Jump to content

Headset / Ακουστικα

ardi21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να παρω ενα headset (η και σκετα ακουστικα) για γενικη χρηση. Μουσικη (πιο πολυ) αλλα και παιχνιδια.

Θελω να ειναι οπωσδηποτε ασυρματα κατα πρωτο λογο και κατα δευτερο 5.1. Το τελευταιο δεν ειναι και απολυτως απαραιτητο αλλα θα μου αρεσε. Το μπατζετ ειναι μεχρι 150 ευρω max.

Σκεφτομουν τα Corsair 2100 αλλα με χαλαει που ειναι usb γιατι εχω μια καρτα ηχου (asus xonar D1) και ελεγα να την εκμεταλευτω.

Η γνωμη σας?

Στα 150 πολύ καλά είναι τα beyerdynamic dt990 & dt770. Και τα δύο με πολύ μπάσο που φαντάζομαι ότι ψάχνεις. Αυτό το ψευτο-surround έχει πρόγραμμα η Razer που μπορείς να το έχεις με όλα τα ακουστικά. Headset γίνονται όλα με ένα μικρόφωνο η ένα άλλο καλώδιο με ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

To γνωριζω πως 5.1 ηχος δεν ειναι δυνατον να αποδοθει απο ακουστικα, αλλα εστω αυτη η surround αισθηση.

panos444 ευχαριστω για την προταση αλλα θελω ασυρματα οπως ειπα και στο πρωτο μηνυμα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.