tasos29 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 Γεια σας επειδή είμαι άσχετος από pc και έχω αρχίσει να μαθαίνω τις τελευταίες μέρες, θα ήθελα να με βοηθήσετε εάν θέλετε και έχετε λίγο χρόνο φυσικά!!! Έχω οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο, κουτί και σκληρό δίσκο 500 GB. Θέλω να μου προτείνετε ένα normal pc για games, δηλαδή δεν θέλω ένα τέλειο pc για games με full γραφικά .. Κομμάτι-κομμάτι εννοείτε και κατά προτίμηση από το e-shop. Διαθέτω έως 400 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ! (Μια απορία > για λειτουργικό δεν θα χρειαστώ εφόσον δεν αλλάζω σκληρό δίσκο σωστά? ίσως είναι ηλίθια ερώτηση). Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 διευκρινισε λιγο παραπανω πια games normal θεωρεις?εγω σχεδον με 400 ευρω(μαζι με οθονη) φτιαχνω ενα το οποιο θα παιζω μονο λολ και τετοια γενικα:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Θα χρειαστείς νέα εγκατάσταση λειτουργικού αφού θα κάνεις format στον δίσκο που έχεις τώρα. Ποιά οθόνη έχεις; Ενδεικτικά δες τα παρακάτω, από eshop είναι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Θέλω Lol , και γενικά να αντέχει παιχνίδια! Προς το παρόν παίζω Lol μόνο και Call of duty 2-4 και urban terror, αλλά θέλω να αντέχει και άλλα παιχνίδια πιο καινούργια εάν γίνετε φυσικά μεχρι 400 ευρώ! τώρα το Lol το παίζω με 20έως35 fps ..και είναι λίγο ενοχλητικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 οθόνη έχω μια ViewSonic 19αρα είναι νομίζω . Δεν ξερω τιποτα αλλο για την οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Σεπτέμβριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Ωραία, δες αυτό που σου έκανα και δώσε τα επιπλέον 30 ευρώ. Παρακάτω δεν γίνεται αν θες να πάρεις κάτι αξιοπρεπές. Τουλάχιστον με αυτό, στην επόμενη αναβάθμιση και αν αλλάξουν οι απαιτήσεις σου, θα μπορείς να κρατήσεις μητρική, επεξεργαστή. Αν πέσεις κι άλλο, δεν το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 δεν υπάρχει πρόβλημα για 30 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 αυτό για το format είναι αναγκαίο? γιατι μονος μου δεν ξέρω και εάν το κανω μόνος μου θα με δυσκολέψει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikeasdf Σεπτέμβριος 27, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 αυτό για το format είναι αναγκαίο? γιατι μονος μου δεν ξέρω και εάν το κανω μόνος μου θα με δυσκολέψει ?Δεν είναι αναγκαίο το format, απλά να αλλάξεις drivers μητρικής-κάρτας γραφικών εφόσον θα βάλεις καινούρια και θα είσαι έτοιμος.Κάρτα θα έλεγα να πας σε αυτή: GIGABYTE HD7790 GV-R779OC-1GD 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 27, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 αναγκαίο εφόσον αλλάζεις motherboard για να μην έχεις προβλήματα μετά. Υπάρχουν αρχεία στον σκληρό που χρειάζεσαι να κρατήσεις; Αν ναι σώσε τα σε κάποιο άλλο εξωτερικό μέσο πριν κάνεις ο,τιδήποτε. Αν γνωρίζεις να κάνεις μόνος σου εγκατάσταση Windows δεν θα σε δυσκολέψει. Αν δεν γνωρίζεις, ευκαιρία να μάθεις, αν θέλεις βέβαια.[MENTION=23268]Trexx[/MENTION]: δεν είναι καλύτερα να περιμένει λιγάκι για την κάρτα; Μήπως γλυτώνοντας κάτι από εκεί κι αν κατέβαζε τη RAM στα 4 του έφτανε για να βάλει SSD... Μου ΄βγαλες και τα μάτια με την εικόνα, εμείς κύριος δεν έχουμε λεφτά για Lagavulin που κάνει καλό στην όραση, είμαστε κι ηλικιωμένοι :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 δεν θέλω να κρατήσω τίποτα στον σκληρό δίσκο σε περίπτωση που κάνω format. επίσης δεν έχω ιδέα πως γίνετε το format αλλά σε αυτό μπορεί να με βοηθήσει ένας φίλος μου.Δεν ξέρω να βάλω μόνος μου windows δηλαδή δεν έχω προσπαθήσει μόνος μου. Όσο για drivers που ανέφερε ο mikeasdf για μητρική και κάρτα γραφικών , εάν δεν κάνω λάθος τα drivers δεν ειναι ένα CD που σου δίνουν μαζί με την μητρική αλλα και για την καρτα γραφηκων? και απλά το κάνεις εγκατάσταση. Συγνώμη αλλά τώρα άρχισα να ψάχνω και να μαθαίνω για υπολογιστές αυτόν τον υπολογιστή που έχω τον είχα πάρει έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Σεπτέμβριος 27, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, κανείς δε γεννήθηκε ξέροντας να κάνει format. Άσε αυτά με τους drivers για να μην έχεις μπλεξίματα αν κάτι στραβώσει. Εφόσον δε χρειάζεσαι τίποτα τότε δεν θα είναι δύσκολο. Υποθέτω έχεις το CD των Windows ή κωδικό.Επίσης πρέπει να δεις ποιος θα κάνει τη συναρμολόγηση, όταν αγοράζεις ξεχωριστά τα εξαρτήματα οι τιμές που βλέπεις δεν περιλαμβάνουν συναρμολόγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Ναι έχω CD των Windows . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos29 Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Για την συναρμολόγηση δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο..αλλά σε περίπτωση που γίνει δύσκολο έχω έναν φίλο μου που ξέρει από συναρμολογήσεις γιατί έχει ξανακάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.