dimitrisOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο εξωτερικό Θα τον χρεισημοποιήω σε 2 λειτουργικά Windows & Ubuntu-GNOME δηλαδή τα αρχεία θα είναι κοινά Επειδή ο υπολογιστής έχει USB 3 λέω να την αξιοποιήσω και για λόγο χώρου θα ήθελα 2,5" αλλά θα είναι πιο αργός με έναν 3,5" που έχει και εξωτερική τροφοδοσία ; Η χωρητικότητα να είναι 1ΤΒ έως 2ΤΒ Η αγορά θα γίνει από κατάστημα Αθήνα και μέγιστη τιμή λέω τα 110 άντε 130 Θα προτιμούσα να είναι WESTERN DIGITAL :yes4: Από ότι έχω δει μου μπήκε στο μάτι αυτός Τι λέτε ; Σας ρωτάω γιατί από εξωτερικούς δεν ξέρω και πολλά σε αντίθεση με τους εσωτερικούς τις WESTERN DIGITAL που είχα ψάξει το θέμα στην ποιότητα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Καμιά βοήθεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Western Digital My Passport 1TB USB 3.0/USB 2.0 Blue | Skroutz.grWestern Digital Elements SE 1TB | Skroutz.grWestern Digital Elements Portable 1.5TB | Skroutz.grΕγώ έχω τον δεύτερο αν θες να σου τρέξω κανα benchmark.Αυτό με την ταχύτητα είναι πολύ σχετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 μάλλον θα πάω σε 3.5" επειδή όλοι λένε ότι είναι πιο γρήγορη & μάλλον σε αυτόν WESTERN DIGITAL WDBACW0020HBK MY BOOK ESSENTIAL 2TB - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Ότι νομίζεις.Πληροφοριακά αυτός είναι ο δεύτερος αλλα λάβε υπόψιν ότι είναι σχεδόν γεμάτος.imgur: the simple image sharer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.