maou28 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 Ενδιαφέρομαι για σκληρό δίσκο και βρήκα αυτόν εδώ Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Σκληροί Δίσκοι :: Western Digital Caviar Green 500GB Sata III WD5000AZRX - E-Gate | Computer Store θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο και κάτι ακόμα αν πάτε στην καρτέλα Τεχνικά Χαρακτηριστικά εκεί που λέει RPM κανονικά δεν έπρεπε να γράφει 7200; Γράφει IntelliPowerτι σημαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Δες λίγο τη σειρά Red, είναι πολυ καλύτερη. Το θες για λειτουργικό? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ναι για λειτουργικό. Τι είναι η σειρά Red; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Για κοιτα αυτονΥπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Σκληροί Δίσκοι :: Western Digital Red for NAS 1TB Sata III WD10EFRX - E-Gate | Computer StoreΟι red ειναι καινουρια σειρα με 3 χρονια εγγυηση για NAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτο Toshiba DT01ACA050 500GB | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 ποιοι θεωρούνται καλύτεροι σκληροί δίσκου; Seagate-Western Digital ή Toshiba; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASRS1416003382 Οκτώβριος 4, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εδώ είσαι φίλε μου western digital caviar black 5 χρόνια εγγύησηhttp://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?from=autocomplete&keyphrase=western+digital+caviar+black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εδώ είσαι φίλε μου western digital caviar black 5 χρόνια εγγύησηwestern digital caviar black - Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι | Skroutz.gr σε λιγα χρονια αυτος ο δισκος το πιο πιθανο ειναι να εξαφανιστει απο την αγορα αφου βγαινουν συνεχεια νεα μοντελα κ σε περιπτωση που χαλασει θα εχουν βγει δισκοι 5τερα πχ σε 5 χρονια κ αυτος δε θα αξιζει φραγκο αν ζητησεις αντικατασταση για τους εξωτερικους αυτος συμβαινει σιγουρα για τους εσωτερικους δε ξερω. εγω καποτε πχ ειχα προβλημα με ενα φλασακι που το πηρα 38 ευρω κ ειδα τα 10 χρονια εγγυηση νομιζω τοσο ηταν το φλασακι αυτο τα εφτυσε μεσα σε 5 μηνες κ οταν το γυρισα πισω πηρα πραγματα αξιας 34 ευρω αφου τοσο ηταν τοτε η αξια του αρα σε 10 χρονια εκτος οτι δε θα υπαρχει δειγμα απο αυτο το φλασακι δε θα αξιζει τεχνολογικα ουτε σαντς μαλον αφου τωρα δεν υπαρχει καν στο εμποριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 4, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 σε 5 χρόνια φίλε μου πολλά θα έχουν αλλάξει πόσο μάλλον η τεχνολογία, το θέμα είναι τώρα τι αγοράζουμε με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 3 χρόνια μετά παίρνω άλλον, ποια από τις 3 εταιρίες που ανέφερα πιο πάνω είναι καλύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 εγω θα εμπιστευομουν αυτη που ειναι πιο γνωστη στο μεγαλυτερο κοινο θεωριτικα ειναι πιο αξιοπιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 4, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Δηλαδή western digital Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 4, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Γιατί δε παίρνεις 1ΤΒ που βγαίνει πιο φτηνός?Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 4, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Δηλαδή western digital δεν εχω ενθουσιαστει με αυτη την εταιρια με τους εξωτερικους σκληρους δισκους που μου πεταγε καρτες να εγκαταστησω λογισμικο κλπ κ διαφορες αλλες ιστοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 4, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 σε λιγα χρονια αυτος ο δισκος το πιο πιθανο ειναι να εξαφανιστει απο την αγορα αφου βγαινουν συνεχεια νεα μοντελα κ σε περιπτωση που χαλασει θα εχουν βγει δισκοι 5τερα πχ σε 5 χρονια κ αυτος δε θα αξιζει φραγκο αν ζητησεις αντικατασταση για τους εξωτερικους αυτος συμβαινει σιγουρα για τους εσωτερικους δε ξερω. εγω καποτε πχ ειχα προβλημα με ενα φλασακι που το πηρα 38 ευρω κ ειδα τα 10 χρονια εγγυηση νομιζω τοσο ηταν το φλασακι αυτο τα εφτυσε μεσα σε 5 μηνες κ οταν το γυρισα πισω πηρα πραγματα αξιας 34 ευρω αφου τοσο ηταν τοτε η αξια του αρα σε 10 χρονια εκτος οτι δε θα υπαρχει δειγμα απο αυτο το φλασακι δε θα αξιζει τεχνολογικα ουτε σαντς μαλον αφου τωρα δεν υπαρχει καν στο εμποριο.Το ότι σε τουμπάρανε στο κατάστημα και δέχτηκες τα 34 ευρώ αντί για αντίστοιχων χαρακτηριστικών φλασάκι ή τα λεφτά σου πίσω, είναι δικό σου λάθος όχι ο κανόνας που ισχύει στην αγορά.Αν γυρίσεις πίσω τον δίσκο σε 4 χρόνια και 11 μήνες θα πρέπει να σου δώσουν ίδιο ή καλύτερο δίσκο. Άλλωστε αν σε 4 χρόνια και 11 μήνες στείλεις τον δίσκο στην Seagate θα σου στείλει έναν ίδιο ή καλύτερο recertified πίσω.Όσον αφορά δίσκο τώρα θα πρότεινα μια ματιά και σε single plater δίσκους που είναι ποιο αθόρυβοι, ποιο κρύοι και στο sequential πολύ ποιο γρήγοροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 4, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 ποιος θα μου προτείνει έναν καλό σκληρό δίσκο; Που να μην κολλάει πουθενά σε λογική τιμή ενννοείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 4, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Εγώ πήρα εναν wd red 3TB και περιμένω και εναν 4ρη. Ενα θα σου πω, τερματισα σχεδόν το Gigabit, 106 MB/sec σταθερά μέχρι το τέλος. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 4, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 https://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.html (ST1000DM003) more info Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive - Newegg.com Single platter με ταχύτητες που κατά μέσο όρο θα πρέπει να παίζουν πάνω από τα 150ΜΒ/sec όπως φαίνεται στο παρακάτω link Dropbox rallenta notevolmente il sistema Πιστεύω με αυτό το κωδικό να κυκλοφορεί μόνο μια version. Το λέω διότι στην περίπτωση του 2ΤΒ που έχω κυκλοφορούσαν δύο εκδόσεις, μία με 3 platters και μία με 2 platters. Υ.Γ. Στην περίπτωση της WD νομίζω single platter είναι οι Blue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 4, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Για τους δμ001 ..το δευτερο γραμμα(αριθμος δλδ) απο το serial number να ειναι 1 και οκ!!http://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.htmlEχει και αλλο "σκαψιμο"..αλλα οκ..παιζει να μη το καταλαβεις αν δεν υπαρχουν και οι δυο για αμεση συγκρισηΕχει 20€ παραπανω αλλα διπλασια χωρητικοτητα.Κοβεις και ενα παρτιτιον για λειτουργικο στα 400-500 γιγα ..και παιζεις με μεση ταχυτητα κοντα στα 190-200mb/sec και με καλο access time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 4, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 αφού εχασα την προσφορά του velociraptor 500άρη λέω να τον χτυπήσω τον seagatethanx yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Οκτώβριος 4, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 Το ότι σε τουμπάρανε στο κατάστημα και δέχτηκες τα 34 ευρώ αντί για αντίστοιχων χαρακτηριστικών φλασάκι ή τα λεφτά σου πίσω, είναι δικό σου λάθος όχι ο κανόνας που ισχύει στην αγορά.Αν γυρίσεις πίσω τον δίσκο σε 4 χρόνια και 11 μήνες θα πρέπει να σου δώσουν ίδιο ή καλύτερο δίσκο. Άλλωστε αν σε 4 χρόνια και 11 μήνες στείλεις τον δίσκο στην Seagate θα σου στείλει έναν ίδιο ή καλύτερο recertified πίσω.Όσον αφορά δίσκο τώρα θα πρότεινα μια ματιά και σε single plater δίσκους που είναι ποιο αθόρυβοι, ποιο κρύοι και στο sequential πολύ ποιο γρήγοροι. παραδειγμα.. αν αγορασεις τωρα ενα δισκο στα 1τερα που κανει πχ 60 ευρω σε τεσσερα χρονια εκτος οτι αυτος ο δισκος δε θα υπαρχει ο αναλογος δισκος στο 1 τερα ο αναλογος δισκος που θα κανει 60 ευρω θα ειναι στα 4τερα αρα πρακτικα ο παλιος δισκος δε θα αξιζει φραγκο... αφου δε θα υπαρχει καν δισκος στο 1τερα ολοι θα ειναι απο 4 κ πανω.. επισης εγω δε θα εκανα θεμα για 4 η 5 ευρω παραπανω που μου εφαγαν απλα εγραψα στη blacklist τη συγκεκριμενη μαρκα κ απο τοτε δε τη ξανακουμπησα σχετικα με σκληρους δισκους η φλασακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.