Αλλά μετά πως θα δικαιολογήσεις οτι κάηκε μόνο ο υπολογιστής σου σε ολόκληρη την περιοχή που μένεις?Αν είχα βρει τρόπο να το κάνω θα το έκανα σίγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Οκτώβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 MGE???(Για τους ασχετους..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Merlin Gerin...ειναι UPS, αν δεν ξερεις τι ειναι ενα ups, ειναι χοντρα χοντρα μια "μπαταρια" που σε περιπτωση διακοπης ρευματος κραταει το πισι ανοιχτο για Χ χρονο..Κανε ενα search!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Να βάλουν θερμόμετρο στους υπαλλήλους του πΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 2, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Merlin Gerin...ειναι UPS, αν δεν ξερεις τι ειναι ενα ups, ειναι χοντρα χοντρα μια "μπαταρια" που σε περιπτωση διακοπης ρευματος κραταει το πισι ανοιχτο για Χ χρονο..Κανε ενα search!!!!! Ακριβώς...Μόνο που αυτό που έχω δεν είναι μπαταρία...Προστατεύει απλά από τις υπερτάσεις....Και επειδή στην περιοχή μου παλιότερα το ρεύμα έκανε ότι ήθελε και είχε κάψει πολλά πράγματα το πήρα... Τωρα σε λίγο καιρό θα πάω να πάρω και κανονικό σταθεροποιητή τάσης να είμαι ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αφού πάρεις τις 25000 βέβαια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 2, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Δεν ξέρω πως να τις πάρω όμως...Μια πολύ καλή ιδέα είναι να συνδέσω αλεξικέραυνο σε κάποιο κουτί της ΔΕΗ....Οπότε παέι όλο το τοπικό δίκτυο..Δεν θα μείνει ηλεκτρική συσκευή σε όλόκληρη την περιοχή...Αλλά τις δικές μου θα τις αντικαταστήσω με τις 25000$ (Και λέει το μόνο που δεν καίγετε είναι ο υπολογιστής μου που το προστατεύει το MGE....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Ε, ηρεμία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Εγώ περιμένω να πέσει κεραυνός να μου κάψει τον υπολογιστή...25000$ εγγύηση αν καεί δίνει η MGE... Και εγω ΜGE εχω .οταν το πήρα ελεγεγε κατι τρελά για εγγύηση και τέτοια,..Αν βρεις τροπο πες και μένα να πάρω τα $$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.