Jump to content

Αγορα MSI AMD R7950

stefanakos8

Recommended Posts

Είναι καλή η τιμή της, το μόνο που χρειάζεται είναι να συννενοηθείς με το άλλο παιδί σε περίπτωση που πρέπει να στείλεις την κάρτα να είναι εύκαιρως γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει ο κάτοχος με τα στοιχεία του να κάνει την διαδικασία.

Δεν ηταν απο αλλο ατομο, αλλα απο το αμαζον με φθαρμενη συσκευασια.

Οπως και να εχει, δυστυχως δεν την προλαβα, γιατι δεν ειχα αρκετα χρηματα στην χρεωστικη, δεν εκανα παραγγελια και την πηρε αλλος (ελπιζω να μην την πηρε κανενας σας :fight: :p )...

Το amazon είναι πολύ μπροστά εν αντιθέσει της ελληνικής εξυπηρέτησης και ανταπόκρισης.

Τρεις φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω για διαφορετικές περιπτώσεις.

Την πρώτη είχα παραγγείλει μία κάρτα και δε μου ήρθε όταν μου έλεγαν(μέσα σε 10-15 μέρες).Μου είπαν να περιμένω μια βδομάδα ακόμη και αν δεν την έπαιρνα τότε να ξανα επικοινωνούσα όπως και έκανα.Την επόμενη μέρα είχαν κάνει refund!

Μια άλλη φορά έπρεπε να στείλω μία χαλασμένη κάρτα για αλλαγή ή πιστωτικό.Ζήτησα αλλαγή και ενώ εγώ δεν την είχα στείλει, αυτοί την επόμενη κιόλας μέρα την είχα ήδη κάνει shipped!!!Ότι να ναι λέμε...!!!Πολύ μπροστά!Μετά την έστειλα απλά και όλα στην πένα.

Και μια τρίτη φορά ένας φίλος παρέλαβε μία μεταχειρισμένη και όταν του ήρθε και την κούμπωσε η κάρτα ήταν γιοκ τελικά.Ε, απλά την έστειλε και σε δυο μέρες είχε γίνει και πάλι refund.

Τι να λέμε από κει και πέρα!

Για μένα πρώτα πάει το amazon πια και δεν είναι τυχαίο που το προτιμάω και από δικές μου εμπειρίες αλλά και από άλλους δικούς μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.