Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 Καλησπερα σε ολους...Θελω γνωμες - βοηθεια.Εχω ενα φθηνο πολυμηχανημα της Epson. Εχω την εξης απορια : στο Usb του DGN2200 μπορει να μπει και να γινει δικτυακο? Η εκει μπαινουν μονο 'αποθηκευτικα μεσα'? Αν δεν μπορω να κανω δουλεια με το usb του router ,η μονη λυση μετα ειναι Printserver συσκευουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, μονο δίσκους δέχεται. Διαβασε την αρχική παράγραφο (σσ ηταν το πρωτο στο google αν έβαζες dgn2200 usb printer...) http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/12345/~/dgn2200---usb-compatibility-list Επισης print servers, εχω δει μονο να εκτυπωνει, οχι να κανει σαρωσεις, fax, κλπSent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, μονο δίσκους δέχεται. Διαβασε την αρχική παράγραφο (σσ ηταν το πρωτο στο google αν έβαζες dgn2200 usb printer...) DGN2200 - USB Compatibility List Επισης print servers, εχω δει μονο να εκτυπωνει, οχι να κανει σαρωσεις, fax, κλπSent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Και δλδ σε μεγαλα φωτοτυπαδικα ,μονο για εκτυπωσεις εχουν Prinservers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Μήπως κατι σε εχει μπερδεψει; Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, βάζουμε printserver οταν θέλουμε να κάνουμε δικτυακο εναν usb ή παράλληλο εκτυπωτη (οχι πολυμηχανημα). Τα μεγαλα φωτοτυπίκαδικα εχουν μηχανήματα που προφανώς εχουν δίκτυακη hardware υποστήριξη. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Μήπως κατι σε εχει μπερδεψει; Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, βάζουμε printserver οταν θέλουμε να κάνουμε δικτυακο εναν usb ή παράλληλο εκτυπωτη (οχι πολυμηχανημα). Τα μεγαλα φωτοτυπίκαδικα εχουν μηχανήματα που προφανώς εχουν δίκτυακη hardware υποστήριξη. Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...Για εκτυπωσεις και μονο ,θα ηταν αν το βαζαμε και παλι πανω σε καποιο Synology? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Αν ηταν ενας απλος usb εκτυπωτής, θα σου ελεγα να τσεκάρεις αν ειναι συμβατό. Τωρα μου λες για πολυμηχανημα. Εκει περιπλέκεται πολυ... Μονο με πειραματα θα το βρεις (αν το βρεις...) Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.