Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #261 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Λες να μην ηθελα να το παρω 500 ρε liakjim?!Απλα δεν υπηρξε ποτε διαθεσιμο για μενα οταν το εμαθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 8, 2016 #262 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Μην αρρωσταίνεις, πιθανότατα δεν υπήρχε κανένα "διαθέσιμο" Υπηρχε κανονικοτατα στα μαγαζια και δεν το αγοραζε και κανεις μου ειπε... οσοι το πηραν γραμμη απο το site μονο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 8, 2016 #263 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 20 hours ago, Mr.Nekra said: Εχω κανει main monitor μια 40ρα fhd στους 60-70 ποντους εδω και 3 μηνες για να μπω στο κλιμα XD ειναι πολυ χειροτερα?! Φέρτην στα 10 εκατοστά και είσαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #264 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 1 hour ago, Stelios F. said: Φέρτην στα 10 εκατοστά και είσαι μέσα NOWAY!Σοβαρα τωρα?!(Σοβαρα ρωταω,προλαβαινω να ακυρωσω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2016 #265 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Μην τον ακους ρε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #266 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Ε μη με σκαλωνετε ρε,δε το χωραει το μυαλο μου οτι κοστολογουν 700 ευρω κατι τερμα σαπιο,οκ να μην εχει το sharpness της 2k οθονης του κινητου να το δεχτω,αλλα αμα με γυρισει σε εποχες vga θα το ριξω στον ασκητισμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 8, 2016 #267 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Έλα από δω για δοκιμή και θα δεις πόσο σοβαρός είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #268 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Ειμαι απο τ'αναθεμα αλλιως θα ερχομουν!Πες τωρα μπεσα,ειναι σαπακι?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 8, 2016 #269 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Η ανάλυση είναι όντως χάλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #270 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Χαλια=δεν εχει το clarity ενος τυπικου 1080p μονιτορ η χαλια=hipsteρικα SD?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 8, 2016 #271 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Barely HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #272 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Μ'αρεσει που τα λες χαμογελαστα,το πληρωσες η στο κανανε δωρο?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Δεκέμβριος 8, 2016 #273 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Το χαμόγελο μου έχει μείνει επειδή το immersion γαμ^% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 8, 2016 #274 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Ελπιζω να μου μεινει τουλαχιστο το χαμογελο μεθαυριο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 8, 2016 #275 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2016 Επειδή έπαιζα κι εγώ μ' ένα Oculus προχθές, η αλήθεια είναι ότι το κοτετσόσυρμα φαίνεται (screendoor - το διαχωριστικό πλέγμα μεταξύ των pixels). Από την άλλη, δεν του δίνεις και πολύ σημασία, γιατί είσαι πάντα απασχολημένος να κοιτάς κάτι. Η ταχύτητα απόκρισης και η ταχύτητα ανανέωσης είναι πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 11, 2016 #276 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2016 To sde ειναι οντως σκληρο,οπως και η αναλυση οταν κοιτας μακρια,αλλα η αισθηση του ελεγχου που εχεις στο αυτοκινητο στο ac πχ ειναι σε διαστημικο επιπεδο...νιωθω επιτελους ο "χερας" που θα πρεπε να ειμαι χωρις να παλεβω με fov και ιστοριες για να παρω το απαραιτητο feedback απο αυτο που βλεπω!! XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 20, 2016 #277 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 Μόλις μου ήρθαν οι "κάλτσες" που είχα παραγγείλει. Καλό το χαρτί υγείας αλλά μέχρι ενός σημείου Το ένα σετ καλύπτει και τη μύτη ενώ το άλλο όχι. https://vrcover.com/shop/ Σήμερα θα το δοκιμάσω σε 45λεπτο race.. @Stelios F. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 20, 2016 #278 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 1 hour ago, akis_z80 said: Μόλις μου ήρθαν οι "κάλτσες" που είχα παραγγείλει. Καλό το χαρτί υγείας αλλά μέχρι ενός σημείου Το ένα σετ καλύπτει και τη μύτη ενώ το άλλο όχι. https://vrcover.com/shop/ Σήμερα θα το δοκιμάσω σε 45λεπτο race.. @Stelios F. Λερωνουν ιδιαιτερα οι φακοι η κανω λαθος?Μπορεις να κανεις επισης μια πασα τα setting σου για το assetto corsa?Αν δεν κανω λαθος τρεχεις με 1070. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 20, 2016 #279 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 1 hour ago, Mr.Nekra said: Λερωνουν ιδιαιτερα οι φακοι η κανω λαθος?Μπορεις να κανεις επισης μια πασα τα setting σου για το assetto corsa?Αν δεν κανω λαθος τρεχεις με 1070. Oι φακοί δε λερώνουν αλλά φοράω γυαλιά. Δεν ξέρω χωρίς γυαλιά τι γίνεται. Tα AC settings διαφέρουν μεταξύ hotlap / online. Σε hotlap έχω PIXEL_PER_DISPLAY=1.3 (στο oculus.ini). Μπορεί να πάει και 1.5 χωρίς πρόβλημα νομίζω. ΑΑ 4χ Aniso 16, Shadows High, Track Ultra, PP on με medium settings Σε online με full grid PIXEL_PER_DISPLAY=1.2 Shadows Medium, Track High, PP off ώστε να μην πέφτει ποτέ κάτω από 90fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Nekra Δεκέμβριος 20, 2016 #280 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 1 hour ago, akis_z80 said: Oι φακοί δε λερώνουν αλλά φοράω γυαλιά. Δεν ξέρω χωρίς γυαλιά τι γίνεται. Tα AC settings διαφέρουν μεταξύ hotlap / online. Σε hotlap έχω PIXEL_PER_DISPLAY=1.3 (στο oculus.ini). Μπορεί να πάει και 1.5 χωρίς πρόβλημα νομίζω. ΑΑ 4χ Aniso 16, Shadows High, Track Ultra, PP on με medium settings Σε online με full grid PIXEL_PER_DISPLAY=1.2 Shadows Medium, Track High, PP off ώστε να μην πέφτει ποτέ κάτω από 90fps Νομιζω απο τα μαλλια βαλε βγαλε προκυπτει το λερωμα,anyway,το asw να υποθεσω το εχεις στο auto στο debug tool?Η αληθεια ειναι οτι παιζει στο 1,5 με κλειστο το pp σε full grid αλλα δεν παιρνω ορκο γιατι δε κοιταω μονιμα τα stats,στο 2.0 ειναι παντως super κριμα που δεν φτανει η 1070 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts