Jump to content

Αγορα MSI AMD R7950

stefanakos8

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.

Βρηκα την καρτα του τιτλου στα 160€ μεταχειρισμενη. Αξιζει λετε η αγορα της, η περιμενουμε περαιτερω πτωση τιμων στις μεταχειρισμενες amd εξαιτιας της νεας σειρας?

Τωρα εχω μια 6950 και ψαχνομαι να την δωσω για κατι πιο καινουργιο.

Όσο περιμένεις να πέσει η τιμή της 7950, τόσο θα πέφτει και η αξία μεταπώλησης της 6950.

160€ αν έχει εγγύηση δεν είναι άσχημη ΝΟΜΙΖΩ για 7950.

Η 6950 εχει μπει ηδη σε αγγελια καιρο τωρα, μπορω να μεινω και λιγο καιρο με τα γραφικα του 2600κ, αν προβλεπεται να βρω τιποτα καλυτερο απο αποψη αποδοσης-κοστους σε σχεση με τα 160€ της 7950 που βρηκα.

Δώσε την 6950, και ανάλογα τώρα, είναι και η πτώση τιμών που θα γίνει στις 7950 ( λέω μήπως και αγοράσεις καινούρια - ότι θες, στα 160 ειναι πολύ καλή πρόταση ) !

Παιζει να δουμε την 7950 (η εστω καποια απο την καινουργια σειρα με παραπλησιες επιδοσεις) στα 200€, στην ελληνικη αγορα, μεσα στον επομενο μηνα?

Παιζει να δουμε την 7950 (η εστω καποια απο την καινουργια σειρα με παραπλησιες επιδοσεις) στα 200€, στην ελληνικη αγορα, μεσα στον επομενο μηνα?

Τα Ελληνικά μαγαζιά πιστεύω θα αργήσουν να ξυπνήσουν, κοιμούνται εδώ και χρόνια :lazy: με εξαίρεση μερικά μικρά. Εξωτερικό ήδη έχουν αρχίσει να ρίχνουν τιμές σε 7970, φαντάσου, 7970 Asus Matrix, στα 290κάτι, οπότε σκέψου τιμή για 7950, σίγουρα κάτω από 200:yes4:

Το κοιταξα και για εξωτερικο (προς Γερμανια μερια) αλλα η φθηνοτερη (με μεταφορικα) βγαινει στα 210€ και ειναι μια powercolor, που δεν με ψηνει και πολυ.

Μια χαρα ειναι oi powercolor δεν εχει ακουστει κατι.Η γνωμη μου αν βιαζεσαι τσιμπα αυτην που βρηκες με τα 160Ε ειναι καλη τιμη και ακομα καλυτερη εαν ειναι απο Ελλαδα με εγγυηση

Μια χαρα ειναι oi powercolor δεν εχει ακουστει κατι.Η γνωμη μου αν βιαζεσαι τσιμπα αυτην που βρηκες με τα 160Ε ειναι καλη τιμη και ακομα καλυτερη εαν ειναι απο Ελλαδα με εγγυηση

Ξεχασα εντελως να αναφερω πως ειναι απο τις μεταχειρισμενες του amazon, αλλα δεν ξερω καθολου αν αυτες οι καρτες εχουν εγγυηση (υπεθεσα πως θα εχουν).

Αξιζει η αγορα η να μην το ρισκαρω?

Το κοιταξα και για εξωτερικο (προς Γερμανια μερια) αλλα η φθηνοτερη (με μεταφορικα) βγαινει στα 210€ και ειναι μια powercolor, που δεν με ψηνει και πολυ.

Με το που κυκλοφορήσουν οι νέες amd, θα πέσουν και οι τιμές των παλιών

Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο θεμα και μπλεξιμο η εγγυηση απο amazon.Mην σε παρω στον λαιμο μου.Για μενα καλυτερα περιμενε λιγο να πεσουν οι τιμες στην Ελλαδα κανα 2 βδομαδες υπομονη και σιγουρα θα βρεις στα 160 με Ελληνικη εγγυηση.Αρκει η νεα σειρα της ΑΤΙ να αξιζει αλλιως δεν το βλεπω.Τωρα αν θες να το ρισκαρεις απο Amazon παρτην.

Απ' οτι εχει ακουστει η καινουργια σειρα παει για κυκλοφορια προς Νοεμβριο, οποτε θα με παει λιγο πισω.

Θα το σκεφτω μεσα στο ΣΚ και θα περιμενω και κανενα παιδι, που ισως εχει εμπειρια απο αγορες στο amazon, να μου πει τι παιζει ακριβως με τις εγγυησεις.

παντως αν ειναι απο amazon warehouse (αν καταλαβα καλα τι εννοεις με το "μεταχειρησμενη του amazon") απ'οσο ξερω τα προϊοντα αυτα δε τα στελνει εκτος αγγλιας...

παντως αν ειναι απο amazon warehouse (αν καταλαβα καλα τι εννοεις με το "μεταχειρησμενη του amazon") απ'οσο ξερω τα προϊοντα αυτα δε τα στελνει εκτος αγγλιας...

Προχωρησα κανονικα την διαδικασια να δω αν μπορω να παραλαβω και με αφηνει κανονικα να κανω επιβεβαιωση.

Ειναι στα μεταχειρισμενα με αιτιολογια "σαν καινουργιο", γιατι η συσκευασια της καρτας ειναι ταλαιπωρημενη.

Αν την πάρεις από amazοn μετά την παντρεύεσαι, δύσκολα θα την ξαναπουλήσεις, όλοι θέλουν εγγύηση από ελληνικό μαγαζί. Γνώμη μου άραξε κανα μήνα και θα βρίσκεις άπειρες 7950 μτχ κάτω από 200 εδώ και στο insοmnia. Θα βρωμίσει ο τόπος ;)

Οι παλιές θα πέσουν ελάχιστα μέχρι να εξαφανιστούν, δεν θα κυκλοφορούν για πολύ καιρό παράλληλα. Παρτην στα 160, τζάμπα είναι.

Αν υπάρχει ακόμα εγγύηση στην κάρτα χτύπα την.Η εμπειρία μου με το rma κομμάτι απο amazon ήταν παραπάνω απο ικανοποιητική.

Μπορείς να δείς κ εδώ που έχω ανοίξει topic.Είναι πολλά χρόνια μπροστά το amazon κ μακάρι κ εδώ να λειτουργούσαν έτσι με παρόμοια πολιτική....

Είναι καλή η τιμή της, το μόνο που χρειάζεται είναι να συννενοηθείς με το άλλο παιδί σε περίπτωση που πρέπει να στείλεις την κάρτα να είναι εύκαιρως γιατί αν θυμάμαι καλά πρέπει ο κάτοχος με τα στοιχεία του να κάνει την διαδικασία.

Αυτο με το Amazon δεν ισχύει πάντα.

Εγω προτιμώ χίλιες φορές να ειναι από αμαζον π.χ παρα από το πλαίσιο (και του κάθε πλαισιο που αντιμετωπίζει έτσι τον πελάτη στο after sales) .

Όταν υπάρχει εργοστασιακό ελάττωμα θα σου το αναγνωρίσουν άμεσα,και ξηγιουνται και τα μεταφορικά στο τέλος.

Για να βρεθείς σε ελληνικό κατάστημα,να τους πας ακουστικά των 100 € ,48 ώρες μετά την αγορά, επειδη δεν ανάβουν κάποια λαμπάκια ,και να σου λενε "ναι δεν ανάβουν,αλλα τα ακουστικά δουλεύουν άψογα...θα...το δουνε...θα....σας πάρουμε...και δωστου διάλογοι καθημερινής τρέλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.