novice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 Καλησπέρα,έχω πολλά χρόνια που χρησιμοποιώ το gmail και πρώτη φορά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν επιλέγω να διαβάσω ένα οποιοδήποτε νεοεισερχόμενο μήνυμα, μου εμφανίζεται το μήνυμα "loading" και μετά "κολλάει". Ωστόσο, δεν έχω κανένα πρόβλημα με άλλες ενέργειες, π.χ. να μεταβώ στα εισερχόμενα - εξερχόμενα - πρόχειρα, να διαγράψω επιλεγμένα e-mail ακόμα και να στείλω e-mail Έκανα sign out και sign in, καθώς και επανεκκίνηση του Η/Υ, αλλά χωρίς αποτελέσμα.Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό;Υπάρχει καμία ιδέα πως ξεπερνιέται;Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Καθαρισε τα cookies του browser σου, restart και δοκιμασε παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Σε ευχαριστώΠαραθέτω και τον σχετικό σύνδεσμο για οικονομία χρόνου σε περίπτωση που κάποιος άλλος το χρειαστεί:Delete all cookies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Διορθωθηκε με αυτη την λυση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Διορθωθηκε με αυτη την λυση ;Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.