gkmanpower Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 Καλησπέρα παιδιάΜόλις χτες παρέλαβα ένα hub usb 3.0 της transcend και συγκεκριμένα αυτό εδώ:Transcend USB 3.0 4-Port HubΤο θέμα είναι ότι παρόλο που έχει εξωτερική τροφοδοσία μέσω ενός τροφοδοτικού 12volt έχει πρόβλημα όταν συνδέω 2 δισκάκια 2.5''Συγκεκριμένα συνδέω ένα Toshiba 1tb usb3 και ένα WD Passport 1tb usb3.Όταν συνδέω τον Toshiba συνεχώς τον συνδέει και αμέσως τον αποσυνδέει.Αντίθετα όταν συνδέω τον WD τον συνδέει κανονικά αλλά δεν ανοίγει με τίποτα τα αρχεία που έχω μέσα με αποτέλεσμα να κολλάει ο υπολογιστής.Επειδή έχω ακούσει διάφορα για τα hubs με usb 3.0 (ιδίως το turbo-x του Πλαισίου που κάνει συνεχώς αποσυνδέσεις) λέω μήπως είναι γενικό το θέμα ή τελικά έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο hub.Και δεν είναι και φτηνό, 25 ευρώ μου πήγε με τα μεταφορικά.Έχω ψάξει και στο site της transcend αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό.Μήπως κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και αν έχει βρει λύση θα του ήμουν ευγνώμων αλλιώς θα μπλέκω με τα πήγαινε-έλα του προιόντος στο κατάστημα που το πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Πήγαινε το πισω. Εγώ θα προτιμούσα μια εσωτερική κάρταSent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 το οτι ενα πραγμα ειναι ακριβο αυττο δε συμαινει οτι ειναι υποχρεωτικα κ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmanpower Οκτώβριος 1, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Πήγαινε το πισω. Εγώ θα προτιμούσα μια εσωτερική κάρταSent from my GT-I9300 using Tapatalk 4Καλή η εσωτερική κάρτα αλλά για desktop.Εδώ μιλάμε ότι αυτό το πήρα για χρήση σε laptop το οποίο δυστυχώς δεν έχει express card. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkmanpower Οκτώβριος 1, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 το οτι ενα πραγμα ειναι ακριβο αυττο δε συμαινει οτι ειναι υποχρεωτικα κ καλοΣυμφωνώ αλλά τουλάχιστον προτίμησα να πάρω κάτι επώνυμο παρά να πάρω τιότα κινεζιές noname από το υebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Οκτώβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Επισης μπορει να ειναι ελατωματικο και το τρφοδοτικο του.... αν δοκιμασεις να τα συνδεσεις με διαφορετικη σειρα τι γινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.