AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 Για ακόμα μια φορά χρειάζομαι τη βοήθεια του φόρουμ.... Μου κάηκε μια αντίσταση από έναν ενισχυτή η οποία μαύρισε τόσο που δεν διακρίνω τα χρώματα ώστε να την αντικαταστήσω,φαίνονται λίγο τα δυο ακριανά τα οποία είναι καφέ-χρυσό. Βρήκα μια φώτο στο νετ αλλά δεν διακρίνετε καλά η αντίσταση που πρέπει να αλλάξω. Μέσα στον μαύρο κύκλο είναι αυτή που μου κάηκε,κάθε βοήθεια-συμβουλή δεκτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Μέσα στο κόκκινο κύκλο είναι ολοκληρωμένο και μέσα στο μαύρο κύκλο δεν μου μοιάζει για αντίσταση. Για να βρεις το τι είναι πρέπει να έχεις το σχέδιο - μανουαλ του ενισχυτή με όλα του τα εξαρτήματα.Δώσε στοιχεία του μηχανήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Κατέβασε τη φώτο από λινκ και ζούμαρε εκει που ειναι ο μαύρος κύκλος,έχει μια αντιστασουλα κρυμμένη...Έχεις δίκαιο,ξέχασα να γράψω το μοντέλο,MAC AUDIO ZX-2000 (οχι black edition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Σεπτέμβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Αριστερά και "κάτω" από τον πυκνωτή είναι μια αντίσταση , αλλά μέχρι εκεί διακρίνω! Δεν κάνεις καμιά επαφή με παιδιά που έχουν βάλει τέτοιο στα αυτοκινητά τους? Δες: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ MAC AUDIO zx 2000 Ίσως από εκεί η από τα μαγαζιά που περνάνε τέτοια να βρεις άκρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Λέω να στείλω μήνυμα στην εταιρία αλλά δε νομίζω να μου απαντήσουν,άσε που είναι και στα γερμανικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.