THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2013 Καλησπέρα..στο πατρικό μου έχω ένα το dvd player από το σύνολο του Home cinema Samsung HT-Z220.Το συγκεκριμένο το έχω συνδεδεμένο με την έξοδο του Hdmi με την TV.(Μία Samsung μοντέλο δεν ξέρω σίγουρα).Τώρα στο πρόβλημα..το συγκεκριμένο παίζει βίντεο-ταινίες μορφοποίησης μόνο DVDRip.Xvid και τίποτα άλλο.Θέλω να κρατήσω τα ηχεία μιας και έχουμε αρκετά καλό ήχο και να βρω έναν τρόπο ή να αλλάξω μόνο dvd player η προσθέτοντας κάποιο media player.Με ενδιαφέρει κυρίως να παίζει ταινίες (avi,mkv κτλ) όπως BDRip,BRRIP x264,720br,1080br,r5 και να υποστηρίζει ενσωματωμένους υπότιτλους και ξεχωριστά.Ζητάω πολλά?Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΘάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantules Σεπτέμβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Απότι είδα το συγκεκριμένο home cinema έχει ψηφιακή είσοδο ήχου οπότε μπορείς πανεύκολα να το συνδέσεις με οπτική ίνα με ένα media player που έχει αντίστοιχη έξοδο για τον ήχο και την τηλεόρασή σου μέσω HDMI με το media player και να παίζουν όλα τα παραπάνω φορματ που ανέφερες και ταυτόχρονα να γίνεται και η αποκωδικοποίηση DTS στο home cinema σου.Μπορείς να πας πχ σε ένα WD LiveTV media player που έχει τέτοιες συνδέσεις (HDMI,οπτική,component,composite κλπ).Εαν σε ενδιαφέρει να μπορείς να κάνεις streaming τις ταινίες δικτυακά, επέλεξε το μοντέλο που διαθέτει ethernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.