Jump to content

Νερουλαδες του κοσμου ενωθειτε.....για ενα μελλοντικο νερουλα!!!!

blade_pan

Recommended Posts

Στις αρχες του καλοκαιριου ειχα παρει το Asetel Waterchill απο τοn hipro5:happy: και δεν ειχε μεσα σωληνακια!

Ψαχνω σωληνακια εδω και τοσο καιρο και δε μπορω να βρω τα σωστα....

Παρηγγειλα απο το Σταμπολιδη εξηγωντας του την ολη φαση,οτι πρεπει να ειναι σκληρα για να μπουν μεσα στα ρακορ αλλα μου εστειλε,

2μετρα~10mm εξωτερικης@8mm εσωτερικη τα οποια ειναι παρα πολυ μαλακα και λυγιζουν αμεσως....ουτε μπαινουν φυσικα!

2μετρα~10mm εξ@6mm εσ τα οποια ειναι λιγοτερο μαλακα απο τα προηγουμενα αλλα δεν παυουν και αυτα να μην κουμπωνουν σωστα στα ρακορ!

Παρακληση:οποιος εχει waterchill η ξερει τι σωληνες μπαινουν πανω να μου πει ακριβως απο που μπορω να παραγγειλω τηλεφωνικως ή και τη διευθυνση διοτι μπορει να κατεβω αθηνα το Σ/κ

Οποιος μενει κοντα σε ενα τετοιο μαγαζι μπορει να τις αγορασει και να μου τις στειλει με το αναλογο αντιτιμο φυσικα!

Εχω το asetek waterchill με τα 3 blocks....

Ακολουθουν pics!

post-841-1416071276,6037_thumb.jpg

ολα τα ρακορ.

θα παρεις ενα απο τα παλια μαζι σου (αν εχεις παντου τις ιδιες διαστασεις), θα πας σε καποιο καταστημα με μηχανολογικο εξοπλισμο, θα του το δειξεις και θα αυτο ειναι ολο. το μονο που πρεπει να κοιταξεις, να ειναι το σπειρωμα το ιδιο (θα το μετρησεις οπως φαινεται στη φωτο, πρεπει το ενα να "βιδωνει" στο αλλο), για να μπορεσει να βιδωσει πανω στα μπλοκ, την αντλια και τη δεξαμενη..

με ενα παχυμετρο μετα, αποφασιζεις πια διασταση θελεις να εχει, για να βαλεις το λαστιχο επανω του.

πλεον σε απασχολει μονο η εσωτερικη διαμετρος. 3/8 (9mm) ή 1/2 (12mm), μικρη η διαφορα (αν υπαρχει). 3/8 για μενα, για λογους χωροταξιας και αισθητικης.

post-9-1416071276,6768_thumb.jpg

Aν κ αργησα κ βρηκες απο οτι λες....

Εψαχνα κ γω αρκετο καιρο για αναλογους σωληνες στο Asetek κ πηρα τελικα τους Tygon S-50-HL Class VI 3/8X1/6 απο Σταμπολιδη.

Μπαινουν αψογα κ ειναι αρκετα καλοι στο θεμα του τσακισματος ;)

Kαπου στα 8ε τους ειχα παρει.

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 15:10]

Aν κ αργησα κ βρηκες απο οτι λες....

Εψαχνα κ γω αρκετο καιρο για αναλογους σωληνες στο Asetek κ πηρα τελικα τους Tygon S-50-HL Class VI 3/8X1/6 απο Σταμπολιδη.

Μπαινουν αψογα κ ειναι αρκετα καλοι στο θεμα του τσακισματος ;)

Kαπου στα 8ε τους ειχα παρει.

8 ??Για ορο τους θελεις??

Να μου πεις και γω πηρα πο το Σταμπολιδη σιλικονης 13 μαζι με τα μεταφορικα!!!

Πανε τα τσαμπα!!!

Οτι θες ρωτα τον tristeno....πλεον ειναι ο προσωπικος μου google στις αγορες!!!:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.