Jump to content

Myst IV: Επαιξε κανεις ? Κολησα ...

Trooper

Recommended Posts

Εχει παίξει κανεις το Myst IV ? Βρηκα τον τροπο να δωσω ρεύμα στο νησι, αλλα ειμαι στο δωματιο της Yeesha που έχει κάτι βιβλία... Πρεπει να τα ανοίξω με μια σειρα, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πιο βιβλίο αντιστοιχεί σε ποιόν. Εχω βρεί μονο του Sirrus και της Yeesha.....:help:

Χμμμ το Myst III δε μου πολυ καθησε καλα και δε το έπαιξα καθόλου. Αυτο εδω μου αρέσει πάρα πολύ, θυμίζει αρκετά το στυλ του πρώτου. Βεβαια ειναι αρκετα εως πάρα πολυ πιο δύσκολο, και σε ορισμένα σημεία ειναι απάνθρωπο. Εχει built-in hints βέβαια αλλα πολλές φορές ουτε αυτά δε βοηθούν αρκετα!

Παντως σε γενικές γραμμές, παραβλέποντας το βαθμό δυσκολίας ειναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι με γραφικά και περιββάλον χώρο πάρα πολυ ωραίο.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

για εξήγα το γενικό στόρυ,με τι μοιάζει?

γιατι ψάχνω νέο κόλλημα και εγώ.....

Σε καλει ο Atrus στο νησι του για να τον βοηθήσεις ως αντικειμενικός άνθρωπος εκτος της οικογενείας δηλαδη, να κρινεις εαν οι 2 γιοι του που ειναι ακομη φυλακισμένοι σε 2 νησιά (κοσμους), αξιζουν-μετανόησαν και θα μπορουν να τους φέρουν πίσω. Βεβαια τα πράγματα δε πάνε ακριβώς έτσι οπως καταλαβαίνεις.... Η συνέχεια επι της οθόνης :p

Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση έχω μείνει ακόμα στο myst 3.Το URU τι ακριβώς είναι συνέχεια

του τρίτου ή κάτι άλλο? ακόμα δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω .Η απορεία μου δημειουργήθηκε όταν είδα τον τίτλο myst 4.

Αρχική απάντηση από JiMeS

Ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση έχω μείνει ακόμα στο myst 3.Το URU τι ακριβώς είναι συνέχεια

του τρίτου ή κάτι άλλο? ακόμα δεν το έχω πάρει και δεν ξέρω .Η απορεία μου δημειουργήθηκε όταν είδα τον τίτλο myst 4.

To URU ηταν αλλο ενα Myst, ισως αλλαξαν τιτλο γιατι βγηκε απο αλλο developer, δε ξέρω τις λεπτομέρειες, παντως ηταν μετα το Myst 3 χρονολογικά..

• 6 months later...

simera pira to myst IV antegrameno alla den mou energopoiei ta subtitles!etsi paizei xoris subtitles???

Αρχική απάντηση από Trooper

Εχει παίξει κανεις το Myst IV ? Βρηκα τον τροπο να δωσω ρεύμα στο νησι, αλλα ειμαι στο δωματιο της Yeesha που έχει κάτι βιβλία... Πρεπει να τα ανοίξω με μια σειρα, αλλα δε μπορώ να καταλάβω πιο βιβλίο αντιστοιχεί σε ποιόν. Εχω βρεί μονο του Sirrus και της Yeesha.....:help:

Αρχική απάντηση από Trooper

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.