usagrinio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2013 Καλημέρα παίδες αγορασα ένα κιν android απο amazon και δεν μπορω να καταλάβω καθόλου αυτο το λειτουργικό μια και Ειμαι καιρό με iPhone iPad iPod είπα να κάνω μια αλλαγή,καταρχάς μου αρέσει παρά πολυ στο android που οι εφαρμογες ειναι παρά πολυ μικρές σε σχέση με iOS,ένα που δεν μπορω να καταλάβω με τίποτα ειναι γιατι στο νέο μου κιν ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις να αποθηκεύονται οι εφαρμογες στην κάρτα μερικές πανε και μερικές οχι πχ. το angry birds δεν παει στην sd κάρτα και αυτο ειναι πολυ σπαστικο....Επίσης υπάρχει καμία δωρεάν εφαρμογη και οχι trial για VPN us-uk?Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Καλή σου μέρα!!Καλό θα ήταν να αναφέρεις ποιο είναι το μοντέλο κ ποια εκδοσή έχεις (ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/έκδοσή android)Βασικά δοκίμασε να κανείς μια αναζήτηση στο market place η play store!! Σίγουρα θα βρεις δωρεάν ολοκληρωμένη εκδοσή με μόνο μείον ότι θα έχει κ διαφήμισή!! Δοκίμασε να γράψεις απλά vpn κ θα βρεις πιστεύω!!Όσο για το να μεταφέρεις εύκολα κ άμεσα εφαρμογές στην sd πάλι δωρεάν θα κάνεις μια αναζήτηση στο store (app2sd αν θυμάμαι καλά) Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
usagrinio Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Γεια σου φίλε,έκδοση android εχει 4.1.2 και απο ότι κατάλαβα δεν αναβαθμίζει άλλο γιατι μου λέει ότι ειναι ενημερωμένο τώρα μοντέλο δεν ξερω τι ειναι γιαπονεζικο πρεπει να ειναι μοιάζει με το s4 mini,δηλαδή φίλε να σε ρωτήσω αν κατεβασω την εφαρμογη που λες θα μου περνάει τις εφαρμογες στη κάρτα η θα πρεπει να το κάνω χειροκινητα?το Facebook ας πούμε το περνάει στην κάρτα?Την κατεβαζω τώρα για να δώ και γω...Για VPN δεν βρήκα κάτι έστω και εχει διαφημίσεις δεν με πειράζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Γεια σου φίλε,έκδοση android εχει 4.1.2 και απο ότι κατάλαβα δεν αναβαθμίζει άλλο γιατι μου λέει ότι ειναι ενημερωμένο τώρα μοντέλο δεν ξερω τι ειναι γιαπονεζικο πρεπει να ειναι μοιάζει με το s4 mini,δηλαδή φίλε να σε ρωτήσω αν κατεβασω την εφαρμογη που λες θα μου περνάει τις εφαρμογες στη κάρτα η θα πρεπει να το κάνω χειροκινητα?το Facebook ας πούμε το περνάει στην κάρτα?Την κατεβαζω τώρα για να δώ και γω...Για VPN δεν βρήκα κάτι έστω και εχει διαφημίσεις δεν με πειράζει...Βασικά από ότι θυμάμαι κάθε φορά που θα βάζεις κάτι νέο θα βγαίνει κ θα σε ρωτάει αν θες να μεταφερθεί!! Τώρα για ότι έχεις περάσει πριν θα χρειαστεί χειροκίνητα!!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
usagrinio Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Μπά οχι φίλε μου παλι τα ίδια κάνει κ μου την δίνει δεν καταλαβαίνω την λογική του ενώ το έχεις να το πηγαίνει στη κάρτα παλι αυτο στη συσκευή τις περνάει,Τώρα το Facebook μπορω να το περάσω στην κάρτα?Η μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη που να τις βάζει αυτόματα στην κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Σεπτέμβριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Μπά οχι φίλε μου παλι τα ίδια κάνει κ μου την δίνει δεν καταλαβαίνω την λογική του ενώ το έχεις να το πηγαίνει στη κάρτα παλι αυτο στη συσκευή τις περνάει,Τώρα το Facebook μπορω να το περάσω στην κάρτα?Η μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογη που να τις βάζει αυτόματα στην κάρτα?Από ότι θυμάμαι με το app2sd αφού γινόταν εγκατάστασή μου ζητούσε μεταφορά...Θα κοιτάξω όταν θα βρω χρόνο.Απλά μη κοιτάς να μεταφέρεις τα πάντα στην sd, καλό είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά να είναι στην συσκευή, λογικά θα έχουν καλύτερή εκκίνηση!!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.