Trooper Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2004 Εχει παίξει κανεις το Myst IV ? Βρηκα τον τροπο να δωσω ρεύμα στο νησι, αλλα ειμαι στο δωματιο της Yeesha που έχει κάτι βιβλία... Πρεπει να τα ανοίξω με μια σειρα, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πιο βιβλίο αντιστοιχεί σε ποιόν. Εχω βρεί μονο του Sirrus και της Yeesha..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 BTW το βρήκα , οποτε αν κάποιος θελει βοήθεια ας μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Οκτώβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αυριο,αυριο θα το χω!Ανυπομονω να το παιξω!Ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα διαβασα..Ισχυει η μαρκετινγκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Χμμμ το Myst III δε μου πολυ καθησε καλα και δε το έπαιξα καθόλου. Αυτο εδω μου αρέσει πάρα πολύ, θυμίζει αρκετά το στυλ του πρώτου. Βεβαια ειναι αρκετα εως πάρα πολυ πιο δύσκολο, και σε ορισμένα σημεία ειναι απάνθρωπο. Εχει built-in hints βέβαια αλλα πολλές φορές ουτε αυτά δε βοηθούν αρκετα!Παντως σε γενικές γραμμές, παραβλέποντας το βαθμό δυσκολίας ειναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι με γραφικά και περιββάλον χώρο πάρα πολυ ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 σε μια 5700ουλτρα 2.6c 512 ραμ παίζει ?και το 3 καλό ήταν αν και το ξετίναξα σε 2-3 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Νομιζω πως θα παίζει μιας και ολα ειναι pre-rendered. Λογικα δε θα έχεις πρόβλημα. Το μονο πρόβλημα ειναι οτι ειναι 2 DVD ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 για εξήγα το γενικό στόρυ,με τι μοιάζει?γιατι ψάχνω νέο κόλλημα και εγώ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 5, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga για εξήγα το γενικό στόρυ,με τι μοιάζει? γιατι ψάχνω νέο κόλλημα και εγώ..... Σε καλει ο Atrus στο νησι του για να τον βοηθήσεις ως αντικειμενικός άνθρωπος εκτος της οικογενείας δηλαδη, να κρινεις εαν οι 2 γιοι του που ειναι ακομη φυλακισμένοι σε 2 νησιά (κοσμους), αξιζουν-μετανόησαν και θα μπορουν να τους φέρουν πίσω. Βεβαια τα πράγματα δε πάνε ακριβώς έτσι οπως καταλαβαίνεις.... Η συνέχεια επι της οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση έχω μείνει ακόμα στο myst 3.Το URU τι ακριβώς είναι συνέχεια του τρίτου ή κάτι άλλο? ακόμα δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω .Η απορεία μου δημειουργήθηκε όταν είδα τον τίτλο myst 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 5, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMeS Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση έχω μείνει ακόμα στο myst 3.Το URU τι ακριβώς είναι συνέχεια του τρίτου ή κάτι άλλο? ακόμα δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω .Η απορεία μου δημειουργήθηκε όταν είδα τον τίτλο myst 4. To URU ηταν αλλο ενα Myst, ισως αλλαξαν τιτλο γιατι βγηκε απο αλλο developer, δε ξέρω τις λεπτομέρειες, παντως ηταν μετα το Myst 3 χρονολογικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 simera pira to myst IV antegrameno alla den mou energopoiei ta subtitles!etsi paizei xoris subtitles??? Αρχική απάντηση από Trooper Εχει παίξει κανεις το Myst IV ? Βρηκα τον τροπο να δωσω ρεύμα στο νησι, αλλα ειμαι στο δωματιο της Yeesha που έχει κάτι βιβλία... Πρεπει να τα ανοίξω με μια σειρα, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πιο βιβλίο αντιστοιχεί σε ποιόν. Εχω βρεί μονο του Sirrus και της Yeesha..... Αρχική απάντηση από Trooper Εχει παίξει κανεις το Myst IV ? Βρηκα τον τροπο να δωσω ρεύμα στο νησι, αλλα ειμαι στο δωματιο της Yeesha που έχει κάτι βιβλία... Πρεπει να τα ανοίξω με μια σειρα, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πιο βιβλίο αντιστοιχεί σε ποιόν. Εχω βρεί μονο του Sirrus και της Yeesha..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonia13 Απρίλιος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από sonia13 [Σήμερα, στις 12:44] simera pira to myst IV antegrameno alla den mou energopoiei ta subtitles!etsi paizei xoris subtitles??? πώς δίνεις ρεύμα στο νησί Trooper?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.