Jump to content

προβλημα με τον explorer στα windows 8.1 pro

god

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα, εκανα αναβαθμιση τα windows 8 Pro σε 8.1(απο dreamspark) και απο τοτε ο explorer κανει ολο το pc να σερνεται.Τα πρωτα περιπου 5 λεπτα αφοτου ανοιξει το pc ολα λειτουργουν κανονικα και μετα ακουω τους δισκους να ανοιγουν(εξωτερικοι και green) και απο εκεινη την στιγμη τα παντα κολλανε, οποτε λογικα εκεινη τη στιγμη ξεκιναει καποιο process.

Οι δισκοι και η ραμ ειναι σε νορμαλ επιπεδα χρησης, αλλα την στιγμη που ανοιγει καποιος φακελος ο explorer.exe παει τον επεξεργαστη στιγμιαια στο 25%, που απο οτι καταλαβαινω σημαινει οτι τερματιζει τον ενα πυρηνα.

Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορω να βρω τι δημιουργει το προβλημα?

παρόμοιο πρόβλημα μου είπε χθες ένας ξάδελφος μου δεν έκανε κάποιο update σε 8.1 η οτιδήποτε manual ότι παίρνει από μονο του

το laptop σέρνεται κυριολεκτικά ενώ ο cpu και η ram είναι σε normal επίπεδα ο hdd χτυπάει 100% μετά από λίγη ώρα και όλα γίνονται απελπιστικά αργά επίσης ο εξωτερικός σκληρός του πλέον από 1TB φαίνεται 320 GB

έψαξε για ιούς και τυχόν προγράμματα που δημιουργούν το πρόβλημα σκαναρε με antivirus αλλα δεν βρέθηκε λύση μέχρι και βίος update έκανε

αν και δεν το είδα από κοντά ότι δοκιμασαμε τηλεφωνικά και με remote μου μυρίζει κάποιο virus παρομοιο με αυτά που σκανάρουν τα αρχεία του pc τα κλειδώνουν και ζητάνε μαρούλι για να ξεκλειδώσουν

στη δικη μου περιπτωση το προβλημα δεν οφειλετε σε ιο. εκανα full scan προληπτικα αλλα το προβλημα δημιουργηθηκε πριν μπω καν στο ιντερνετ

ελεγξα τα processes που ξεκινουσαν και τελικα το προβλημα ηταν απο το hydravision της amd. Το επανεγκατεστησα και λυθηκε το προβλημα

god έγραψε:
ελεγξα τα processes που ξεκινουσαν και τελικα το προβλημα ηταν απο το hydravision της amd. Το επανεγκατεστησα και λυθηκε το προβλημα

Το hydravision της amd δημιουργεί πρόβλημα με τα 8.1 και όχι με τα 8?:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.