kapetanios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 καλησπερα σε ολουςεχω ενα λαπτοπ με τσιπ Intel HM55 και λεω να βαλω εναν δισκο SSD.αποτι βλεπω το τσιπ υποστηριζει μεχρι Sata II(3Gb/sec).ποιον δισκο να επιλεξω γυρω στα 120GB για να μην πληρωνω αδικα χρηματα αφου δεν εχω Sata III? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Τα χρήματα δεν τα πληρώνεις άδικα για SATA3...το λάπτοπ μπορεί να χαλάσει ...βγάζεις τον SSD και τον βάζεις στο νέο που θα έχει SATA3...Δεν ξέρω αν έχουμε σοβαρές εξελίξεις στον τομέα των SSD το τελευταίο εξάμηνο αλλά o samsung 840 είναι η καλύτερη επιλογή νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapetanios Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 ο samsung 840 εχει Read Speed-530 MB/s Write Speed-130 MB/s ειναι καλη επιλογη?ο KINGSTON SV300S37A βλεπω εχει Read Speed-450 MB/s Write Speed-450 MB/s μηπως ειναι καλυτερος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapetanios Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 τελικα πηρα απο ενα τοπικο μαγαζι τον KINGSTON SV300S37A 120GB,βασικα δεν ειχε τπτ αλλο σε SSD.το λαπτοπακι αποκτησε ομως σουπερ δυναμης ερωτησει:των χωρIσα στα 2 υπαρχει θεμα με τους SSD? παραθετω φωτο με τον μηχανικο δισκο και με τον SSD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.