digitaltiger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2013 Ακριβώς οτι λεει ο τίτλος...μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής. Παρατήρησα και αλλά scores και με "χειρότερους" επεξεργαστές και βγάζουν πάνω απο 3κ... Για κάποιο λόγο βγάζω ασυνήθιστα χαμηλό score,δοκίμασα με fresh install drivers όπως και απενεργοποιηση του cool and quiet και έβγαλα 2952. Γνωρίζετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? Έχω σκεφτεί μήπως τρώω bottleneck από την μητρική..? :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 αδερφε , εχω ιδιο επεξεργαστη και καρτα με εσενα, μολισ μπορεσω θα τρεξω και εγω ενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 2, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 ενα run απο εμενα.. AMD Radeon HD 6870 video card benchmark result - AMD Phenom II X4 965,Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-990FXA-UD3στα 3,8 τρεχω το επεξεργαστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 2, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 Ωραιος ευχαριστω,απο τι φαινεται στοκ δεν πας παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 2, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2013 ετσι φαινεται αδερφε!! τα ψωμια τισ καρτασ μασ, μεχρι εκει ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Οκτώβριος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Έχω και εγώ μια 6870 θέλει overclock για να πας πάνω απο 3000 πόντους, τα 3200 πχ τά έχω με gpu στο 1ghz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.