blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 To www.pc-store.gr εφερε Pov 6800gt 440 αλλα πλεον 460 με το doom3! Μολις τσιμπισα μια!!! Α και βρηκα και σωληνακια για το watechill hipro! Pc-store rulez:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 μεγεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 thanks....μετα απο πολλα χρονια με την εμπειρη πλεον g-force 3!!! Να και μια Pic!! Για την ακριβεια αυριο θα την παραλαβω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Aντε....μεγειες κ για την καρτα! Καλοφορετη και αυτη κ το υδρόψυκτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 αττακα απο το pc-store! :"VapochillΗ πιο φθηνή και σωστή υδρόψυξη : MONO 105 (με το ΦΠΑ)"Τι να εννοει με το πιο "σωστη" οι αλλες τι ειναι δηλαδη?!?επισης ειδα οτι εχει ...ξυλινες οθονες, αν δε κανω λαθοςτετοιες...ξυλινες οθονες χρησιμοποιουσαν στο 2ο παγκοσμιο πολεμο... (νταξει πλακα κανω μι φρικαρετε)((ακους εκει ξυλινες οθονες....))):clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Οκτώβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 με γεια blade_pan... και γω την ιδια πηρα πριν απο μερικες μερες. Θα την απολαυσεις αν επιχειρισεις κανα oc πες και μενα τι αλλαγες θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Ωπα αυτο δε το ειχα δει... Καταρχας ειναι waterchill οχι vapo.....Τεσπα!! Ειναι λιγο ακυρο παντως!!! Οσο για τις ξυλινες οθονες...σκεφτεσαι να ειναι καποιος με ενα ξυλινο σπιτι στην εξοχη??θα του χαλαει το decor!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 σκεψου να μενεις σε περιοχη με υγρασια!!!το ξυλο θα φουσκωσει και θα πεταχτει εξω στο τελος..χιχιχι'η κανα καταλοκαιρο με τπτ 40οC+ ...και το ξυλο να αρχιζει αν μυριζει ...καμμενο... λλλοοολλλπαντως για το Pull mour τις υποθεσης, ωραιες 8α ειναι...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Οκτώβριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 με γεια με γεια!!! καλο καψιμο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Blackjim [Σήμερα, στις 14:55] με γεια blade_pan... και γω την ιδια πηρα πριν απο μερικες μερες. Θα την απολαυσεις αν επιχειρισεις κανα oc πες και μενα τι αλλαγες θα δεις. Ναι θα σου πω συντομα... Α και κατι αλλο... The answer (and this will be of interest to anyone considering shelling out more from nVidia's flagship Ultra card) is a most definite yes. Although of course we have to remind you that this is just a single sample board, and thus not necessarily representative of all POV 6800GT cards as a whole, the board on test here is capably of running stably at GeForce 6800 Ultra clock speeds (400MHz core, 5.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 καλοριζικη φιλε μου και καλοδουλευτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Μη μου λετε τετοια τωρα....δε την εχω παρει ακομη στα χερια μου και αγχωνομαι!!! Μετα το o/c θα δουμε.... Και η gforce3 μου τι θα γινει.??...την αγαπαω μωρε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Οκτώβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 και γω σε review ειδα οτι η καρτα μπορει ανετα να παει πολυ ψηλα αλλα δε ξερω αν αξιζει τον κοπο...http://www.thehardwarereview.net/Reviews/POV6800GT/pov6800gt_pub.htmUsing the NVIDIA 61.77 and the CoolBits registry hack to enable the overclocking features of the driver, I then enabled manual overclocking and let the driver detect an optimal frequency. After a few moments the driver returned an optimal GPU speed of 418MHz and a Memory speed of 1.13GHz. The speeds are faster than the stock Ultra speeds, lets see if the benchmark returns a result in line with the increase of clock speed. Overclocking ResultsGraphics Card | 3D Mark 2003 ScorePoint of View GeForce 6800 GT (Stock Speeds) 11,091Reference GeForce 6800 Ultra (Stock Speeds) 12,212Point of View GeForce 6800 GT (Overclocked - 418MHz/1.13GHz) 12,903 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Οκτώβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Με γεια. Περιμενουμε αποτελεσματα o/c και σκορια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Δε παει και ασχημα!!!!! Φετες!!!:happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Μόλις την πήρα κι εγώ (την έχω στα χέρια μου!). Λίγο μούφα αυτό το 440 ευρώ.. Μου λέει 440 χωρίς το Doom 460 με το Doom. Οκ λέω δώσε μου χωρίς το Doom.. α μου λέει δε μπορώ, έχουμε κάνει συμφωνία Anyway καλή φαίνεται, μαύρο pcb κι εντελώς reference design και ψύξη. Να δω πόσο θόρυβο θα κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:16] Μόλις την πήρα κι εγώ (την έχω στα χέρια μου!). Λίγο μούφα αυτό το 440 ευρώ.. Μου λέει 440 χωρίς το Doom 460 με το Doom. Οκ λέω δώσε μου χωρίς το Doom.. α μου λέει δε μπορώ, έχουμε κάνει συμφωνία Anyway καλή φαίνεται, μαύρο pcb κι εντελώς reference design και ψύξη. Να δω πόσο θόρυβο θα κάνει... Αχ εχε χαρη που ειμαι Λαμια!!!!!! Ναι και γω τους ειπα για το doom και μου ειπαν οχι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Αχ εχε χαρη που ειμαι Λαμια!!!!!! Δεν κατάλαβες, την δική σου πήρε, Περίμενε τηλ από το κατάστημα για ακύρωση της παραγγελίας, Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 1, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:28] Δεν κατάλαβες, την δική σου πήρε, Περίμενε τηλ από το κατάστημα για ακύρωση της παραγγελίας, χμμ........Δε παιζει αυτο,γιατι αντι για 6800gt θα παρω Mp5:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Επίσης έχει κι αυτό το μπιχλιμπίδι μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.