BanOr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 Παίδες βοήθεια....Sorry αν έβαλα το topic σε λάθος "μέρος" αλλά δεν ήξερα που... Έχω μέσα στο κουβαδάκι μου τον ιο με την ονομασία "Backdoor.hackdefender".Τον βρίσκει το Norton αλλά (παρ'όλο που του κάνω συνεχεια update)δεν κάνει τίποτα... Τι να κάνω??Προσπαθώ να κατεβάσω το Spybot S&D μεσω site και μου κλεινει και μέσω Kazaa που όταν κατεβαλινει το αρχείο το κάνει αυτόματα delete...Δεν υπάρχει πουθενα... Επίσης μάλλον έχω trojan και μου προσθέτει ακυρα τελείως site στα Favorites και δεν σβήνονται...Για την ακρίβεια σβήνονται μέχρι να κλείσω τον ie..Α και το βασικό...μου αλλάζει homepage και δεν αλλάζει... HELP !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ρίξε ένα βλέφαρο: Για αρχή ... post 12. Και μετά μάμησέ του τα ράμματα. Μόνο όταν είσαι σε Safe Mode τρέξε και το Norton όταν τελειώσει το Stinger. Μόλις τελειώσουν τα Antivirus, κατέβασε το Spybot και τρέχ'το όχι όμως σε Safe Mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Πρώτον, αυτοκτόνησε. Δεύτερον, κάνε format. Τρίτον, κάνε τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 :crazy:Hero αν ήθελα να κάνω format δεν έκανα αυτό το post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 jpavly.. 1ον θύμησε μου πως να μπω σε Safe mode γιατι εγω είχα την εντύπωση ότι έμπαινε αν πατούσες το Shit κατά την εκκίνηση... και.. 2ον...Τι είναι το firefox?αυτο είναι ολοκληρο το ονομα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr jpavly..1ον θύμησε μου πως να μπω σε Safe mode γιατι εγω είχα την εντύπωση ότι έμπαινε αν πατούσες το Shit κατά την εκκίνηση...: F8 στο boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr jpavly.. 2ον...Τι είναι το firefox?αυτο είναι ολοκληρο το ονομα?? Browser οπως ο IE...αλλα πολυ καλυτερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 1, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Τα έκανα αυτά αλλα τίποτα... ’σε ξενέρωσα σαν π@@@@ς...Θα το σπάσω... PC... :wall: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Απ' ότι βλέπω στην Symantec .... κλίκιΥ.Γ.: Αν δεν ξέρεις από registry, μην πανικοβληθεί, απλά ακολούθησε τις οδηγίες. Δεν είναι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefscott Οκτώβριος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Εγώ πάλι μόλις είδα τον τίτλο αυτού του thread λέω: Αμάν, ποιός πήγε διακοπές στην Ίο φέτος? Φέτος δεν πήγα διακοπές. Φαίνεται? :baby: ΥΓ: Βάζετε κανα τόνο ρε παιδιά! :tomato: ΥΓ2: :sorry: για το άσχετο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Τρέξε όσα πιο πολλά anti-spyware μπορείς δεν μπορεί κάποιο θα το σκοτώνει Δες το thread του jpavly σχετικα με review spyware adware κλπΠαρέχει αναλυτικες πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Παιδιά ακόμα ψάχνω και δεν έχω βρει τίποτα... Δεν την παλεύω με τα μηχανήματα...και καλά...Βασικά κατά 42,132% με κόβω να κάνω Format... Οπότε καλέ μου υπολογιστή...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 2, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Φέτος δεν πήγα διακοπές. Φαίνεται? :baby: ’σε μεγάλε ούτε εγώ πηγα πουθενά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Οκτώβριος 3, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Παίδια τίποτα δεν γίνεται...θα πάρω καινολυργιο σκληρό και θα κάνω format.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.