Jump to content

θέμα με ram

Pariszoul

Recommended Posts

Καλησπέρα, για πάνω από 1 χρόνο δούλευα το pc μου με 2x2GB Ram Ddr2 (η μία Adata και η άλλη kingston) ξαφνικά σήμερα άνοιξα το Pc μου και κόλλαγε άπειρα, κοίταξα να δω τι παίζει και μου έλεγε ότι έχει 512 Ram ! δοκίμασα να βγάλω το 1 stick...δούλευε κανονικά, βγάζω αυτό που δούλευε, βάζω το άλλο, πάλι δούλευε καλά. έκανα να δω αν έχει χαλάσει η άλλη είσοδος της μητρικής, όμως δουλεύει τέλεια. είπα, θα έφαγε κάποιο κόλλημα πριν. τα ξαναβάζω και τα δύο...512ram..:suicide: ! τι μπορεί να φταίει? διορθώνεται;;

η μητρική μου είναι η GA945GCM-S2L

προσπάθησα να κάνω update το bios, αλλά επειδή δεν τα κατάφερα, μπήκα μέσα να παίξω με τις ρυθμίσεις.

τελικά το πρόβλημα ήταν σε μία επιλογή που έλεγε "on-chip sata mode" την έβαλα auto και τώρα πια, δουλεύει κανονικά. Τώρα το τι έγινε και άλλαξε επιλογή από μόνο του, δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά όπως και να έχει αν δεν με παροτρύνατε να μπω στα Bios, ακόμα θα δούλευα το pc Με ένα stick...οπότε ευχαριστώ :D :d :thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.