dimitrisOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο εξωτερικό Θα τον χρεισημοποιήω σε 2 λειτουργικά Windows & Ubuntu-GNOME δηλαδή τα αρχεία θα είναι κοινά Επειδή ο υπολογιστής έχει USB 3 λέω να την αξιοποιήσω και για λόγο χώρου θα ήθελα 2,5" αλλά θα είναι πιο αργός με έναν 3,5" που έχει και εξωτερική τροφοδοσία ; Η χωρητικότητα να είναι 1ΤΒ έως 2ΤΒ Η αγορά θα γίνει από κατάστημα Αθήνα και μέγιστη τιμή λέω τα 110 άντε 130 Θα προτιμούσα να είναι WESTERN DIGITAL :yes4: Από ότι έχω δει μου μπήκε στο μάτι αυτός Τι λέτε ; Σας ρωτάω γιατί από εξωτερικούς δεν ξέρω και πολλά σε αντίθεση με τους εσωτερικούς τις WESTERN DIGITAL που είχα ψάξει το θέμα στην ποιότητα Ευχαριστώ
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 28, 2013 #3 Σεπτέμβριος 28, 2013 Western Digital My Passport 1TB USB 3.0/USB 2.0 Blue | Skroutz.grWestern Digital Elements SE 1TB | Skroutz.grWestern Digital Elements Portable 1.5TB | Skroutz.grΕγώ έχω τον δεύτερο αν θες να σου τρέξω κανα benchmark.Αυτό με την ταχύτητα είναι πολύ σχετικό.
dimitrisOS Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #4 Σεπτέμβριος 28, 2013 μάλλον θα πάω σε 3.5" επειδή όλοι λένε ότι είναι πιο γρήγορη & μάλλον σε αυτόν WESTERN DIGITAL WDBACW0020HBK MY BOOK ESSENTIAL 2TB - -
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 28, 2013 #5 Σεπτέμβριος 28, 2013 Ότι νομίζεις.Πληροφοριακά αυτός είναι ο δεύτερος αλλα λάβε υπόψιν ότι είναι σχεδόν γεμάτος.imgur: the simple image sharer
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.